جزئیات احضار تعدادی از کارگران هپکو به دادگاه
رئیس شورای کار هپکو گفت: با توجه به اعتراضات کارگران شرکت هپکو در گذشته، حدود ۱۵ کارگر به دادگاه احضار شدند که در حال حاضر نیز برای ارائه پارهای از توضیحات مجددا به دادگاه فراخوانده شدهاند.
خبرگزاری ایسنا: رئیس شورای کار هپکو گفت: با توجه به اعتراضات کارگران شرکت هپکو در گذشته، حدود ۱۵ کارگر به دادگاه احضار شدند که در حال حاضر نیز برای ارائه پارهای از توضیحات مجددا به دادگاه فراخوانده شدهاند.
رضا عبدلی اظهار کرد: امیدواریم مشکلی از سوی دادگاه از باب صدور حکم برای این کارگران ایجاد نشود چراکه اعتراضات آنها تنها اعتراض کارگری برای تحقق مطالبات به حقشان بوده و هیچ اعتصابی صورت نگرفته است. شورای کارگری هپکو نیز حمایت از کارگران و پرسنل را در تمام شرایط انجام خواهد داد.
رئیس شورای کارگری هپکو بیان کرد: پس از خصوصی سازی شرکت هپکو، زمینی به مساحت حدودا ۲۵ هکتار در جوار شرکت و جدا از حریم کارخانه به شرکت هپکو منتقل شد که در گذشته صحبتهایی مبنی بر تبدیل این زمین به اراضی تجاری و مسکونی شنیده شد، اما هنوز این موضوع قطعیت ندارد.
عبدلی بیان کرد: باید در نظر داشت که هرگونه اتفاقی برای تغییر کاربری این زمین باید تحت نظارت سازمان خصوصی سازی و با تاییدیه این سازمان صورت گیرد. برخی مدیران به دنبال تغییر کاربری و افزایش ارزش ریالی این اراضی بودند، اما هیچ دستور و تصمیمی در این خصوص تاکنون گرفته نشده البته باید در نظر داشت که بیشتر املاک هپکو در گرو بانک قرار دارد.
وی اضافه کرد: اسنادی در خصوص تغییر کاربری زمین های شرکت هپکو وجود داشت و پیگیریهایی در گذشته در این خصوص انجام شد، طبق این اسناد پیش از واگذاری این اراضی به هپکو، مسکن و شهرسازی بر این باور بود که این اراضی جزو اراضی شهری است و اعتقاد بر تغییر کاربری داشتند، اما در ادامه که متوجه انتقال این اراضی به هپکو شدند، دیگر اقدامی در این مورد صورت نگرفت.
نظر کاربران
این هپکو رو نابود کنن همه راحت شن
پاسخ ها
جدا عجب کشوری هستیم
بدبخت تر از کارگر نداریم ، تو سری خور تر از کارگر نداریم ، وقتی هم مطالبات بحق خودشو فریاد میزنه باید جواب پس بده.
...
مسول بی عرضه ای که حق کارگر را پایمال کرده باید محاکمه و اعدام بشه نه کارگر زحمتکش ۰ اخرش قشر محروم یقه مسولان بی کفایت خیانت کار را گرفته و مجازات خواهند کرد حق گرفتنی است ۰ اگه قانون هست چرا اجرا نمیشه ۰ اگر نیست باید منتظر عواقب ان باشیم همگی ۰ قوه قظاییه سریعا احقاق حق کند و بیشتر از این با ابروی اسلام و نطام بازی نشه و بیشتر از این ظلم به جامعه کارگری جنایت است و حقیقتا خون هر ازاد مردی به جوش میاد ۰ ای کاش مجوز شرعی داشتم و تمام خیانت کارها را مجازات میگردم
کارگران زحمتکش حقشو ن بخواهن باید دادگاهی بشن
پاسخ ها
باید اعدام بشه