مهمترین اقدام اختلاسکنندگان چه بود؟
جلوگیری از تأسیس بانک، نظم فعالیت گروه را به هم ریخت و این نارسایی سبب شد تا نتوانند بدهیهای خود به بانک را پرداخت کرده و داستان LC های تقلبیشان لو رفت.
حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی صبح پنج شنبه در حاشیه سفر رئیس قوه قضائیه به استان زنجان، در جمع خبرنگاران افزود: سازمان بازرسی کشور از مدتها قبل بانک متخلف را که به شکل غیرقانونی تأسیس شده بود، شناسایی کرده و به بانک مرکزی معرفی کرده بود.
وی ادامه داد: جلوگیری از تأسیس بانک، نظم فعالیت گروه را به هم ریخت و این نارسایی سبب شد تا نتوانند بدهیهای خود به بانک را پرداخت کرده و داستان LC های تقلبیشان لو رفت.
حجتالاسلام پورمحمدی افزود: سازمان بازرسی کل کشور، در ارتباط با پرونده اختلاس اقدامات قاطعی انجام داده است و اگر تخلفات و بیقانونیهایی صورت گرفته، در تلاشیم جبران شود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه به بانک مرکزی اعلام شده است تا جلوی تأسیس بانکهای خصوصی جدید و مؤسسات گرفته شود، افزود: در پرونده بزرگ فساد بانکی سه هزار میلیاردی اخیر، غیر از فساد پنهان که هنوز لایههای پنهان آن مشخص نشده است، راجع به لایه آشکارش میتوان گفت که علت این چرخه فساد و باطل، میزان سود بانکی است.
حجت الاسلام پورمحمدی افزود: وقتی بانک متوجه اختلاس شد، موضوع به قوه قضائیه اعلام شد و چون ما از قبل به موضوع اشراف داشته و پیگیر پرونده بودیم، بهطور جد به بررسی مدارک پرداختیم تا این پرونده که بسیار ناگوار است به اتمام برسد.
وی ادامه داد: حرکت صادقانه در شناسایی فساد، برخورد قاطع با آن، توضیح صحیح و دقیق به مردم، اطلاعرسانی کامل، تغییر صادقانه رفتار و وضعیت نظام بانکی درباره این قضیه موجب افزایش اعتماد مردم به نظام قضایی کشور میشود.
حجتالاسلام پورمحمدی، افزود: این پرونده، پروندهایی بسیار بزرگ و نگرانکننده است که خوشبختانه نظام نشان داد که با قدرت توان مواجه با این مفاسد و پروندهها را دارد.
منبع: مهر
باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
ارسال نظر