۹۶۷۵۴۵
۲ نظر
۵۰۰۱
۲ نظر
۵۰۰۱
پ

پسماند‌های بهداشتی را در شهر رها نکنید

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با تاکید بر لزوم همکاری شهروندان برای عدم رهاسازی پسماند اقلام بهداشتی در سطح شهر در عین حال از آن‌ها خواست که اقلام بهداشتی مصرفی همانند دستکش و ماسک را در خیابان‌ها رها نکنند.

خبرگزاری ایسنا: مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با تاکید بر لزوم همکاری شهروندان برای عدم رهاسازی پسماند اقلام بهداشتی در سطح شهر در عین حال از آنها خواست که اقلام بهداشتی مصرفی همانند دستکش و ماسک را در خیابان‌ها رها نکنند.

صدرالدین علیپور ، در تشریح روند جمع آوری زباله‌های سطح شهر، بیمارستان‌ها و اقلام بهداشتی، گفت: با شیوع ویروس کرونا در کشور در بخش پسماند خشک وتفکیک‌هایی که در سطح مناطق انجام می‌دادیم به دنبال پروتکل‌های وزارت بهداشت بودیم، اما دستورالعمل جدیدی به ما ارائه نشد، لذا خودمان جست و جو و مکاتباتی انجام دادیم و مشاهده کردیم در چین و در شرایط فعلی بحث تفکیک خانگی را متوقف کردند؛ چرا که امکان مخلوط شدن پسماند عفونی خانه‌ها با سایر پسماندها وجود دارد.

وی افزود: به این ترتیب تفکیک را متوقف کردیم؛ تمامی پسماندهای جمع آوری شده برای دفن به مجموعه آرادکوه می‌روند، در حال حاضر باید بیش از ۶ هزار تن زباله همگی دفن شوند که برای ماشین آلات و پشتیبانی کار سنگینی محسوب می‌شود، اما خواستیم ریسک نکنیم و کم‌خطرترین کاری که در این شرایط می‌توان انجام داد را محقق کنیم.

وی ادامه داد: برای پسماندهای پزشکی نیز تلاش کردیم ناوگان را در این حوزه افزایش دهیم و در زمان کمتری این پسماندها را جمع آوری کنیم. همچنین برای بیمارستان‌های ایزوله و مخصوص بیماران کرونا ماشین آلات جداگانه قرار دادیم و در مرکز دفن آراد کوه نیز محل جداگانه‌ای را پیش بینی کردیم تا با عمق و آهک پاشی بیشتر و در شرایط ایزوله بهتر دفن این زباله‌ها انجام شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: در برخی کشورهای درگیر ویروس کرونا پسماندهای پزشکی برای مدتی قرنطینه می‌شوند و در برخی بیمارستان‌ها از طریق زباله سوز این پسماندها امحا می‌شود تا از جابجایی آنها جلوگیری شود، اما با توجه به این که ما این شرایط را نداریم تاکید کرده‌ایم که این پسماندها در بسته بندی‌های با پوشش کامل‌تر و بهتر قرار گیرند و کارگران ما نیز برای جابجایی این پسماندها پوشش کاملی داشته باشند ناوگان خودرویی را افزایش دادیم و برای بیمارستان‌های ایزوله نیز از جمع آوری تا دفن شیوه متفاوتی را مدنظر قرار دادیم.

وی خطاب به شهروندان درخواست کرد: افراد اقلام بهداشتی مصرفی همانند دستکش و ماسک را در خیابان‌ها رها نکنند؛ چرا که پاک‌بانها به صورت مستقیم با این موارد مواجهه دارند و این موضوع تبدیل به فضایی برای انتقال بیماری به این کارگران و افزایش مبتلایان به ویروس کرونا خواهد شد.

علیپور تاکید کرد: ما پیگیر هستیم که از طریق شهرداران مناطق تمامی کارگرانی که در حوزه خدمات شهری کار می‌کنند تجهیزات بهداشتی در اختیار آنها قرار گیرد و مجهز باشند و به طور روزانه حداقل دو بار محل اسکان کارگری آنها ضدعفونی خواهد شد. همچنین باهماهنگی دادستانی و نیروی انتظامی افرادی که احیانا ممکن است جدا از حوزه پیمانکاری نسبت به تفکیک زباله‌ها در مخازن اقدام کنند از این کار آنها جلوگیری خواهد شد.

وی افزود: شواهد و اطلاعات حاکی از آن است که واگیری این بیماری چندین برابر بیماری هایی شبیه سارس، ابولا و آنفلوآنزای N۱H۱ است و ١۴ هزار پاکبان و حدود ٢ تا٣ هزار نیروی تفکیک پسماند خشک با توجه به حجم ماسک و دستکش های رها سازی شده در سطح خیابان بیش از همه در معرض خطر هستند و از آنجا که ماندگاری ویروس در سطوح آلوده تا یک هفته ادامه دار است، در گام اول به پیمانکاران ابلاغ شده تا دستکش و ماسک و تجهیزات لازم را در اختیار نیروهای پاکبان قرار دهند.

وی ادامه داد: در حال حاضر همه پسماندهای خانگی و پسماندهایی شامل دستکش و ماسک در مخزن‌های سطح شهر ریخته می‌شوند؛ به همین منظور در حال حاضر مخازن سطح شهر دو تا سه بار در روز تخلیه می‌شوند. همچنین تلاش شده تا با تغییر مثبت در زمان شیفت کاری نیروهای خدمات شهری شرایطی فراهم شود که کمتر در معرض خطر باشند.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر اینکه سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با دادستانی تهران برای جلوگیری از تفکیک پسماند در مخازن زباله مکاتبه کرده و تاکید کرده که هیچ تفکیک پسماندی انجام نمی‌شود و همه پسماندها دفن می شوند، افزود: به این ترتیب از زباله گردی و یا تفکیک زباله توسط برخی افراد خارج از شبکه پیمانکاری جلوگیری به عمل خواهد آمد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    واقعا رفته گران مدافعان همیشگی تمیزی و سلامت هستند، خدا قوت میگوییم و قدر دان هستیم، کاش دستکش و ماسکها را رها نکنیم

  • بدون نام

    من یه راهکار دارم پسماندهارو یا مردم خودشون آتیش بزنن یا یه پلاستیک مخصوص مثلا زرد رنگ بدن به مردم تا مردم تفکیک کنن و جدا بریزن و شهرداری هم ببره آتیش بزنه تو خیابونها هم همینطور سطل زباله مخصوص بزارن تا مردم پسماندهارو بریزن تو اون و شهرداری ببره آتیش بزنه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج