ابتلای ۱۵ نفر به کرونا با برگزاری مراسم ختم
برخی از شهروندان خطر بیماری کرونا را جدی نگرفته اند یا فکر می کنند با گرم شدن هوا این بیماری از بین رفته است و متاسفانه فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمی کنند.
خبرگزاری فارس: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: در پی ابتلای یکی از شهروندان فسایی به کووید ۱۹ و با پیگیری اپیدمیولوژیست های معاونت بهداشت برای یافتن افراد مرتبط با این بیمار، ۱۴ نفر که با این بیمار در مراسم ختم مادر بزرگ وی ارتباط داشتند، شناسایی و مورد غربالگری کرونا و انجام تست قرار گرفتند که متاسفانه این ۱۴ نفر به کرونا مبتلا شده اند.
به گزارش وب دا فسا؛ دکتر جلال کریمی افزود: غربالگری و بیماریابی از افرادی که در این مراسم شرکت داشتند، توسط اپیدمیولوژیست های معاونت بهداشت ادامه دارد و ممکن است این تعداد در ساعات و روزهای آینده افزایش یابد، متاسفانه تعدادی از مبتلایان کودک و افرادی جزو گروههای پر خطر می باشند.
وی با هشدار در خصوص امکان بروز مجدد پیک بیماری در شهرستان فسا اظهار کرد: هنوز خطر بیماری کرونا رفع نشده است و شهرستان فسا، جزء شهرهای زرد از نظر خطر شیوع بیماری کرونا محسوب می شود و در صورت عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی توسط شهروندان، ممکن است شاهد بروز مجدد پیک بیماری و ناگزیر از اعمال محدودیت های اجتماعی باشیم.
معاون بهداشت دانشگاه اضافه کرد: برخی از شهروندان خطر بیماری کرونا را جدی نگرفته اند یا فکر می کنند با گرم شدن هوا این بیماری از بین رفته است و متاسفانه فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمی کنند.
نظر کاربران
چه اشکال داره خیالی نیست مسجد هارو باز کنید مراسم شب قدر بگیرید گور بابای مردم.بمیرند چه اشکال داره.اصل اینه که اعمالمون درست باشه سلامتی چه ارزشی دلره
بی اهمیتی عواقب انچنانی دارد
خوب برای یه ختم این بدبختی بار آمده چگونه میخواهید مساجد را باز کنید واحیا برگزار کنید کی میتونه پنج ساعت با مسک ودستکش یه جا بنشینه بعد چگونه میتونید فاصله گذاری کنید یا مردم را مسخره کردید یا خودتان را
پاسخ ها
مسجد فرق داره اونجا کسی نمی گیره
.... ابتلای چند نفر به کرونا در مراسم شبهای احیا؟؟
پاسخ ها
خب شما نرو.خدا عاقبتت رو به خیر کنه با این دین ستیزی.
امثال تو حتما باید برن توی این مراسم تا حساب کار دستتون بیاد،خدا به آدم عقل داده این ربطی به دین ستیزی نداره
مراسم قدر رو توی خونه هم میشه برگزار کرد
بعداز۲۱رمضان موج کرونافوران میکنه
آنقدر می گوید مراسم ختم ومراسمات دیگر شرکت نکنید کو گوش شنوا بخاطر خودتون می گویند فاصله ورعایت اجتماعی رعایت کنید
پاسخ ها
العان در مراسم ختمی که چندروز پیش برگذارشده تعدا۵۰نفرکروناگرفتن.
حالا شما صبر کنین مراسم احیا و راهپیمایی برگزار بشه بعدش آمارو اعلام کنین .
شبهای احیا چه شود
پاسخ ها
هرکس سلامتی خودوخانوادش رامیخوادنبایدشرکت کنه و سلام
هرکس که لجبازوریاکارعبادت است بره
حتما بخاطرهمین است که کلیه مساجد بازشدن هرکسی که سجاده ومهر همراه ببره حله کرونا کاری بهش نداره من نمی فهمم شماچی به من بگین