۹۷۰۹۱
۲ نظر
۵۰۱۱
۲ نظر
۵۰۱۱
پ

جدیدترین اقدام ضدایرانی آمریکا

آمریکا به دولت هند برای جلوگیری از روند رو به افزایش واردات نفت از ایران فشار وارد می کند.

عصر ایران: آمریکا به دولت هند برای جلوگیری از روند رو به افزایش واردات نفت از ایران فشار وارد می کند.

خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع دولتی هند با اشاره به این موضوع می نویسد در ماه ژانویه و پس از توافق نوامبر سال گذشته در ژنو سوییس بین ایران و قدرت های جهانی ، واردات نفت هند از ایران افزایش یافته بود.

این منبع دولتی هند می گوید صادرات ایران به هند در ماه ژانویه سال جاری افزایش یافته بود اما آمریکا هشدار داد صادرات نفت ایران به هند نباید بیش از ۱۹۵ هزار بشکه در روز باشد و ما هم مجبوریم این خواسته را در نظر بگیریم.

متوسط صادرات نفت ایران در سال ۲۰۱۳، ۹۳۵ هزار بشکه در روز بوده است اما در ماه های ژانویه و فوریه متوسط صادرات نفت ایران به ۱ میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه در روز رسیده است، و آمریکا از این بابت نگران است.

منبع هندی به رویترز می افزاید بر اساس فشارهای مقامات آمریکایی ، دولت هند مجبور است از ماه ژانویه تا ژوئیه سال جاری (۶ ماهه نخست سال ۲۰۱۴) سقف خرید ۱۹۵ هزار بشکه در روز را رعایت کند وگرنه با تحریم آمریکا روبرو خواهد شد.

وی می گوید آمریکا می خواهد با شرایط کنونی سقف فروش روزانه نفت خام ایران از یک میلیون بشکه در روز زیادتر نشود، در حالی که در دو ماه گذشته ایران بیش از این میزان و روزانه ۱ میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه نفت در روز به چهار خریدار اصلی نفت خود در آسیا یعنی چین، هند، ژاپن و کره جنوبی صادر کرده است.

رویترز می نویسد بر اساس اطلاعات گمرکی هند در ژانویه سال جاری میلادی روزانه به طور متوسط ۴۱۲ هزار بشکه نفت خام از ایران وارد کرده است که این رقم بیش از دو برابر متوسط واردات این کشور در دسامبر سال گذشته میلادی(ماه قبل از آن) است.

منابع دولتی هند به رویترز گفته اند افزایش خرید نفت خام از ایران و هشدار آمریکا سبب شده تا پالایشگاه های هندی برای رعایت سقف تحریم در طول دوره خرید آوریل تا ۲۰ ژوئیه ، واردات نفت خود را به روزانه ۱۱۰ هزار بشکه تقلیل دهند تا سقف خرید نفت ایران را نقض نکنند.

بر اساس اطلاعات منابع دولتی هند در سه ماهه نخست سال ۲۰۱۴ متوسط میزان واردات روزانه نفت خام هند از ایران ۲۱۴ هزار بشکه بوده است، در حالی که دهلی باید از ماه آوریل تا ژوئیه برای رعایت سقف تحریم، این میزان را به ۱۱۰ هزار بشکه کاهش دهد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    هر دم از این باغ بری می رسد

  • بدون نام

    امریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج