۹۷۶۲۶۷
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

کرونا؛ عامل افزایش خشونت خانگی در اروپا

در هفته گذشته در اسپانیا یک مادر ۳۵ ساله توسط شریک زندگی‌اش به قتل رسید. اسپانیا دومین کشور ویروس زده اروپا پس از ایتالیاست.

عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه: قرنطینه برای مهار ویروس جدید کرونا در سراسر اروپا نگرانی درباره خشونت خانگی را افزایش داده است.

از برلین تا پاریس و از رم تا براتیسلاوا (پایتخت کشوراسلوواکی) سازمان‌های دولتی و غیر دولتیِ کمک به قربانیانِ خشونت خانگی زنگ هشدار خود را در خصوص افزایش خشونت‌ها به صدا درآوردند. این اتفاق پس از پیشی‌گرفتن اروپا از چین در افزایش مبتلایان و جان‌باختگان ویروس کرونا و قرنطینه سفت و سخت ناحیه اروپایی صورت گرفت.

اتحادیه مراکز مشاوره و راهنمایی زنان در آلمان در این باره اعلام کردند: در حال حاضر خانه‌ جای امنی برای بسیاری از مردم به شمار نمی‌آید.

خطر خشونت خانگی تنها محدود به خانه‌هایی نمی‌شود که پیش از این خشونت را تجربه کرده‌اند.

"فلورانس کلادپیر" مدیر انجمن والدین FCPE فرانسه در منطقه "آپر راین"که بزرگترین آسیب را از شیوع ویروس کرونا در این کشور دیده است در این باره می‌گوید: خانواده‌ها فشار زیادی را در این روزها تحمل می‌کنند.

وی افزود: از زمان شروع قرنطینه داستان‌های زیادی از "جدایی والدین و ناتوانی آنها در ادامه زندگی می‌شنویم".

چند هفته پس از قرنطینه چین، سازمان‌های حقوق زنان از افزایش ۳ برابری خشونت علیه زنان گزارش دادند.

در هفته گذشته در اسپانیا یک مادر ۳۵ ساله توسط شریک زندگی‌اش به قتل رسید. اسپانیا دومین کشور ویروس زده اروپا پس از ایتالیاست.

کجا می‌توان رفت؟

در بیشتر نقاط اروپا مراکز کمک به زنان با افت تقاضای کمک روبه رو شده‌اند. این موضوع نشانه چندان خوبی هم نیست.

به گزارش انجمن مراکز مشاوره آلمان کودکان، جوانان و زنان اصلی‌ترین قربانیان خشونت روحی یا فیزیکی خانگی هستند. قرنطینه خانگی به معنای افزایش خشونت‌هاست. به دلیل ارتباط نزدیک و مستمر احتمال افزایش خشونت‌ها به شدت زیاد می‌شود.

زنگ خطر مراکز کمک به قربانیان خشونت خانگی پس از قرنطینه به صدا درآمده است/ عکس: خبرگزاری فرانسه

خشونت خانگی کونا اروپا

"رینر رتینگر" رئیس اتحادیه حمایت از کودکان آلمان در این باره گفت: بستن مدارس، باشگاه‌های ورزشی و مراکز مخصوص جوانان برای مهار ویروس کرونا و شیوع بیشتر آن بسیار مهم است.

وی در ادامه افزود: اما چه کسی آزار و اذیت و سوء استفاده از کودکان در این روزها را شنیده یا رصد می‌کند؟

"مارتین بروس" رئیس سازمان پاریسی La Voix de l'Enfant (صدای کودکان) در این باره می‌گوید: دسترسی ما به خشونت‌های جدید محدود شده و این موضوع ما را نگران می‌کند.

"بئاتریس فرسکو- رولفو" گزارشگر خشونت علیه زنان در شورای پارلمانی اروپا با اشاره به این موضوع گفت: در حالیکه دولت‌ها میلیاردها دلار را به بخش سلامت و خدمات بهداشتی تزریق می‌کنند نباید از اهمیت برابری و حقوق اساسی بسیاری از انسان‌ها چشم‌پوشی کنند.

وی افزود: انجمن‌های حمایت از قربانیان خانگی روی لبه تیغ ایستاده‌اند. بسیاری از مددکاران اجتماعی مجبورند از خانه کار کنند و توانایی رسیدگی به قربانیان را ندارند. از طرفی پناه‌گاه‌ها نیز تعطیل شده و جای کافی در این مراکز وجود ندارد.

"کنان گلو" یکی از مددکاران سازمان حمایت از حقوق زنان در ترکیه می‌گوید: بسیاری از زنان با ما تماس گرفته و از تجربه خشونت خانگی در دوران قرنطینه می‌گویند.

آنها می‌پرسند: در این شرایط کجا بروم؟

"فرانسیسکا گیفی" وزیر امور خانواده آلمان از شهرداری‌های این کشور خواسته تا در صورت لزوم تسهیلات پذیرش جایگزین را ارائه دهند.

اما اتریش کشور همسایه آلمان اعلام کرده که در این شرایط مکان‌های تضمین شده برای آسیب دیدگان فراهم کرده یا فرد خشن خانواده را از قرنطینه حذف می‌کند.

در کشورهایی مانند ایتالیا که شدیدترین نوع قرنطینه را تجربه می‌کند، قربانیان خشونت خانگی از برخی محدودیت‌های رفت‌و آمد معاف هستند. آنها با حمل فرم خروج از منزل قادر به مراجعه به مراکز پناهندگی می‌شوند.

"آدریانا هاوسوا" روانشناس اهل براتیسلاوا می‌گوید: وضعیت فعلی در افزایش خشونت خانگی بی‌سابقه است و امیدواریم این وضعیت در دو یا سه هفته آینده تمام شود.

وی افزود: اگر این وضعیت به چند ماه برسد من نمی‌توانم میزان افزایش خسونت خانگی را پیش‌بینی کنم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج