پاکستان مدعی روشی برای درمان کرونا شدند
متخصصان یک دانشگاه علوم بهداشتی در شهر «کراچی» پاکستان روز دوشنبه مدعی شدند که با استخراج آنتی بادیها از پلاسمای خون بیماران بهبود یافته از کرونا، موفق به تولید "ایمونوگلوبولین وریدی" شدند که در درمان مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ موثر است.
خبرگزاری ایرنا: رسانههای پاکستانی به نقل از روابط عمومی دانشگاه «داو» (DUHS) در شهر کراچی گزارش دادند: تیم پژوهشی این مرکز، ایمونوگلوبولین وریدی یا IVIG را آماده کرده است که به کمک آن درمان بیماران کرونایی امکان پذیر است.
پژوهشگران دانشگاه داو به سرپرستی دکتر «شوکت علی» رئیس دانشکده بیوتکنولوژی این دانشگاه موفق شدند به شیوه درمان کرونا با استفاده از ایمونوگلوبولین وریدی دست یابند.
منابع پاکستانی گزارش دادند: درمان مبتلایان به کرونا با داروی ایمونوگلوبولین وریدی مورد تایید اداره دارو و غذا آمریکا است و فرآیند درمان موثر و با ریسک کم خواهد بود.
در این گزارش آمده است: با گرفتن نمونه خون بیمار بهبود یافته از کرونا، آنتی بادیها آن از هم جداسازی شده سپس اقدام به استخرارج ایمونوگلوبولین وریدی میشود.
مجله بین المللی ویروس شناسی پزشکی نیز پیشتر با انعکاس نتایج پژوهش متخصصان پاکستانی، نوشت: این تحقیقات به ظرفیت جهانی برای تعیین داروی دفع ویروس کرونا کمک خواهد کرد.
دکتر «مشتاق حسین» رئیس دانشگاه علوم بهداشتی داو میگوید: اساتید و دانشجویان این مرکز تحقیقاتی تاکنون نمونه ژن یک هزار نفر را آزمایش کرده و به این نتیجه پی بردند که در ژن ACE ۲ دو تغییر اساسی با عنوان S. ۱۹ P. و A. ۳۲۹ G. شکل میگیرد که میتواند در مقابل ویروس کرونا در بدن انسان مقاومت نشان دهد.
روزهای اخیر نیز تیم ۲۰ نفره متخصصان و کارشناسان پاکستانی از دانشکده پزشکی ایوب در شهر «ابیت آباد» اعلام کرد که قرار است تا روزهای آینده داروی ازیترو مایسین و کلروکین را روی ۵۰ بیمار کرونایی آزمایش کند.
دکتر «عامر فاروق» رئیس دانشکده پزشکی ایوب پاکستان گفت: ۵۰ بیمار کرونایی به سه گروه تقسیم شده و قرار است داروهای ازیترو مایسین و کلروکین روی آنان آزمایش شود و گروه سوم نیز با روشهای سنتی درمان خواهند شد.
وی اظهار داشت: نتایج آزمایش در مرحله پایانی به اداره بهداشت آمریکا ارسال شده و در صورت تایید آن از سوی سازمان غذا و داروی این کشور، داروهای مذکور میتواند در سطح جهانی برای درمان مبتلایان به کرونا موثر ثابت شود.
شمار بیماران کرونایی در شهرهای مختلف پاکستان از ۵ هزار و ۳۷۰ نفر فراتر رفته و تاکنون ۹۳ نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده و یک هزار و ۹۵ بیمار کرونایی نیز بهبود یافتهاند.
نظر کاربران
به جز کمربند انتحاری چی میتونه باشه ؟؟
نظرم همون بود که گفتم مرگ بر آمریکا و اسرائیل نابودتان میکنیم قاتلان
پاسخ ها
مرگ بر چینه قاتله کثیف که کرونارو ساخت
اولینکشور در درمان با پلاسما فراد مبتلا بهبود یافته ایران
یا دروغِ؛یا اگه هم ساخته باشن آمریکا بهشون داده تا بگن پاکستانی ها دارو رو کشف کردن به گوش ایرانی ها برسه بترکن
پاسخ ها
داروی جدیدپاکستان کتک زدن مردم باچوب دومتری است که کتکش را زده وهم جهت عدم شیوع بیماری فاصله رامراعات کرده است
همه جا تاریک . پی در روشن
این همون روشی نیست که ایران یک ماه پیش و چین دو ماه پیش انجام داد؟
از اعجاز شیخ ما ( نمکی) چه خبر ، قرار بود دوهفته ای اعلام بشه چی شد ؟ نکند " داروی ملی ، افتخار ملی " همون آزمایشهای نیم بند چینی ها بود !
ولی من به دکترای پاکستانی خیلی ایمان دارم خیلی معلوماتشون دقیقه
پاسخ ها
درادامه ایمانت تجدیدنظرکن تا به باد نرود
وقتی ایران هر روز ادعای ساختن دارو میکنه دیگه از پاکستان چه انتظاری میشه داشت
پاکستان در زمینه پزشکی خیلی جلوتر از ایران هست
تزلات