خریداران رای در چابهار دستگیر شدند
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: باند خرید رای که در چابهار اقدام به جمع آوری ۱۸۹ شناسنامه کرده بود، شناسایی و منهدم شد.
خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: باند خرید رای که در چابهار اقدام به جمع آوری ۱۸۹ شناسنامه کرده بود، شناسایی و منهدم شد.
سردار محمد قنبری اظهار داشت: شب گذشته و با اشراف اطلاعاتی و هوشیاری نیروهای انتظامی، باند خرید رأی که در چابهار اقدام به جمعآوری ۱۸۹ شناسنامه کرده بود، شناسایی و منهدم شد.
وی ادامه داد: به تعداد کافی مأموران نیروی انتظامی در سر صندوقهای اخذ رأی حضور دارند و هماینک انتخابات در سیستان و بلوچستان به خوبی در حال انجام است.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: گشتهای ویژهای در مسیرهای مختلف امنیت انتخابات را در دستور کار خود قرار دادهاند و نظارتی نیز بر خطوط فیبر نوری داریم و در این بخش گشتهایی نیز در اختیار شرکت مخابرات گذاشتهایم تا در صورت قطع فیبر نوری مشکل نیرویی نداشته باشند.
وی تصریح کرد: در حوزه انتخابات در سیستان و بلوچستان هیچگونه مشکل امنیتی وجود ندارد و روند برگزاری انتخابات در این استان به خوبی در حال انجام است.
سردار قنبری اظهار داشت: سه طرح ویژه انتخابات شامل طرح قبل، حین و بعد از انتخابات در سیستان و بلوچستان برنامهریزی شده و هماینک از شب گذشته وارد بخش حین انتخابات شدهایم.
نظر کاربران
بیاید استان فارس ببین چه خبره