۹۸۹۶۷۱
۱ نظر
۵۰۱۴
۱ نظر
۵۰۱۴
پ

دعای روز نهم ماه رمضان و اعمال آن

رمضان ماهی است که با نیت و تلاش جدی می‌توان به نور رحمت الهی دست پیدا کرد و برای دریافت نعمت‌ها و رحمت‌های بیشتر پروردگار عالمیان آمادگی لازم را به دست آورد.

برترین‌ها: رمضان ماهی است که با نیت و تلاش جدی می‌توان به نور رحمت الهی دست پیدا کرد و برای دریافت نعمت‌ها و رحمت‌های بیشتر پروردگار عالمیان آمادگی لازم را به دست آورد.

دعای روز نهم ماه رمضان

«اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ نصیباً من رَحْمَتِکَ الواسِعَةِ واهْدِنی فیهِ لِبراهِینِکَ السّاطِعَةِ وخُذْ بناصیتی الی مَرْضاتِکَ الجامِعَةِ بِمَحَبّتِکَ یا أمَلَ المُشْتاقین».

«ای خدا مرا نصیبی از رحمت واسعه خود عطا فرما و در آن به برهان و راه‌های درخشانت هدایت فرما و پیشانی مرا بگیر و به سوی رضا و خشنودی که جامع است سوق ده و به حق دوستی و محبتت ای آرزوی مشتاقان».

«نماز شب» نهم ماه رمضان

شش رکعت میان نماز مغرب و عشا؛ در هر رکعت سوره حمد و هفت مرتبه آیة الکرسی و پس از اتمام نماز، پنجاه مرتبه بگوید: اللّهمّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد.

تسبیحات ده‌گانه هر روز ماه رمضان

در مفاتیح‌الجنان آمده این تسبیحات که ۱۰ جزء و هر جزء آن مشتمل بر ۱۰ سبحان‌الله است از اول تا آخر ماه رمضان هر روز خوانده شود:

«سُبْحَانَ اللَّهِ بَارِئِ النَّسَمِ، سُبْحَانَ اللَّهِ الْمُصَوِّرِ، سُبْحَانَ اللَّهِ خَالِقِ الْأَزْوَاجِ کُلِّهَا، سُبْحَانَ اللَّهِ جَاعِلِ الظُّلُمَاتِ وَ النُّورِ، سُبْحَانَ اللَّهِ فَالِقِ الْحَبِّ وَ النَّوَی سُبْحَانَ اللَّهِ خَالِقِ کُلِّ شَیْ‏ءٍ سُبْحَانَ اللَّهِ خَالِقِ مَا یُرَی وَ مَا لاَ یُرَی‏، سُبْحَانَ اللَّهِ مِدَادَ کَلِمَاتِهِ سُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ، سُبْحَانَ اللَّهِ الَّذِی یُنْشِئُ السَّحَابَ الثِّقَالَ‏، وَ یُسَبِّحُ الرَّعْدُ بِحَمْدِهِ، وَ الْمَلاَئِکَةُ مِنْ خِیفَتِهِ‏، وَ یُرْسِلُ الصَّوَاعِقَ فَیُصِیبُ بِهَا مَنْ یَشَاءُ، وَ یُرْسِلُ الرِّیَاحَ بُشْراً بَیْنَ یَدَیْ رَحْمَتِهِ‏، وَ یُنَزِّلُ الْمَاءَ مِنَ السَّمَاءِ بِکَلِمَتِهِ، وَ یُنْبِتُ النَّبَاتَ بِقُدْرَتِهِ، وَ یَسْقُطُ الْوَرَقُ بِعِلْمِهِ‏، سُبْحَانَ اللَّهِ الَّذِی لاَ یَعْزُبُ عَنْهُ مِثْقَالُ ذَرَّةٍ فِی الْأَرْضِ وَ لاَ فِی السَّمَاءِ، وَ لاَ أَصْغَرُ مِنْ ذَلِکَ، وَ لاَ أَکْبَرُ إِلاَّ فِی کِتَابٍ مُبِینٍ‏».

«منزه است خدای آفریننده‌ بندگان، منزه است خدای صورت آفرین، منزه است خدایی که همه موجودات را جفت آفرید، منزه است خدایی که نور و ظلمت را برای نظم عالم مقرر فرمود، منزه است خدایی که شکافنده بذر و دانه‌‏ها است در زمین، منزه است خدای که آفریننده تمام موجودات است، منزه است خدای که هر چه به چشم دیده شود و دیده نشود همه را او آفریده است، منزه است خدای به مقدار کلمات نامنتهای او، منزه است خدای پروردگار عالمیان، منزه خدایی که ابرهای سنگین بار را ایجاد کرد و غرش رعد تسبیح و ستایش اوست و فرشتگان از او ترسان و هراسانند و برق و صاعقه را همی‌فرستد یا به هر که خواهد اصابت کند و بادها را برای بشارت پیشاپیش رحمت باز فرستد و باران را از آسمان به امر نافذ خود فرو بارد و به قدرت کامله گیاه و درختان را از زمین برویاند و باز به علم و قدرت او برگ درختان را فرو ریزد منزه است خدایی که در زمین و آسمان هیچ ذره از ذرات موجودات از حیطه تصرفش بیرون نیست و هر چه از ذره کوچکتر یا بزرگتر همه در دفتر علم و حکمتش ضبط است».

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خدایا بحق این روزهایت این بلا را از سر تمامی ملت علی الخصوص ملت ایران هرچه زودتر دور نما بحق امیر المومنین

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج