نزدیک بود حادثه دروازه قرآن در قم تکرار شود
بهرام سرمست عصر امروز در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم در سالن کرامت استانداری قم با بیان اینکه انتظارات از اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند محقق نشد، عنوان کرد: در دو روز اخیر اقدامات جدی و خوبی درباره این طرح انجام شده است.
استاندار قم گفت: بارندگی شدید روز دوشنبه را موردتوجه قرار داد و تاکید کرد: این بارندگی به صورت نقطه ای و شدید بود و اگر دستگاه های اجرایی استان هماهنگ نمی بودند، ابتدای جادی اراک می توانست دروازه قرآن شیراز شود.
ایسنا: بهرام سرمست عصر امروز در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم در سالن کرامت استانداری قم با بیان اینکه انتظارات از اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند محقق نشد، عنوان کرد: در دو روز اخیر اقدامات جدی و خوبی درباره این طرح انجام شده است.
وی اجرای قاطع سیاست ها را ضروری دانست و افزود: رویکرد ما این است که این تصمیمات را باید به صورت پلکانی اتخاذ کنیم، به طور مثال از اکنون نمی شود برای یک ماه آینده برنامه ریزی قطعی کرد.
استاندار قم با تاکید بر اینکه باید کمترین آسیب به صنوف وارد شود، گفت: باید توجه شود که سیاست ستاد بر این است که تصمیماتی که در سطح کلان گرفته می شود به اقتضای محل به درستی پیاده شود.
سرمست ادامه داد: ما به دنبال گشایش امور هستیم و فعلا تصمیم بر این است که تا انتهای ماه جاری صنوف پرخطر تعطیل باشد.
وی یادآور شد: صنوف پر خطر هم لازم است در طرح فاصله گذاری هوشمند ثبت نام کنند و این برای صنوف الزامی است، چرا که اگر اقدام به ثبت نام نکنند ممکن است تبعات منفی برای آن ها در پی داشته باشد.
استاندار قم اضافه کرد: ختم مجازی یک اقدام بسیار مناسب بوده که با کمترین نفرات باید انجام شود، برای این منظور به خانواده نیز اطلاع رسانی انجام می شود،
سرمست بیان کرد: در این طرح تمام افرادی که از 30 بهمن تا کنون از دنیا رفته اند جامعه هدف ما هستند و بین اموات کرونایی و غیرکرونایی تفکیک قائل نخواهیم شد.
وی اضافه کرد: در مورد برنامه های ماه مبارک رمضان باید منتظر تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا باشیم، اما به طور کلی برگزاری برنامه های مذهبی باید به سمت غیرحضوری و مجازی حرکت کند.
استاندار قم اجرای طرح مواسات در بین کارکنان دولت و صنوف را خواستار شده و بیان کرد: به اقشاری که به دلیل ویروس کرونا آسیب دیده اند، در چارچوب بهزیستی، کمیته امداد و هلال احمر خدمت رسانی می شود.
سرمست ادامه داد: با توجه به اینکه قم وضعیت مناسبی در کشور دارد، ممکن است از دیگر استان ها مراجعات به قم بیشتر شود؛ بنابراین ما باید از این پس روی ورودی قم حساسیت داشته باشیم. در این باره ورود حتی یک تبعه خارجی به شهر پذیرفتنی نیست.
وی بارندگی شدید روز دوشنبه را موردتوجه قرار داد و تصریح کرد: این بارندگی به صورت نقطه ای و شدید بود و اگر دستگاه های اجرایی استان هماهنگ نمی بودند، ابتدای جادی اراک می توانست دروازه قرآن شیراز شود.
استاندار قم ابراز کرد: علی رغم اینکه این بارندگی در 50 سال اخیر بی سابقه بود، با تلاش دستگاه های اجرایی جلوی فاجعه گرفته شد. در این بارندگی اولویت نخست ما این بود که جلوی تخریب را گرفته و معابر عمومی را خالی از آب کنیم.
سرمست عنوان کرد: شهرداری مسئول مستقیم رفع آبگرفتگی های معابر داخل شهر است، در خصوص حوزه متصل به شهر نیز آبخیزداری باید مناطق تهدیدزا را شناسایی کرده و اصلاح آن را در دستور کار قرار دهد، اما این بدان معنا نیست که کار دیگر دستگاه ها مسئولیتی ندارند.
وی بیان کرد: در زمان وقایع نباید شاهد این باشیم که مسئولان استان در مصاحبه های خود صرفا دیگران را مقصر خطاب کنند.
استاندار قم ادامه داد: ما فرآیندی و سیستمی فکر می کنیم، اگر در این بحران تلفاتی نبود، نشان می دهد که موفقیت وجود داشت، اما اگر مشکلی وجود دارد باید با تعامل برطرف شود.
نظر کاربران
استاندار عزیز . سیل اخیر قم رو با سیل پارسال مقایسه نکنید چون یک بیستم اونم نبود . خیلی هم باد نکنید چون محک نخوردین
بابا تمیدونم چرا برای قم کاری نمیکنن. کاش قم را ببرن جایی دیگه