وضعیت بحرانی در اسپانیا بخاطر کرونا
آمارها از شیوع گسترده کرونا در اتحادیه اروپا و اعمال محدودیتهای شدید در بسیاری کشورهای این اتحادیه خبر میدهد.
خبرگزاری تسنیم: کرونا همچنان و به صورت لحظهای در اروپا خبر ساز شده و مناطق و افراد زیادی را درگیر می کند.
آلمان، مادرید اسپانیا را منطقه خطر کرونایی اعلام کرد
در پی شیوع گسترده کرونا در اسپانیا انستیتو "رابرت کوخ" آلمان پایتحت این کشور یعنی مادرید و همچنین تیرول اتریش را به عنوان مناطق خطر کرونا ارزیابی کرد. تا به حال بر اساس اعلام این انستیتوی مهم آلمانی کشورهای ایتالیا، ایران، استان هوبئی در چین، استان جیونگسانگ شمالی در کره جنوبی و برخی مناطق شرقی فرانسه جزو مناطق خطر کرونایی محسوب می شوند.
وزیر بهداشت آلمان هم از همه مسافرانی که در عرض ۲ هفته گذشته در ایتالیا، اتریش و یا سوئیس بوده اند درخواست کرده که مدت ۲ هفته در خانه بمانند.
چک، لهستان و دانمارک مرزهای خود را میبندند
کشورهای اروپایی هم همچنان برای مقابله با شیوع کرونا محدودیت ها را گسترش داده و کنترل های مرزی را تشدید می کنند. دانمارک تا اطلاع ثانوی مرزهای خود را بسته است. این محدودیت ها قرار است از ساعت ۱۲ روز شنبه به وقت محلی اعمال شود. لهستان هم مرزهای خود را برای مقابله با شیوع کرونا می بندد.
جمهوری چک هم همه رستوران ها و فروشگاه های خود را برای مقابله با شیوع کرونا تعطیل کرده است.
لغو پروازهای اروپایی به ترکیه
ترکیه هم برای مقابله با شیوع ویروس کرونا سفرها از ۸ کشور از جمله آلمان را ممنوع اعلام کرده است. وزارت کشور ترکیه روز شنبه اعلام کرده است که مرزهای خود بر روی شهروندان کشورهای آلمان، فرانسه، اتریش، اسپانیا، بلژیک، دانمارک، نروژ، هلند و سوئیس را بسته است. همچنین ساکنان دیگر کشورها که در عرض ۱۴ روز گذشته در این کشورها اقامت داشتند حق ورود به ترکیه را ندارند. شهروندان ترکیه موقتا اجازه سفر به این کشورهای نامبرده را ندارند.
آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان هم روز شنبه در سخنانی بار دیگر از شهروندان خواست که روابط اجتماعی خود را برای مقابله با ویروس کرونا محدود کنند.
ارتش آلمان برای مقابله با کرونا وارد عمل میشود
ارتش آلمان هم برای مقابله با ویروس کرونا وارد عمل شده و به ایالت های مختلف برای مقابله با گسترش این بیماری کمک می کند.
پزشکان آلمانی هم از والدین درخواست می کنند از کودکان خود در برابر ترس از کرونا حفاظت کنند.
تایوان نیز مسافران اروپایی را به مدت ۱۴ روز قرنطینه می کند. این کشور همچنین سطح هشدارهای سفر برای منطقه شنگن و انگلیس و ایرلند را افزایش داده و درباره سفر به این مناطق به شهوندان خود هشدار داده است.
سوییس هم در مرزهای خود از جمله با آلمان، دوباره کنترل مرزی را آغاز کرده است. همسایگان آلمان در شمال و شمال شرق هم تصمیم مشابهی گرفتهاند.
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در اروپا هم در حال افزایش است. در بسیاری کشورها، گردهماییها، کنسرتها و برنامههایی که شمار زیادی شرکتکننده در آن حضور دارند، ممنوع شده است.
در جمهوری چک شمار مبتلایان به ویروس کرونا به ۱۴۱ مورد رسیده است. در لهستان ۶۸ تن به این بیماری مبتلا شدهاند و دو تن تاکنون جان باختهاند.
بر اساس آمارهای رسمی تاکنون در آلمان تقریبا ۳۰۰۰ نفر به این ویروس آلوده شدهاند. ۶۸۸ تن از این موارد مربوط به ایالت نوردراینوستفالن است. بایرن با ۵۰۰ مورد دومین ایالت آلمان از نظر شمار مبتلایان به کرونا است و بادنوورتمبرگ با ۴۵۴ تن در جایگاه سوم قرار دارد.
در آلمان تا کنون ۸ مورد مرگ در اثر ابتلا به کرونا تأیید شده است. چهار تن از قربانیان در ایالت نوردراینوستفالن، یک تن از بایرن و یکی از قربانیان از بادنوورتمبرگ است. از سوی دیگر، یک شهروند آلمانی مبتلا به کرونا هم در مصر جان خود را از دست داده است.
برای مقابله با گسترش کرونا تا عصر دیروز جمعه ۱۴ ایالت این کشور اعلام کردند که مدارس و کودکستانها را تعطیل میکنند.
اروپا مرکز کرونای دنیا از نظر سازمان بهداشت جهانی
سازمان بهداشت جهانی از اروپا به عنوان منطقهای در جهان که شدیدتر از سایر نقاط جهان تحت تأثیر ویروس کروناست، نام برده است. مجموع مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا که تاکنون توسط کشورهای مختلف در اروپا اعلام شدهاند، از مجموع مبتلایان و قربانیان تمامی کشورهای دیگر به جز چین بیشتر است. تدروس ادهانوم، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت، میگوید، اروپا اکنون به مرکز کرونا در دنیا تبدیل شده است.
وضعیت در ایتالیا با ۱۷ هزار و ۶۶۰ مورد ابتلا به کرونا از دیگر کشورهای اروپایی سختتر است. طبق آمار رسمی منتشرشده از سوی این کشور، تاکنون ۱۲۶۶ نفر بر اثر این بیماری جان باختهاند.
دولت ایتالیا برای مقابله با گسترش کرونا محدودیتهای شدیدی را برای رفت و آمد در سراسر کشور وضع کرده است. به جز داروخانهها و فروشگاههای مواد خوراکی، تمامی فروشگاهها در این کشور بسته شدهاند، مدارس و دانشگاهها تعطیلاند و برگزاری تمامی گردهماییها و برنامههای عمومی ممنوع شده است.
در فرانسه تاکنون ۳۶۶۱ نفر مبتلا شدهاند و ۷۹ تن جان خود را از دست دادهاند.
بریتانیا از مبتلا شدن ۵۹۰ تن خبر داده است، اما اعلام کرده که شمار واقعی مبتلایان احتمالا بین پنج تا ۱۰ هزار نفر است. کرونا در بریتانیا تا کنون ۱۰ قربانی گرفته است.
در سوییس ۱۱۳۹ نفر مبتلا شدهاند و کرونا ۱۱ قربانی گرفته است. آمار دیگر کشورها تا صبح امروز از این قرار است: اتریش ۶۰۲ مبتلا و یک قربانی، هلند ۸۰۴ مبتلا و ۱۰ قربانی.
در لوکزامبورگ با جمعیت تقریبا ۶۰۰ هزار نفری، ۳۸ نفر مبتلا شدهاند و یک نفر جان باخته است.
نگاهی به وضعیت بحرانی کرونایی در اسپانیا
تا کنون ۱۲۰ نفر بر اثر کرونا در اسپانیا جان خود را از دست داده اند.
وزارت بهداشت اسپانیا اعلام کرده که موارد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور به ۴۲۰۰ تن افزایش پیدا کرده و ۱۲۰ نفر از جمله ۶۴ مورد در مادرید جان خود را از دست داده اند.
تاکنون ۲۰۷۸ نفر در مادرید به کرونا آلوده شده اند. شمار قربانیان این بیماری در اسپانیا شب گذشته ۸۶ تن اعلام شده بود.
اسپانیا پس از ایتالیا بیشترین موارد ابتلا به کرونا در اروپا را دارد. مجلس اسپانیا در راستای تدابیر پیشگیری از شیوع این ویروس به مدت دو هفته تعطیل شده است.
آزمایش ایرن مونترو، وزیر دادگستری اسپانیا مثبت اعلام شد. از این رو، تمام اعضای هیئت دولت و خانواده سلطنتی آزمایش کرونا دادند. مونترو روز ۸ مارس در راهپیمایی روز جهانی زنان که با حضور ۱۲۰ هزار نفر برگزار شده بود، شرکت کرد.
خاویر ارتگا اسمیت، دبیرکل حزب «ووکس» و نماینده مجلس اسپانیا نیز به کرونا مبتلا شده است. کلیه مدارس و دانشگاه های مادرید، ریوخا، منطقه باسک، کاتالونیا، گلیسیا، جزایر بالیر و مورسیا به مدت دو هفته تعطیل شدهاند.
نظر کاربران
در مورد ایران بنویس ایران از همه جا بحرانیتره والا یه جوری میگن انگار الان ایران گلستانه
واقعا عجیبه کشورهایی که مردمانشون شبیه ایرانیا هستند مثل ایران میزان مبتلاها و مرگ و میر افراد زیاده .....
بدترین جا ایرانه . چون شما آمار واقعی ارائه نمی کنید...