۹۷۳۹۸۷
۸ نظر
۵۰۱۶
۸ نظر
۵۰۱۶
پ

ماجرای آسیب‌پذیری گروه خونی A برابر کرونا چیست؟

یک متخصص ویروس‌شناسی با بیان اینکه ادعای محققان چینی مبنی بر آسیب‌پذیری برخی گروه‌های خونی در برابر کرونا، از لحاظ ویروس‌شناسی فعلاً منطقی نیست، گفت: برای رسیدن به واقعیت‌ علمی باید اجازه بدهیم زمان بگذرد تا اطلاعات کاملی درباره ویروس پیدا شود.

خبرگزاری تسنیم : یک متخصص ویروس‌شناسی با بیان اینکه ادعای محققان چینی مبنی بر آسیب‌پذیری برخی گروه‌های خونی در برابر کرونا، از لحاظ ویروس‌شناسی فعلاً منطقی نیست، گفت: برای رسیدن به واقعیت‌ علمی باید اجازه بدهیم زمان بگذرد تا اطلاعات کاملی درباره ویروس پیدا شود.

چندی پیش مطلبی با عنوان ادعای محققان چینی: آسیب‌پذیری بیشتر گروه خونی A در مقابل ویروس کرونا منتشر شد. در این مطلب عنوان شده بود که محققان چینی دریافتند که افراد با گروه خونی A نسبت به دیگر گروه‌های خونی در مقابل ویروس کرونا آسیب‌پذیرتر هستند؛ این ادعای محققان چینی بر پایه یک مطالعه مقدماتی بوده و هنوز به اثبات علمی نرسیده است. در همین راستا از دکتر مریم واعظ‌جلالی، متخصص ویروس‌شناسی درباره تأثیر گروه خونی افراد بر ابتلا به کرونا پرسیدیم.

دکتر واعظ جلالی درباره تأثیر گروه‌های خونی در ابتلا به ویروس کرونا اظهار کرد: این فرض نمی‌تواند صحت داشته باشد و از لحاظ ویروس‌شناسی فعلاً منطقی برای آن وجود ندارد زیرا ویروس وارد گلبول‌های قرمز نمی‌شود اما می‌توان گفت که برخی ژنتیک‌ها نسبت به ویروس حساس‌ترند، اگر بدن فردی از لحاظ ژنتیکی بتواند گیرنده ویروس را تولید کند، بدن آن فرد نسبت به ویروس حساس می‌شود.

واعظ جلالی در خصوص سرم‌درمانی در بیماران مبتلا به کرونا، تصریح کرد: از این روش برای تولید واکسن‌های زیادی استفاده می‌شود برای مثال در اوایل زمانی که هپاتیت B شناخته شد، خون افراد مبتلا به هپاتیت B را که بهبود یافته بودند به دست آوردیم و آنتی‌بادی ضد هپاتیت B را استخراج کردیم و وارد بدن افراد سالم کردیم و به این ترتیب افراد در برابر این بیماری واکسینه شدند اما در بیماری کرونا، اینکه آنتی‌بادی‌های تولید شده چقدر بتوانند در محیط بیولوژیک هم ویروس را خنثی کنند جای بحث دارد. برای اینکه مطمئن شویم سرم‌درمانی در از بین بردن ویروس مؤثر است یا خیر باید مکانیسم از بین رفتن ویروس را نیز بشناسیم و این امر نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.

این متخصص ویروس‌شناسی با تأکید بر ضرورت توجه نکردن افراد به شایعات مطرح شده در فضای مجازی، خاطرنشان کرد: برخی افراد می‌گویند چون ویروس سرمادوست است، پس غذاهای با طبع گرم آن را از بین می‌برد و در نتیجه این شایعات، قیمت برخی مواد غذایی نیز افزایش می‌یابد؛ در حالیکه چنین ادعاهایی، ریشه علمی ندارد.

وی تأکید کرد: برای رسیدن به واقعیت‌های علمی باید اجازه بدهیم زمان بگذرد تا اطلاعات کاملی درباره ویروس کرونا پیدا کنیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • کیانا

    اگر کسی از نزدیکانش بر اثر این ویروس فوت کرده بیاد بگه گروه خونیش چی بوده؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خانم دکتر تا زملن بگذرد خیلییا مردیم.

  • بدون نام

    تا زمان که بگذره ما مردیم دکتر خانم

  • senator69

    به درد ما ایرانیا نمی خوره این تحقیقات.... انقراض نسل سوخته در راه است

  • قاسم انوشه

    کرونا به سه دسته تقسیم میشود یک قرمز اشخاصی که حتما فوت میکنن دوم ابی مدتی طول میکشه ولی بعد میمیرن سوم زرد احتمالا شاید به دلایلی بمونن وسلام از خودتون دیگه نظریه پردازی نکنید

    پاسخ ها

    • پژمان

      شما بهتره از خودت نظریه پردازی نکنی

  • بدون نام

    کلا گروه خونی o در مقابل بیماری قوی تر هستن وکمتر بیمار میشن.مثلا سرطان معده در گروه خونی او خیلی کمتره. به خاطر همینه که خونشون نایاب هست

  • بدون نام

    اونایی هم که زنده می‌مانند ریه هاشون داغونه ومثل اول نمیشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج