سلشحوری: دوران پساکرونا را دریابیم
روزنامه آرمان ملی با پروانه سلحشوری؛ نماینده مردم تهران در مجلس گفتگو کرده است.
روزنامه آرمان ملی با پروانه سلحشوری؛ نماینده مردم تهران در مجلس گفتگو کرده است.
بخشی از این گفتگو را بخوانید:
با توجه به شرايط موجود کشور در دوران پساکرونا با چه چالشهايي مواجه خواهد بود؟
برخي از تحليلگران بهدنبال مشخص کردن وضعيت کشورهاي مختلف در دوران پساکرونا هستند. مساله مهم اين است که هنوز مشخص نيست کرونا تا چه زماني وجود دارد و دوران پساکرونا از چه زماني آغاز خواهد شد. اگر بحران کرونا به مدت زمان طولاني در ايران وجود داشته باشد آسيبهاي جدي به زندگي مردم وارد خواهد کرد. برخي معتقدند جهان در وضعيت آخرالزماني قرار گرفته و از اين رو اغلب کشورهاي جهان اعم از توسعه يافته و نيافته به شکلهاي مختلف با بحران کرونا مواجه هستند و زندگي اغلب مردم جهان تحت تاثير بحران کرونا قرار گرفته است. با اين وجود سوال اينجاست که در شرايط کنوني در ايران بهصورت روزانه چه ميزان تست کرونا از مردم گرفته ميشود؟ چه ميزان از مردم مشکوک به بيماري کرونا هستند؟
اين احتمال وجود دارد افرادي که از آنها تست گرفته نشده اما بهدليل بيماري کرونا جان خود را از دست دادهاند در آمار جانباختگان نيامده باشند. تا زماني که ندانيم دقيقا چه ميزان توانايي در کنترل اين بيماري داريم و اين بحران چه ميزان طول خواهد کشيد، تحليل و بررسي دوران پساکرونا کار راحتي نخواهد بود و روزبهروز سختتر هم خواهد شد. بهعنوان مثال با پايان تعطيلي نوروز و سياستهاي جديدي که ستاد ملي مبارزه با کرونا مبني بر بازگشايي برخي از دستگاههاي اجرائي و در آينده برخي از کسب و کارهاي مردم اتخاذ کرده، شرايط براي تحليل دوران مديريت بحران کرونا سخت تر از گذشته شده است.
حتي اين احتمال وجود دارد که اين بيماري که در چند روز گذشته در وضعيت نزولي قرار داشته دوباره با رهاسازي کسب و کارها سير صعودي به خود بگيرد و جان انسانهاي بيشتري به خطر بيفتد. مسئولان بين اقتصاد و سلامتي مردم بايد يکي را انتخاب کنند. اگر قرار است مسائل اقتصادي در اولويت قرار بگيرد بايد اين مساله را در نظر گرفت که احتمال به مخاطره افتادن جان مردم وجود دارد و بيماري کرونا ممکن است دوباره سير صعودي به خود بگيرد. به همين دليل تصميمگيري سخت شده است. بنده اميدوارم اين وضعيت مديريت شود و ما بتوانيم با کمترين ميزان تلفات از اين بحران عبور کنيم تا شرايط براي تحليل دوران پساکرونا بهتر از گذشته شود.
آيا مجلس شوراي اسلامي درباره منشأ ورود ويروس کرونا تحقيقات انجام داده است؟
تحقيقي در اين زمينه صورت نگرفته اما براساس اظهارات مسئولان مربوطه کساني که از چين به قم سفر کرده بودند ناقل اين ويروس بودند. اين افراد شامل کساني بوده که در چين تحصيل يا کار ميکردهاند. از سوي ديگر هواپيمايي ماهان نيز در تشديد اين بيماري نقش داشته و بهدليل رفت و آمدهايي که به چين انجام داده اين بيماري را در کشور تشديد کرده است. در آن مقطع حساس هواپيمايي ماهان تنها شرکت هواپيمايي بود که به چين رفت و آمد داشت و چينيها را جابهجا ميکرد. در نتيجه بايد هواپيمايي ماهان را نيز جز مقصرين به شمار آورد.
با اين وجود منشأ اصلي ورود اين بيماري حضور چينيها در شهر قم بوده است. اين در حالي است که قم داراي ارتباط گستردهاي با شهرهاي مختلف کشور است. بنده به خاطر دارم روزي که در مجلس اين موضوع مطرح شد و از نمايندگان تست کرونا گرفته شد از صد نفر نماينده بيست و سه نفر به کرونا مبتلا بودند. اين در حالي بود که آقاي ذوالنور و اميرآبادي که نماينده قم بودند از جمله نمايندگاني بودند که تست کرونا آنها مثبت اعلام شد.
نظر کاربران
تنها چالش وضعیت مالی مردم است
خانم سلحشوری وقت کردی کمی هم به همولایتی هات برس تو یکی دیگه خیلی خودت و تهرانی میدونی
به جای این حرفای بچه گانه به فکر چاره ای باشید.
تو اول خودتو دریاب بقیه پیشگش .....
کجا بودی پیدا شدی
از بزرگترتون تاکوچکترتون فقط به فکرجیب خودتون هستین مردم بدبخت قربانی شماهاشدن بسه تون هست بسه تون نیست؟
شما اول بسلامتی دوران کرونا راردکن بعدش حرف زیادی بزن
دوره پایان شما اصلاحطلبان غربگرا را هم در می یابیم*********
ای بابا حالمون دوباره خراب شد. تو هم هر چند روز یک بار میایی یه افاضاتی میکنی و میری .. دیگه شماها اخراجید برو خونه به بچه هات برس. حالا اشتباها مدتی رییس شده بودی انگار خوش گذشته دلت نمیاد بری .. برو همینقدر دین مردم اومده گردنت اون دنیا هزاران سال باید جواب بدی .. بیشتر از این خودت رو آلوده پست و مقام نکن ارزش نداره ببین یک ویرس ذره بینی چطور راحت به زندگی ها پایان میده
پاسخ ها
آخه بگو دوران قبل کرونا چه کار کردی که حالا به فکر بعدشی
با این وضعیت هیچ وقت کرونا تموم نمیشه که بخواهیم به بعدش فکر کنیم.
مخاطب مردم!!؟؟؟ تو خودتم نیستی چه برسه به اینکه اسم خودتو گذاشتی مردم !!
درود برشما سربلندهای ایران زمین کهن آریا