۹۹۴۷۱
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

اوباما با پادشاه عربستان دیدار کرد

رئیس جمهور آمریکا وارد ریاض پایتخت عربستان سعودی شد و با پادشاه این کشور دیدار کرد.

واحد مرکزی خبر: رئیس جمهور آمریکا وارد ریاض پایتخت عربستان سعودی شد و با پادشاه این کشور دیدار کرد.

رئیس جمهور آمریکا در دیدار با پادشاه عربستان سعودی از مطرح کردن موضوع نقض حقوق بشر در این کشور کوتاهی کرد.

با وجود درخواست ها از باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا برای شکستن سکوت واشنگتن در مورد نقض حقوق بشر در عربستان سعودی، باراک اوباما در دیدار با ملک عبدالله عربستان از مطرح کردن موضوع حقوق بشر خودداری کرد.

مقامات آمریکایی می گویند باراک اوباما مدت طولانی درباره موضوعات مختلف با ملک عبدالله عربستان صحبت کرد اما از مطرح کردن موضوع نقض حقوق بشر در این پادشاهی کوتاهی کرد.

ساعاتی پیش از دیدار رئیس جمهور آمریکا با پادشاه عربستان سعودی ، عفو بین الملل مصرانه از باراک اوباما خواسته بود موضعی محکم علیه تبعیض در این کشور پادشاهی حاشیه ی خلیج فارس بگیرد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج