آغاز درمان کرونا با پلاسما، آیا معجزه نزدیک است؟
در حالی که آمریکا این هفته بدترین آمارهای جهانی اپیدمی کرونا را یکی پس از دیگری از آن خود کرده، با آغاز چند طرح درمانی و پژوهشی در نیویورک و همچنین ساخت تستهای کرونا که ظرف ۱۵ دقیقه نتیجه آن مشخص میشود، بارقههایی از امید و یا به قول دونالد ترامپ "پرتویی از نور در انتهای تونل" پدید آمده است.
برترینها: به نقل از رسانه فارسی زبان؛ در حالی که آمریکا این هفته بدترین آمارهای جهانی اپیدمی کرونا را یکی پس از دیگری از آن خود کرده، با آغاز چند طرح درمانی و پژوهشی در نیویورک و همچنین ساخت تستهای کرونا که ظرف ۱۵ دقیقه نتیجه آن مشخص میشود، بارقههایی از امید و یا به قول دونالد ترامپ "پرتویی از نور در انتهای تونل" پدید آمده است.
به طوری که بسیاری از رسانههای آمریکا سراغ موضوعاتی چون چگونگی خروج از محدودیتهای ناشی از کرونا رفتهاند.
شبکه انبیسی در گزارشی که از بیمارستان مانت ساینای در نیویورک تهیه کرده از آغاز طرح درمانی-تحقیقی خبر داده که طی آن پزشکان امیدوارند با انتقال پلاسمای بیماران بهبودیافته از کووید۱۹ به بیمارانی که حالشان همچنان وخیم است، از سپردفاعی که سیستم ایمنی بدن بهبودیافتگان در برابر ویروس کرونا تولید کرده برای کمک به بهبودی بیماران فعلی استفاده کنند.
در گزارش شبکه انبیسی دکتر جفری جانگ، که یک آمریکایی آسیاییتبار است میگوید که به همراه همکارانش در لابراتوار بیمارستان مانت ساینای امیدوار است با این روش که قدمت استفاده از آن به ۱۰۰ سال پیش میرسد و در دهههای اخیر هم برای درمان سارس، مرس، ایبولا و اخیرا در چین برای کووید۱۹ استفاده شده، به بهبود بیمارانی که به علت شدت بیماری بستری شدهاند سرعت بخشد.
نکته جدید در این روش که پیشتر وجود نداشت به یافتههای دکتر فلوریان کرامر، میکروبیولوژیست مدرسه پزشکی مانت ساینای باز میگردد.
به گفته دکتر جفری جانگ: "در حالی که در تستهای قبلی فقط میتوانستیم بفهمیم که در پلاسمای اهدا کننده آیا آنتی بادی وجود دارد یا خیر، در روشی که دکتر کرامر یافته حتی میتوان میزان آنتیبادی موجود در پلاسمای اهدایی را هم اندازه گرفت."
به این ترتیب با اندازهگیری میزان آنتیبادی در خون اهداکنندگان، میتوان بهترین داوطلبان را برای اهدای پلاسما برگزید و ضمن به دست آوردن پلاسمایهای غنیتر از آنتیبادی، به تعداد بیشتری بیماران کووید۱۹ پلاسما تزریق کرد.
آن طور که کارشناسان در گزارش شبکه انبیسی میگویند هر داوطلب اهدای پلاسما میتواند به چهار بیمار کووید۱۹ کمک کند.
نکته جالب توجه این است که به محض اعلام نیاز از سوی مسئولان بیمارستان مانت ساینای نیویورک برای مشارکت در این طرح، ۱۰ هزار داوطلب اهدای خون اعلام آمادگی کردهاند.
نکتهای که میتواند تاکیدی بر حس همدلی مردم نیویورک باشد که بیشترین قربانی و آسیبها را پس از ورود ویروس کرونا به آمریکا متحمل شدهاند و همزمان برای همه آمریکاییان امیدبخش تلقی خواهد شود.
بنابر گزارش انبیسی این طرح درمانی که سازمان غذا و داروی آمریکا (افدیای) هم به طور اضطراری به آن مجوز داده است، پزشکان و محققان از ۲۲ ایالت آمریکا مشارکت دارند و به طور همزمان آن را جلو میبرند.
دکتر جانگ به انبیسی گفته نخستین نتایج این طرح حدود دو هفته دیگر نمایان خواهد شد و او امیدوار است که در صورت موفقیت همچون "معجزهای" قواعد بازی در مقابله با کرونا را عوض کند.
همزمان با گزارش شبکه انبیسی از آغاز این طرح درمانی در نیویورک، خبرگزاری ایسنا در ایران هم روز سهشنبه، هفتم آوریل، از آغاز طرح مشابهی در کرج توسط دانشگاه علوم پزشکی استان البرز خبر داد که به موجب آن پژوهشگران ایرانی از بهبودیافتگان کرونا در کرج دعوت کردهاند که با اهدای خون و پلاسما به این طرح درمانی-تحقیقاتی کمک کنند.
نظر کاربران
استفاده از پلاسمای خون بهبود یافتگان در ایران از بیمارستانی در آبادان آغاز و قرار بود نتیجه آن اعلام که تاکنون خیلی شفاف در خصوص آن صحبت نشده است.
خیلی زودتر از اینا داخل ایران این اتفاق افتاده طوری تیتر زده کانه آمریکا منجی جهانه!
پزشکان ایرانی زودتر شروع کردن ونتیجه گرفتن
پاسخ ها
کو نتیجه؟ اگه یه نفر رو با این روش نجات میدادن بیست و سی امون نمیداد به گوش ملت
پس تو بوق وکرنا گفتین در حال ساخت واکسنش هستین حالا که امریکا دوباره ناجی بود... مثل احمدی نژاد بود که اومد پشت تلویزیون گفت داروی ایدز رو کشف کرده ایم
طرح درمان با پلاسما اول در ایران کلید خورد
پاسخ ها
اگه منظورت در مورد بیماری جدید هست اول چین شروع کرد
به امید درمان کرونا
خدایا همه مردم دنیا را دریاب که تو مهربانترینی.بخشنده ترینی..واقعا با یاد خدا دلتون ارام میشه
انشاالله که موفق باشند . درود و سلام بر دانش و خرد .
این روش رو که خیلی وقته بیمارستان مسیح دانشوری داره انجام میده.
پاسخ ها
ولی اولین بار نیس که سند یه موفقیت رو آمریکا دوست داره بنام خودش بزنه .
شیطان بزرگ ، خونخوار و امالفساد قرن بزرگترین دروغگوی پررو ...
با مردم آمریکا که دشمنی نداریم ... انشاا.. این طرح با موفقیت کامل جواب بده ... بنام هرکه میخواد باشه ...
خودش میگه که سابقه این طرح و روش مداوا صد سال پیش انجام میشده ... پس کشفی صورت نگرفته و دعوایی نباید باشه
اول توسط پزشکان ایرانی کلید خورد تا حالا خبری از این حرف توآمریکانبود حالاداره میگه....
پاسخ ها
ایرانی ها وقتی یک چیزی را کشف میکنن چون پشتیبانی نمیشه کاشف هم بی خیال میشه
این در تمام کشورهای درگیر در حال انجام است در ایرران هم بیشتر از آمریکا در حال انجام ودرحال تحقیق ونتیجه گیری است وتازگی ندارد چرا وقتی از سی ان ان اعلام میشو مورد توجه قرار میگیرد در صورتی که در کشور خود ما از همان اول بکار گرفته شده است
سلام. چقدر " از منابع فارس زبان" خبر میارید.
پاسخ ها
جهت اطلاع برای اولین بار در ایران کلید خورد اشتباه میباشد.تمامی گزینه های علمی که ۹۰درصد انها از امریکا و اروپا صادر میشود ابتدا به دست دانشمندان تمام کشورها مرسد تا به صورت مسابقه ای به ثمر برسد اینکه چون چند هفته پیش در ایران اعلام شد معنی ان این نیست که به دست ایران کشف شده باشد.صرفا جهت اطلاع.
با حرف نه تو ایران نه تو امریکا کار پیش نمیره باید نتیجه معلوم شد بعد گسترده و خبررسانی کنن.فعلا که فوتی ها تعدادشون زیاده
اول خدا
دوم آمریکا،
انشاالله موفق بشید