ماجرای افزایش نرخ مسکن در سایه آگهی مجازی
رئیس اتحادیه مشاوران املاک گفت: درج آگهی در سایتها و فضای مجازی برای بازار مسکن دردسرساز شده و افزایش قیمت را به همراه داشته است.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: رئیس اتحادیه مشاوران املاک گفت: درج آگهی در سایتها و فضای مجازی برای بازار مسکن دردسرساز شده و افزایش قیمت را به همراه داشته است.
مصطفی قلی خسروی رئیس اتحادیه املاک کشوری با بیان اینکه در سال گذشته بارها و بارها از سوی دادستانی و همچنین اتحادیه املاک کشوری این موضوع مطرح شده است که قیمت گذاری در شبکههای مجازی و سایتهای اینترنتی درست نیست، تصریح کرد: اتحادیه املاک کشوری با تکنولوژی مخالف نیست اما این سایتها در حال حاضر در بازار مسکن هرج و مرج ایجاد کردهاند و باعث نابه سامانی در بازار شدهاند.
او ادامه داد: بسیاری از افراد و یا سوداگران از طریق چشم وهم چشمی سعی کردهاند قیمتها را به صورت غیر اصولی و غیر واقعی افزایش دهند به طور مثال فردی آگهی واحد مسکونی در منطقه خود را متری ۱۵ میلیون تومان میبیند و همان لحظه به همسایه خود که قصد فروش ملکش در آن منطقه را دارد اعلام میکند که قیمت واحد خود را ارزان اعلام کرده است و باید آن را ویرایش کند و در نهایت افزایش دهد. این در حالی است که قیمت هر واحد در هر منطقه بر اساس عرف مشخص است.
خسروی اظهار کرد: در هیچ کدام از کشورهای پیشرفته جهان قیمت مسکن در نرمافزار (اپلیکیشن) و یا سایتهای مجازی وارد نمیشود بلکه تمامی قیمتهای خرید و فروش و امکانات واحدهای مسکونی در سامانهای که در اختیار دولت است، وارد میشود تا خریدار و یا فروشنده از طریق اطلاعات آن سامانه بتوانند اقدام به خرید و یا فروش ملک خود کنند.
رئیس اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به اینکه برخی از سودجویان به اسم تکنولوژی و یا کار آفرینی قصد سواستفاده از مردم به ویژه در بازار مسکن را دارند، گفت: این در حالی است که در هیچ کدام از کشورهای خارجی قیمت گذاری مسکن به این شیوه نیست اما در ایران برخی از افراد به نام شرکتهای دانش بنیان سعی دارند برای بازار مسکن و متقاضیان آنها دردسر آفرین باشند.
خسروی با اشاره به اینکه اتحادیه املاک کشوری تاکنون چندین بار درخواست پیگیری برای جلوگیری از درج آگهی در سایتهای مختلف را داده است، افرود: ما امسال هم با طور قطع این پیگیریها راب رای کنترل قیمتها در بازار مسکن دنبال خواهیم کرد.
او اضافه کرد: امسال به طور قطع در صورتی که قیمتها کنترل نشوند و همچنان در سایتهای اینترنتی درج شوند، شاهد افزایش قیمتها به ویژه در بازار مسکن همانند بازار خودرو خواهیم بود.
رئیس اتحادیه مشاوران املاک در پایان با بیان اینکه باید هرچه سریعتر قوه قضائیه و دادستانی همانند بخش خودرو مانع درج قیمت آگهی در سایتهای اینترنتی شوند، گفت: در سال گذشته یکی از اصلیترین دلایل افزایش قیمت مسکن ورود آگهیهای مسکن به سایتهای اینترنتی بوده است.
نظر کاربران
کاملا موافقم..تو شهرمون تو سایت دیوار یارو کل خونه ش 300 میلیون قیمتش بیشتر نیست، آگهی زده برای اجاره 150 میلیون رهن به اضافه 1 میلیون تومن اجاره..خیلی از این موارد هست که بدون توجه به ارزش واقعی ملکشون قیمتای توهمی اعلام میکنن
البته خود آژانسهای ملاک در گرونی بی تاثیر نیستند،
مدیریت مملکت خرابه
بدبختی اینجاست که این قیمت ها ملاکی شده برای بالا بردن اجاره ها
اگر خریداری برای خانه نباشه ولی مردم مجبور به اجاره کردن هستند که با افزایش دو برابری روبرو هستند
خود این دلال جماعت را از چرخه معاملات مسکن حذف کنید قیمت مسکن نصف میشود.
استفاده از اطلاعات خرید و فروش در موضوع عرضه و تقاضای آزاد معاملات مسکن مشکلی ایجاد نمیکند.
مشکل، زیاده خواهی های عده ای و نقش مخرب واسطه ها است که خود حداکثر استفاده را از فضای مجازی میکنند.
پس بهتر است دست بنگاه های مسکن از فضای مجازی کوتاه شود و فقط خریدار و فروشنده واقعی در فضای مجازی حضور داشته باشند.
باعث گرانی ملک وخودرو سایت مباشد
پاسخ ها
سلام جناب دادستان کل شما هم حریف قیمت گذاری مسکن در سایتهای مثل دیوار نمیشوی؟؟؟؟ چرا اینها پدر مردم را درآوردند ...
هم بنگاه داران ودلالان وهم شبکه مجازی باعث گرانی وحباب مسکن شده چون در این مملکت قوانین وقانون گذاری وجود نداردووزیر راه ومسکن هم از ناتوانی وبی کیفیتی کامل بهرمند است
اکثر آگهی ها از مشاور املاک هست
پس نظارت دولت اصلاحطلب کجاست؟!!؟؟؟؟؟؟؟؟!/.
دیگه با در امد ماهی دو ، سه میلیون نمیشه مسکن خرید. مزد اداره کار یک ملیون و هشتصد هزار تومان هست . دیگه نمیشه خونه دار شد.
حلوا حلوا دهن رو شیرین نمیکنه عزضه به خرج بدید اقدام کنید مملکت رواین دلالها به تاراج دادن به داد مردم برسید