بیماری کاوازاکی با کرونا هیچ ارتباطی ندارد
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: بیماری کاوازاکی با کووید ۱۹ هیچ ارتباطی ندارد و مردم نباید آن را تظاهر عجیب و غریب کرونا در کودکان تلقی کنند.
باشگاه خبرنگاران جوان: علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، گفت: خوشبختانه آمار ابتلای کودکان به کرونا بسیار اندک است و دلیلی برای نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران درباره بیماری کاوازاکی، اظهار کرد: هر سال در اواخر زمستان یا اوایل بهار بیمارانی با سندروم کاوازاکی در گروه اطفال مشاهده میکنیم.
زالی ادامه داد: همزمانی بروز سندروم کاوازاکی با بیماری کرونا و همچنین گزارشات اخیر از مبتلایان به بیماری کاوازاکی در نیویورک، لندن و اسپانیا موجب نگرانی در برخی از خانوادهها شده است.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، ادامه داد: در بیشتر گزارشاتی که راجع به بیماران مشابه کاوازاکی در آمریکا و اروپا بوده، تست پیسیآر (PCR) کودکانشان منفی بوده و نمیشود به طور قاطع ارتباطی بین کاوازاکی و کرونا برقرار کرد.
زالی ادامه داد: بسیاری از افراد معتقدند که بعضی از ویروسها و میکروبها مثل سرماخوردگی و آنفلوانزا و بسیاری از ویروسهایی که در فصل بهار شایع هستند ممکن است با کاوازکی در ارتباط باشند.
او افزود:، به دلیل اینکه کاوازاکی همراه با اپیدمی کرونا بروز کرده موجب نگرانی شده و موارد گزارش شده در کشورهای مختلف کاملا سندروم کاوازاکی بوده است، بنابراین اینکه سندروم کاوازاکی با بیماری کرونا ارتباطی داشته باشد، قابل اثبات نیست.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به شیوع بیماری کرونا، گفت: اگر هم کاوازاکی با کرونا ارتباط داشته باشد مثل سایر بیماریها یعنی آنفلوانزا و سرماخوردگی است.
او با اشاره به شایعات اخیر درباره ارتباط بیماری کاوازاکی با بیماری کووید ۱۹، تاکید کرد: مردم نباید این بیماری را تظاهر عجیب و غریب از ویروس کرونا در کودکان تلقی کنند.
زالی مطرح کرد: پیوستگی بیماری کاوازاکی با سندروم کرونا، بیماری کووید ۱۹ را خطرناکتر نمیکند و مبتلایان به سندروم کاوازاکی همان علائم شناخته شده کاوازاکی را دارند.
او درباره بیخطر بودن بیماری کاوازکی، اظهار کرد: سندروم کاوازاکی بیماری خطرناکی نیست، یک بیماری التهابی عروقی در کودکان است و معمولاً در کودکان زیر ۵ سال و بیشتر در پسران اتفاق میافتد که علت آن ناشناخته است.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران ادامه داد: در سال ۱۹۶۰ میلادی برای اولین بیماری کاوازاکی در ژاپن گزارش شد، این بیماری در ایران هم وجود دارد و موارد مختلفی از شناسایی شده است.
زالی گفت: با بررسی بیماران کاوازاکی در تهران نسبت به سال گذشته در همین زمان، آماری از مبتلایان به بیماری کاوازاکی در کودکان نداشتیم، اساساً در کودکان بیماری نادری است.
نظر کاربران
چرا ارتباطی نداره! آدم کاوازاکی را سوار میشه میره به جنگ کرونا!!!
پاسخ ها
بعد این دوکاتی!
من چند ساله منتظرم سرطان هوندا بگیرمو نشد
دو سال پیش پسر من در پنج سالگی کاوازاکی گرفت.یک هفته تب و تورم مفاصل و آنزیم های کبدش رفت بالا.خداروشکر زود تشخیص دادن پزشکهای عزیز بیمارستان مفید و درمان شد.خداروشکر الان کاملا سالم هستش . خدا نصیب هیچ بچه ای نکنه.
حالا سوزکی هم تومایه کاوازاکی است انهم چند وقت دیگه از چین می آید
پاسخ ها
اینا اصل ژاپنن چین به گردشون هم نمیرسه
یادش بخیر یاماها 125 یک دودی میکرد
۴ روز دیگه مریضی یاماها هم میاد بد بخت میشیم از دست این چینی ها و ژاپنی ها