فعالیت ۴ تا ۶ هفتهای مدارس پس از بازگشایی
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تعطیلی مدارس به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا گفت: مدارس کشور پس از بازگشایی، ۴ تا ۶ هفته به فعالیت آموزشی میپردازند.
خبرگزاری فارس: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تعطیلی مدارس به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا گفت: مدارس کشور پس از بازگشایی، ۴ تا ۶ هفته به فعالیت آموزشی میپردازند.
محسن حاجی میرزایی با حضور در هنرستان دخترانه آل یاسین واقع در منطقه ۱۲ شهر تهران و بازدید از کارگاه تولید ماسکهای تنفسی این هنرستان اظهار کرد: از مأموریتهای وزارت آموزش و پرورش این است که در شرایط سخت و نیازهای فوری در کنار جامعه باشد، بنابراین در شرایط فعلی ما به کمک جامعه آمدهایم و ۱۳۰ هنرستان روزانه بین ۱۳۰ تا ۱۴۰ هزار ماسک تولید میکنند و در اختیار سازمانهای قانونی مرتبط قرار میدهند و تا هر زمانی که کشور به شرایط عدم نیاز ماسک برسد، این کار را ادامه میدهیم.
وی با اشاره به تعطیلی مدارس به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و جبران این تعطیلات در سال تحصیلی جاری گفت: در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا که با حضور رئیسجمهور تشکیل شد همین مبحث مطرح شده است و برای ما مهم است این تعطیلات سال تحصیلی آینده را تحت تأثیر قرار ندهد؛ در مورد بازگشایی مدارس، ستاد ملی مبارزه با کرونا هر زمان که مشخص کند مدارس بازخواهد شد و ما متناسب با زمان از دسترفته اقدام خواهیم کرد؛ البته مدارس از طریق فضای مجازی، آموزشهای تلویزیونی و ... به جبران این زمان اقدام میکنند لذا با احتساب آموزشهای مجازی که داده میشود زمان از دست رفته را به دست خواهیم آورد.
حاجیمیرزایی افزود: با مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، وزارت آموزش و پرورش میتواند تقویم زمانی مدارس را جابجا کند و اختیاراتی را به شورای آموزش و پرورش استانها میدهیم تا بین ۴ تا ۶ هفته پس از بازگشایی مدارس، سال تحصیلی را ادامه دهند. همچنین کنکور۲۰ روز پس از پایان امتحانات نهایی انجام خواهد شد.
وی در مورد مدارس غیردولتی و سرویسهای مدارس و سؤالاتی که در مورد پرداخت شهریه آنها در رسانهها مطرح میشود، گفت: شورای نظارت بر مدارس غیردولتی در هر استان موظف است در مورد خدماتی که مدرسه ارائه کرده است با میزان شهریه پرداختی را بررسیهایی را انجام دهد. همچنین کارگروهی دیگری در مورد سرویسهای مدارس در استانها پیشبینی و به استانها تفویض اختیار شده است تا در اینباره نیز تصمیمگیری کنند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اجرای فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری بیان کرد: در فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری ۱۰ فوقالعاده حقوق پیشبینی شده است و دولت هم بهتازگی مصوبهای داشته است که دستگاههایی که این فوقالعادهها را افزایش ندادهاند، این کار را انجام دهند. معلمان در سال ۹۴ و ۹۸ که قانون رتبهبندی برایشان اعلام شد از همین ظرفیت فصل دهم استفاده کردند.
وی در مورد سرنوشت رتبهبندی افزود: ستادی از قبل برای بحث رتبهبندی بین وزارت آموزش و پرورش، سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی تشکیل شده بود و اکنون این موضوع بررسی میشود که با لحاظ فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری، چه اتفاقی برای رتبهبندی باید بیفتد.
حاجی میرزایی تأکید کرد: وزارت آموزش و پرورش با تمام وجود تلاش میکند تا عدالت در پرداختها وجود داشته باشد و این موضوع نیز مورد تأکید رئیسجمهور نیز است.
وی در مورد پرداخت حقالتدریس شاغلان که مقدار آن ۱۸۰۰ میلیارد تومان است، گفت: سازمان برنامه و بودجه تعهد کرده پس از پرداخت حقوق، پرداخت حقالتدریس شاغلین را در دستور کار قرار دهد و همچنین قول دادهاند که تخصیص آموزش و پرورش را ۱۱۰ درصد لحاظ کنند که در این صورت مطالبات محدودی به سال بعد منتقل میشود.
وزیر آموزش و پرورش در مورد اختصاص اینترنت رایگان به دانش آموزان گفت: در روزهای اخیر بخشی از حجم اینترنت رایگان از طریق وزارت ارتباطات برای تلفنهای ثابت انجام شد و با توجه به اینکه معلمان در شبکههای اجتماعی در تلاش برای آموزش مجازی دانش آموزان هستند، درخواست اینترنت رایگان بیشتری برای همکاران فرهنگی و دانش آموزان کردهایم که در مورد این موضوع توافق کلی شده است و در اسرع وقت اطلاعرسانیهای لازم را خواهیم کرد.
حاجی میرزایی در مورد اختصاص بیشتر زمان دانشآموزان به برنامه های شبکههای تلویزیونی و شبکههای اجتماعی گفت: ارائه آموزشها از طریق تلویزیون و شبکه مجازی، علاوه بر اینکه به جلوگیری از تعطیل شدن آموزش کمک میکند، به معلمان و دانش آموزان در مورد غنیسازی ساعات ماندن در منزل و در مدت تعطیلات طولانی کمک خواهد کرد.
ارسال نظر