فوت ۳ نفر مبتلا به بیماری حاد تنفسی در کاشمر
رئیس شبکه بهداشت و درمان کاشمر گفت: تاکنون سه نفر که دو نفرشان از شهرهای اطراف بودند به دلیل بیماری حاد تنفسی در بیمارستان مدرس کاشمر فوت کردهاند، همچنین بیمارستان حضرت ابوالفضل در آمادهباش کامل بوده و در صورت افزایش آمار بیماران مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
ایسنا: رئیس شبکه بهداشت و درمان کاشمر گفت: تاکنون سه نفر که دو نفرشان از شهرهای اطراف بودند به دلیل بیماری حاد تنفسی در بیمارستان مدرس کاشمر فوت کردهاند، همچنین بیمارستان حضرت ابوالفضل در آمادهباش کامل بوده و در صورت افزایش آمار بیماران مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
محمد جوادیزدانی شامگاه یکشنبه در نشست خبری عنوان کرد: در حال حاضر ۲۲ نفر به دلیل بیماری حاد تنفسی در کاشمر بستری هستند، همچنین براساس تشخیص متخصصان عفونی شهرستان تاکنون فقط از کاشمر ۳۵ نمونه برای آزمایش ارسال شده که نتایج آزمایش ۴ نفر مثبت اعلام گردیده و از این تعداد یک نفر مبتلا به کرونا فوت نموده است.
وی ادامه داد: از ابتدا تاکنون ۲۱۱ نفر بیمار سرپایی که فکر میکردند به بیماری کرونا مبتلا شدهاند به بیمارستان مراجعه کردهاند که از این تعداد ۱۱۲ نفر آنها خانم و ۹۹ نفر مرد بودند.
یزدانی بیان کرد: از مجموع ۲۱۱ نفر بیمار سرپایی و بیمارانی که از مطب پزشکان به بیمارستان مراجعه کردند، ۷۴ نفر آنها به دلیل عفونت تنفسی بستری شدند، که از این تعداد تاکنون ۴۹ نفرشان بهبود یافته و با سلامتی کامل از بیمارستان ترخیص شدند و مراقبتهای بعد از بیمارستان در خانه توسط مرکز بهداشت پیگیری میشود.
وی گفت: براساس آخرین اطلاعات ثبت شده تاکنون در سطح شهرستان کاشمر ۴ نفر مبتلا به کرونا شدهاند که یک مورد فوت و سه مورد بهبود یافتهاند و جواب آزمایش بقیه نمونههای ارسال شده هنوز اعلام نشده است.
یزدانی اظهار کرد: در بررسی صورت گرفته تمامی افرادی که جواب آزمایش آنها مثبت اعلام شده به شهرهای مختلف کشور سفر داشتهاند، همچنین سن همه کسانی که آزمایش آنها مثبت بوده بالای ۵۰ سال بوده است.
وی افزود: کل پرسنل درگیر در بیمارستان شهید مدرس ۲۵۰ نفر هستند، که حدود ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم با بیماران سر و کار دارند و یک هزار نفر پرسنل بهداشت اعم از پرستار، پزشک، بهورز، مراقب سلامت و رشتههای متختلف به خصوص متخصصان به صورت مستقیم و غیر مستقیم در بخشهای دولتی و خصوصی درگیر برنامه بیماری کرونا هستند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان کاشمر ادامه داد: در مرحله اول ۸۰ تخت در بیمارستان شهید مدرس آماده خدمت رسانی به بیماران احتمالی است، خوشبختانه در میان ۲۲ بیماری که به دلیل عفونت تنفسی در بیمارستان بستری شدهاند، فرد بدحالی نداریم و در حال بهبودی هستند.
وی اظهار کرد: اگر شیوع بیماری در شهرستان بیشتر باشد، در بیمارستان شهید مدرس ۱۰۰ تخت وجود دارد و تا ۱۰۰ تخت دیگر در همان منطقه پیشبینی شده است، همچنین در بیمارستان حضرت ابوالفضل در مرحله اول ۲۵ تخت و در مرحله بعدی ۲۵ تخت دیگر در همان بیمارستان و در مجموع تا ۱۵۰ تخت آماده خدمت رسانی است.
یزدانی یادآور شد: چون تجمع در محیط اورژانس خود عامل انتقال بیماری میشود و در بررسی صورت گرفته حضور در تجمعات بیمارستانی تا ۴۰ درصد انتقال بیماری کرونا را افزایش میدهد به همین دلیل تاکید ما بر این است که تا جایی ممکن است بیماران به بیمارستانها مراجعه نکنند و به مطبها و یا مراکز درمانگاهها مراجعه داشته باشند.
وی همچنین گفت: در حال حاضر ۱۱ مرکز جامع سلامت در مناطق روستایی هر روز از ساعت ۸ تا ۳ بعدازظهر و مرکز جامع سلامت ریوش به صورت شبانه روزی به مردم این منطقه خدمات ارائه میدهند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان کاشمر عنوان کرد: از بسیج، شورای اسلامی، بهورزان، مراقبین سلامت و عموم مردم خواسته شده در صورتی که مسافرانی از شهرهای مجاور به شهرستان آمدند به مرکز بهداشت گزارش دهند تا به موقع تیم پزشکی اقدامات لازم را انجام دهند.
وی اظهار کرد: تمامی مبادی ورودی و خروجی شهرستان تحت کنترل است، از مردم درخواست داریم یک ماه دیگر هم با ما همکاری کنند و سعی کنند در خانه بمانند و به جز مواقع ضروری از خانه خارج نشوند، همکاری و مشارکت مردم برای در خانه ماندن امری مهم برای قطع زنجیره انتقال این ویروس است.
یزدانی مهمترین راه جلوگیری از کرونا را شستن دست با آب و صابون ذکر کرد و افزود: کسانی که تب و علائم داشته باشند به مرکز بهداشت معرفی و مشخصات آنها گرفته میشود و تا ۱۴ روز قرنطینه خانگی خواهند گردید و اگر علائم جدیدی داشتند تحت مراقبت ویژه و بیمارستانی قرار میگیرند.
وی عنوان کرد: اگر تاکید میشود افراد در خانه بمانند چون ۸۰ درصد بیماران کرونا فاقد علامت هستند و حتی سرفه و تب ندارند و فقط ناقل بیماری هستند، به دلیل همین شاید در کنار شما فردی مبتلا به کرونا اما بدون علامت باشد.
وی مطرح کرد: شهروندان الکل مورد نیاز را برای ضد عفونی فقط از مجاری قانونی و محیط دارویی تهیه کنند، استفاده از متانول موجب نابینایی میشود.
تشکیل دو پرونده برای شایعه پراکنان
در ادامه این نشست خبری فرماندار کاشمر از تعطیل شدن تمامی زائرسراها و اماکن اقامتی خبر داد و گفت: تاکنون در شهرستان احتکاری در خصوص اقلام بهداشتی نداشتیم، مواد شوینده و بهداشتی به اندازه کافی وجود دارد و مشکلی نیست.
مسلم ساقی اظهار کرد: به طور مستمر بازدیدها از صنوف توسط بازرسان صورت میگیرد و اگر تخلفی مشاهده شود برابر قانون برخورد میشود، به نسبت دیگر شهرستانها همکاری اصناف بسیار خوب بوده است.
وی گفت: باتوجه به اینکه برخی به دنبال رواج شایعه و بر هم زدن فضای روانی جامعه هستند، در همین راستا تا کنون برای دو مورد در حوزه قضایی تشکیل پرونده داده شده است.
ساقی عنوان کرد: با مکاتباتی که صورت گرفته امیدواریم برخی کمبودها از جمله ماسک برای افراد عادی تا چند روز آینده رفع شود، هرچند اکنون دو داروخانه در سطح شهرستان مواد ضد عفونی توزیع میکنند.
نظر کاربران
زین پس به جای واژه غریب و نامانوس کرونا بفرمایید: بیماری حاد تنفسی .
شیک تره
آمار هم میپیچونیم دیگه
انگار دستوالعمل جدیده به جایی درمان کرونا از یه اسم دیگه استفاده بشه
پاسخ ها
یه اسم دیگه نیست کرونا اسم خارجی هست بیماری حاد تنفسی اسم ایرانی هست هردو اسم یک بیماری هست
میگن کرونا به قلب وریه ه حمله میکند حالا مشکل تنفسی وایست قلپی!؟جه معنی دارد لطفا ارشاد بفرمایید.!
ای خدا به داد برس دولت ور خواب است سرمایه ملت که به باد رفت توسط مفت خورها یک جان مانده بود که دارند به خاطر غرور و کینه میگیرند یا امام زمان تو به داد ما برس
آقا این اسم بیماری کرونا رو هم عوض کردن گذاشتن عارضه حدتنفسی
لامصب واگیری و همه گیری این بیماری حاد تنفسی داره از کرونا جلو میزنه ها!!! کرونا مظلوم واقع شده، جلوی این بیماری حاد تنفسی رو بگیرید.
تا وقتی تو شهرستان تلفات میده بیماری حاد تنفسیه کافی بود نصف تلفات شهرستان تو تهران بود اونوقت کولی بازیهاشون دیدن داشت ولی خواه ناخواه و دیر یا زود این شتریه که دم خونه اونا هم میخوابه
چرا نمیگن کرونا چرا مینویسین عارضه ی حاد تنفسی ایا چرا
پاسخ ها
چون کشته ها تهرانی نیستن