۹۷۸۷۴۰
۲۹ نظر
۵۰۱۳
۲۹ نظر
۵۰۱۳
پ

دعوت الزرفی از ایران برای سرمایه‌گذاری در عراق

«عدنان الزرفی» نخست وزیر مکلف عراق با تاکیدبر این که تهران در مبارزه با داعش به بغداد کمک کرده است، گفت: من از جمهوری اسلامی ایران برای برای سرمایه گذاری در عراق دعوت می‌کنم.

ایرنا: «عدنان الزرفی» نخست وزیر مکلف عراق با تاکیدبر این که تهران در مبارزه با داعش به بغداد کمک کرده است، گفت: من از جمهوری اسلامی ایران برای برای سرمایه گذاری در عراق دعوت می‌کنم.

الزرفی یکشنبه شب در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «الشرقیه» اظهار کرد که جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با داعش به عراق کمک کرده است و ما قدردان این کمک ها هستیم.

وی تاکید کرد که من به اقتصاد توجه خواهم کرد و از آمریکا و ایران برای سرمایه گذاری در عراق دعوت می کنیم، به همه اطمینان می دهم که می توانم تحولات اقتصادی ایجاد کنم و عراق را از درگیری ها دور نگه دارم.

دعوت الزرفی از ایران برای سرمایه‌گذاری در عراق

وی ادامه داد : ما برای پیشرفت به شرکت های فناوری خارجی نیاز داریم و به دنبال تحقق واقعیتی جدید در عراق هستیم که از اقتصاد شروع خواهد شد.

الزرفی افزود که با چندین کشور برای دستیابی به کمک های فوری پزشکی تا زمان کنترل ویروس کرونا ارتباط برقرار کردیم.

وی درباره کابینه دولت گفت: ریاست مجلس بزودی زمان نشست رای اعتماد به کابینه دولت وی را تعیین خواهد کرد.

الزروقی افزود که با سفیران اعضای دائم شورای امنیت و اتحادیه اروپا دو نشست جداگانه برگزار کردم تا از آنها برای پیشرفت عراق در حوزه اقتصادی ضمانت بگیرم.

نخست وزیر مکلف با اشاره به این که عراق در مرحله جدیدی قرار دارد، اضافه کرد: ما نیازی به نظامی سازی و بحرانی کردن وضعیت امنیتی منطقه نداریم و مشارکت با کشورها از طریق دریچه اقتصاد خواهد بود.
وی با اعلام این که یک اراده پنهانی در وزارتخانه ها وجود دارد تا هیچ پروژه مهمی در عراق اجرا نشود، تاکید کرد که باید این اراده‌های پنهان از بین بروند.

الزرفی در پاسخ به اتهاماتی که علیه او درباره نا آرامی های اخیر نجف در جریان تظاهرات مطرح شد، گفت که من فردی مسالمت جو هستم.

نخست وزیر مکلف بیان کرد که سفیر آمریکا به من قول داد که نیمی از نیروهای آمریکایی را تا اواسط سال جاری میلادی از عراق خارج کند.

الزرفی مدعی شد که عقب نشینی نیروهای آمریکایی از عراق را کامل می کنم و فعالیت نظامی آنها را به فعالیت اقتصادی تبدیل خواهم کرد.

نخست وزیر مکلف عراق اضافه کرد که در حوزه اقتصاد جراحی انجام خواهیم داد و ممکن است سه ماه روی ما تأثیر بگذارد اما نتیجه مثبت خواهد داشت.

وی گفت که درآمدهای حاصل از واردات نفت، دارایی مردم است و در دولت وی فساد و هدر دادن وجود نخواهد داشت. الزرفی گفت که قول می دهم هیچ گونه هزینه برق از خانواده های فقیر و آسیب پذیر و کسانی که به حمایت های اجتماعی و رفاهی وابسته هستند، مطالبه نخواهد شد.

وی تاکید کرد که مبارزه با فساد را شروع خواهیم کرد و مانع هر کسی می شویم که در برابر ما بایستد و این همان چیزی است که من قول می دهم.

الزرفی مدعی شد که «صادقون» و «جریان حکمت ملی» سید (عمار حکیم) در تیم هفت نفره، نامزدی من را امضا کرده بودند.

وی از همه جریان های سیاسی مخالف و موافق خواست که به مجلس نمایندگان متوسل شوند.

نخست وزیر مکلف عراق گفت که جریان صدر از وی برای تشکیل دولت حمایت می کند و موضع آنها مثبت است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    آقای زرفی تو میخوای آمریکا بره اما اونا نمی ذارن تو به هدف برسی

  • f.h

    ما خودمون یکیو میخوایم بیاد تو کشورمون سرمایه گذاری کنه
    اینام مارو گیر اوردن

  • بدون نام

    آقای عرب با کدام پول ؟

  • ایران عشقمه

    بیخییال ما بشو جون ناموست

  • بدون نام

    آخرش زور آمریکا به ایران چربید

    پاسخ ها

    • بدون نام

      .......بدون ائتلاف با فتح رای نمیاره فعلنم فتح رایشو پس گرفته

    • بدون نام

      آفرین به امریکن

  • بدون نام

    دعوت نمیخواست داداش..ایران همینطوری عراق رو آباد کرده

    پاسخ ها

    • بدون نام

      ایران خودش احتیاج به سرمایه گذار داره تو این وضعیت کرونا دولت پول نداره هزینه مردم به خصوص کارگران پیمان کاران روزمزد مشاغل ازاد کمک کند بعد بیاد سرمایه گذاری در عراق

  • بدون نام

    مثلا می خواهد ما را تطمیع کند یااینکه با این چیزها سرمان ما را گرم کند تا از اونور دوستهای آمریکایی اش خیالشون تا حدودی راحت باشه ؟
    ولی اینقدر نادان است که نمی فهمد ما وآمریکایی ها نمی توانیم همزیستی داشته باشیم و منافع مشترک اقتصادی را دنبال کنیم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      از صندوق ارزی ذخیره برایتان سرمایه گذاری می فرستن

  • بدون نام

    خخخخخخخ

    پاسخ ها

    • بدون نام

      قیافش که مثل طلبکارهاس..ما دوس نداریم اونجاسرمایه گذاری کنی کنیم.کیوبایدببینیم ایران خودش ۸گرو۹است برو جای دیگه

  • بدون نام

    تورو خدا دست از سر ملت ایران بردارید
    دیگه چه نقشه ای برای ایران کشیدید

  • محمد جامداری

    ایشون میخواد ایرا میلیونها دلار درآنجا سرمایه گذاری کنه بعد بگه میخواست سرمایه گذاری نکنی و پولها را بخوره زرمگه اقا

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اینا چه میخوان حالا دیگه ایرانیا برن برایشان ایجاد شغل کنن تو رو خدا پشت سر به ما چ میگن تو جبهه اینا رو من دیدم چه که نکردن

  • جانم فدای وطنم

    دقیقا مثل وعده های که سیاسیون ایرانی قبل انتخابات میدهند!

  • حرف حق!

    خوشبحالشون! با اینکه برق ندارن ولی گفته از اقشار آسیب پذیر نمی گیرن@ از ما جلوترن!

    پاسخ ها

    • ali

      چقدر زیبا

  • دادا

    دقت کنین میگه هر کشوری میخواد فعالیت کنه و پول بیاره ما ازش حمایت میکنیم
    انوقت اینجا داعشی ها هنوز تو افکار قرون وسطی هستن و فقط و فقط به فکر خودشون هستن

  • بدون نام

    سرمایه گذاری دریک کشورجنگزده کلا به زیان ماست

    پاسخ ها

    • بدون نام

      ایران اگرخودش ابادکنه هنرکرده .بااین مردم گشنه وندارش

    • بدون نام

      الرزاقی توخدادورایران خط بکش

  • hamid reza

    ایران خودش داره می‌ره گدایی

  • بدون نام

    دست بردارید از سر این مردم خوب

  • یکی مثل بقیه

    کاکو کوتاه بیا جان مادرت!!!!
    ما خودمون دولتمون تحت پوشش کمیته امداده!!!!!
    سرمایه گذاری چی ؟

  • بدون نام

    این خودفروخته به آمریکا می‌خواد خودشو عاشق ایران جلوه بده و بگه مثلا من حافظ منافع ایران در عراق هستم. برو عمو خودتی

  • بدون نام

    به حد کافی ایران بجای شهرهای صنعتی خودش تو شهرکهای صنعتی کردستان عراق سرمایه گذاری کرد تا جاییکه کارگران ایرانی مجبورن برن عراق الانم که تحریمیم دست از سر ما بردارید

  • بدون نام

    شما قبل از هرچیز باید نظرت را در مورد مصوبه مجلس عراق مبنی بر خروج امریکا اعلام کنی. این مهمترین خواسته است

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج