۵۴درصد تهرانیها از کرونا نمیترسند
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، گفت: طبق آخرین نظرسنجی ها تنها ۴۶ درصد مردم تهران نسبت به بیماری کرونا احساس خطر می کنند.
خبرگزاری مهر: فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، گفت: طبق آخرین نظرسنجی ها تنها ۴۶ درصد مردم تهران نسبت به بیماری کرونا احساس خطر می کنند.
علیرضا زالی، در گفتگوی زنده تلویزیونی، اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستانهای تهران ۲۰۱ بیمار جدید در بخشهای عادی و ۷۲ بیمار در بخشهای ویژه بستری شدند.
وی افزود: ۳۸۲ بیمار نیز ترخیص شدند، تعداد مراجعین سرپایی به بخشهای درمانی در طول ۲۴ ساعت گذشته ۹ درصد کاهش داشته است و در حوزه بهداشتی مراجعین از نظم مناسبتری برخوردار شدند.
زالی ادامه داد: فراز و فرودهایی که در نگرش و بینش شهروندان تهرانی نسبت به خطرات کووید ۱۹ وجود دارد در رفتارهای بهداشتی و رعایت پروتکلها بسیار تأثیر گذار است.
وی با اشاره به نتایج نظرسنجیهای انجام شده در ستاد مقابله با کرونا، یادآور شد: در اواخر فروردین ماه بالغ بر ۷۱ درصد مردم کلان شهر تهران بیماری کرونا را برای خود و خانواده شأن بسیار خطرناک تلقی میکردند.
زالی افزود: نتایج آخرین نظر سنجی انجام شده در تهران که نیمه اول اردیبهشت ماه انجام شده حاکی از آن است که متأسفانه تنها ۴۶ درصد از مردم تهران بیماری کرونا را خطرناک تلقی میکنند و به نظر میرسد در بینش شهروندان تهرانی در روزهای اخیر تغییری اتفاق افتاده است.
وی تاکید کرد: ضروری است صدا و سیما و رسانههای مختلف و همچنین شهروندان به این بیماری توجه خاص داشته باشند.
زالی با بیان اینکه کماکان کرونا یک بیماری خطرناک تلقی میشود، افزود: شرایط کلانشهرهایی از جمله تهران شکننده تلقی میشود و نیازمند این هستیم که مجدداً با طراحی برخی برنامهها و رعایت دقیقتر و سختگیرانه تر پروتکلهای بهداشتی شاهد تغییر منطقی نگرش شهروندان نسبت به خطرناک بودن بیماری کرونا باشیم.
وی درباره انتشار برخی شایعات مبنی بر شیوع بیماری کاوازاکی با عنوان بیماری کرونا کودکان، تصریح کرد: مطالعات آماری تهران در طول اسفند ماه و از ابتدای سال تاکنون نشان داده است که موارد ابتلای کرونا در کودکان نسبتاً نادر است. خوشبختانه در اکثر موارد ابتلای کودکان در ایران موارد بسیار خفیف بوده است.
زالی افزود: عاملی که موجب نگرانی خانوادهها شده ارائه برخی گزارشات از نیویورک، اسپانیا و لندن مبنی بر مشاهده موارد کوازاکی در کودکان است. از طرفی فصل شیوع سندرم کاوازاکی اواخر زمستان و اوایل بهار است و همزمانی آن با بیماری کرونا منجر به نگرانی شده است.
وی با اشاره به اینکه بیماری درمان پذیر کاوازاکی، بیماری التهابی عروقی در کودکان زیر ۵ سال و بیشتر در پسر بچهها است، گفت: علت این بیماری ناشناخته است و برخی اوقات زمینه ژنتیکی در بروز آن مؤثر است. تبی که بیشتر از ۵ روز طول کشیده باشد، بروز عارضههای پوستی شبیه مخملک، تورم در دست و پا و پوسته ریزی کف دست و پا و قرمز زبان از جمله علائم آن است.
زالی ادامه داد: به هیچ وجه شهروندان نباید تصور کنند در شرایط افول قطعی این بیماری هستیم و اوضاع عادی شده است. باید کما فی السابق ملاحظات بهداشتی را موردت وجه ویژه قرار دهند و در زمان حضور در اجتماعات بیش از هر زمانهای فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.
کد خبر ۴۹۲۴۲۵۴
نظر کاربران
مگر ترس داره اونی که ترس داره گرانی مملکت هرروز بدتر از دیروز
والا ماکه داریم دق میکنیم از ترس کرونا زلزله
چون ناچاریم کارکنبم بنده بلکا کار طول سال کار ندارم
از ناچارب باید برین بیرون هرچه شد توکل به خدا
این درصدها،رو از کجاشون در میارن،نظر میدن؟؟؟
تهرانیا نیمیگیرن ( با صدای آقای معتاد محترم گفته بشه لطفا )
مردم عادت کردن تا بلا بر سرشان نیاد . درس عبرت نمیکیرند. وقتی که مریض شدن یا میمیرن و یا اگه زنده مانده باید هم درد هزینه پولی بیماری بچشن و هم درد بیماری. عقل بهترین نعمت الهی هست ولی بعضیا ازش استفاده نمیکنند
آخه مگه ترس داره.
بالاخره همه باید بگیریم. یا میمیریم یا نه
به این زندگی بدتر از مرگ ادامه میدیم
دو دلیل میتواند بی توجهی در مسعولیت پذیری و عدم آگاهی و بی فرهنگی باشد. عامل بعدی مشکلات اقتصادی و فشارهای روح و روان شخص باشد اعتیاد
اگه از هر خانواده یکی دو نفر بره آن وقت می فهمن چه خبره ......