حمله معترضان و بازگشایی مساجد در گینه
یک معترض گفت: "چگونه می توان بازارها را باز گذاشت و مساجد را بست؟ ما مرگ با نماز را به زندگی بدون نماز ترجیح می دهیم."
عصر ایران: شماری از معترضین در کشور آفریقایی گینه، با حمله به مساجد، قفل ها را شکسته، درها را باز کرده و دوباره در مسجد نماز خواندند.
به نقل از خبرگزاری فرانسه، گینه به مانند دیگر کشورها برای جلوگیری از کاهش شیوع ویروس کرونا (عامل بیماری کووید۱۹) اقدام به بستن عبادتگاه ها از جمله مساجد کرده است. ۸۰ درصد جمعیت گینه، مسلمان هستند.
در حمله شماری از مردم معترض و بازگشایی مساجد، درگیری با نیروهای امنیتی روی نداد و به کسی هم آسیبی نرسید. آنها به زور قفل ها را شکستند و وارد مسجد شدند.
شرح عکس: نظافت و ضدعفونی خیابان های پایتخت گینه برای کاهش شیوع ویروس کرونا - خبرگزاری فرانسه
در روزهای اخیر، تظاهرات علیه محدودیت های کرونایی در گینه و قطع مکرر برق برگزار که به درگیری با نیروهای امنیتی و کشته شدن 7 تن از معترضین منجر شد.
وضعیت فوق العاده ومحدودیت ها به دلیل کرونا از 7 فروردین (26 مارس) در گینه اعمال شده است.
براساس این محدودیت ها، رفت و آمدها میان پایتخت و دیگر مناطق، ممنوع شد و عبادتگاه ها در سراسر کشور نیز بسته شدند.
یک شاهد عینی گفت: در شهر "کامسار" در شمال غرب گینه، دهها نفر از جوانان و زنان و کودکان با شعار "الله اکبر" درب مسجد را شکستند و به زور وارد شدند. آنها ابتدا مسجد را تمیز و سپس در آن نمازخواندند.
یکی از این افراد که خواست نامش منتشر نشود به خبرگزاری فرانسه گفت: " دولت در حمایت از ما در برابر ویروس کرونا ناتوان است به همین دلیل تنها به خدا پناه می بریم".
وی افزود: "چگونه می توان بازارها را باز گذاشت و مساجد را بست؟ ما مرگ با نماز را به زندگی بدون نماز ترجیح می دهیم."
یکی دیگر از معترضین هم گفت: "هم اکنون پیروز شدیم و در مسجد نماز خواندیم. دیگر ماسک نمی زنیم. تمام شد".
مسوول مسجد که بازگشایی شد نیز گفت: "خدا رو شکر می کنم زیرا بسیار نگران بودیم که با نزدیک شدن به پایان ماه رمضان نتوانیم در مسجد نماز بخوانیم".
یک روزنامه نگار محلی هم دراین باره گفت: " چهار یا پنج مسجد نیز به شیوه مشابهی در شهر دوبریکا بازگشایی شدند".
گینه یکی از کشورهای غرب آفریقاست که از کرونا به شدت آسیب دیده است.
تاکنون در این کشور 2 هزار و 372 نفر مبتلا و 14 فوتی به دلیل کرونا اعلام شده است. این 14 نفر به دلیل کرونا در بیمارستان های گینه جان باخته اند و 9 بیمار کرونایی دیگر هم خارج از بیمارستان فوت کرده اند.
مسوول امور دینی در دولت گینه (جمال بانگورا) در واکنش به حمله معترضین و بازگشایی مساجد با استفاده از زور گفت که بستن مکان های عبادت بخشی از اقدامات برای مقابله با شیوع کونا است. او معترضین به آرامش و خویشتنداری دعوت کرد.
نظر کاربران
فقط مسجد ها باید بسته باشه؟؟
جهالت برابراست بافقربدبختی بیکاری مرگ
همه چیز ازنادانیست