پشت پرده خروج سامسونگ و الجی از ایران
در حالی که گزارشها حاکی از جمعآوری تابلوهای شرکتهای کرهای تولید لوازم خانگی است، سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی میگوید طی دو سال اخیر این شرکتها محصولی به بازار عرضه نمیکردند و فقط برای تبلیغ و حفظ بازار ایران هزینه میکردند.
فرارو: اردیبهشت ماه امسال مطالبی مبنی بر خروج برخی برندهای لوازم خانگی کرهای از ایران منتشر شد، اما یک مقام مسئول در این شرکتها آن را تکذیب کرد. البته چند روز بعد مدیرکل صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نیز اعلام کرد که خطوط تولید شرکتهای سامسونگ و الجی (در ایران) هماکنون فعال است و این دو شرکت برای خروج از ایران برنامهای ندارند. اما حالا گزارشها حاکی از جمعآوری تابلوهای این دو شرکت از سطح شهر و فروشگاهها است. البته این همه ماجرا نیست!
در این رابطه حمیدرضا غزنوی، سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی با بیان اینکه شرکتهای کرهای نزدیک به دو سال است که به تبعیت از تحریمهای آمریکا شرکتهای ایرانی را تحریم کردهاند، به ایسنا گفت: در این مدت شرکتهای کرهای مواد اولیه، قطعات و اجازه استفاده از لایسنس برند را به شرکتهایی که بر اساس قرارداد با شرکتهای کرهای الجی و سامسونگ در بخش لوازم خانگی سرمایه گذاری کرده بودند، ندادند.
وی افزود: طی دو سال اخیر محصولات شرکتهای کرهای وارد نشده و تولیدکنندگان ایرانی که با برند آنها کار میکردند هم تولید نداشتند.
سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی با بیان اینکه شرکتهای ال جی و سامسونگ طی سالهای اخیر کالایی به بازار ایران عرضه نمیکردند، تصریح کرد: این شرکتها به امید اینکه بازار جذاب ایران را از دست ندهند و با توجه به این که حتی برای نسل بعدی ما فرهنگسازی و برندسازی کرده بودند، به امیدی روزی که تحریمها برداشته شود و دوباره به ایران برگردند، همچنان برای تبلیغات هزینه میکردند.
وی با بیان اینکه شرکتهای کرهای در شرایط سخت مردم ایران را تنها گذاشتند، اظهار کرد: برندهای کرهای علاوه بر هزینه کردن برای تبلیغات، به صورت سازمان یافته از طریق قاچاق بازار ایران را تامین میکردند که این مسئله باعث شده بود در رقابت نابرابر، تولیدکنندگان ایرانی را زمینگیر کنند و حقوق دولتی و گمرکی دولت را نیز پرداخت نکنند.
غزنوی در ادامه از سرمایهگذاری برای تولید لوازم خانگی "کیفی" به اندازه دو برابر نیاز داخلی خبر داد و گفت: مسئله اصلی این است که حل مشکلات تولیدکنندگان در برگزاری جلسات و گفتگو خلاصه شده و حمایت اساسی در این بخش وجود ندارد.
البته تیرماه امسال هم رئیس اتحادیه فروشندگان لوازمخانگی نسبت به بدعهدی کرهایها در تأمین مواد اولیه کارخانههای تولیدی در ایران گلایه کرده بود.
نظر کاربران
خدا به داد مردم برسه بد از ماشین حالا نوبت لوازم خانگیه که هر بلایی بخوان سر مردم بیارن کیفیت پایین قیمت بالا خدمات صفر
پاسخ ها
در صنعت لوازم خانگی ما شرکت های زیادی دتریم که این باعث رقابت بین انها میشه.
رقابت با چه شرکتی؟ ایران خودرو و سایپا رقابت دارن یعنی؟دل خوش باشید که رقابت شکل میگیره
چرا وقتی در تولید لوازم خانگی که مصرف داخلی دارد به کره تکیه کرده و بجای رفع مشکل اصرار بر پرتاب ماهواره دارید که همواره شکست میخورد
لوازم خانگی هم مثل ماشین شد
تا اینجا همیشه از بد اخلاقی وبد عهدی مسیولین گفتندو گفتیم اما باید بدانیم که به کیفیتی بسیاری از اقلام که حتی از کمکهای دولتی استفاده میکنند باعث عدم رقبت مردم به خرید داخلی باشد همینکه بازار رو کمی به نفع داخل میبینیم سرسام اور قیمتها گران به همان نسبت کیفیت پایئن میاید
به درک که رفتند ولی به این شرکت های کره ای ابلاغ شود در صورت لغو تحریم ها حق ورود به بازار ایران رو دیگر ندارند و قبل از اینکه خارج شوند باید مالیات ها رو تسویه حساب کنند
پاسخ ها
اگر این طوری میشد که اوضاعمون بهتر بود. پژو در تحریم ها از ایران رفت اما زودتر از بقیه قرارداد مجدد امضا کردیم.
برین گم شین چشم بادومی ها
پاسخ ها
وقتی جنس داخلی کیفیت نداشته باشه خریدارجنس بدون گارانتی خارجی را میخره
نظارت برقیمت هم که عالیئیییییییییییهههه
خیلی هاتون نظرات احساسی میدید که گمشنو این حرفا
اما باید بدونیم تجارت آزاد تو کل دنیا در حال انجام شدنه
این که ایران هیچ برند مطرحی نداره مقصر الجی و سامسونگ نیست
چرا نباید فکر کنیم اشتباه از خود ماست از مسئولین کل و جز و مردم
مقصر اصلی ما هستیم
اونها نه بد عهدند نه از کار و پول بدشون میاد
بازار اونها کل دنیاست منهای ایران
مشکل اصلی از ماست
پاسخ ها
از همین الانگوشی موبایل های سامسونگ کلی رفته رو قیمتش
تجارت آزاد فقط اونجا که ترامپ روی کالاهای چین و روسیه و کانادا و حتی آلمان تعرفه وضع کرده.
هرکس به اندازه لیاقتش باید ازامکانات استفاده وقتی ملتی خود ش اداره و توان ساخت را در خود نمی بیند بایستی یا چشم بدست بیگانگان خارجی و فرصت طلبانی داخلی باشد یا اگر قدری برای خود غرور دار د مننت کشی نکند .
آها ! یعنی تا حالا قاچاق سازمان یافته , کار کره ای ها بوده ؟!
پس طی دو سال گذشته , شرکتهای محترم ایرانی که هیچگونه وارداتی نداشتند , با جنسهای توی انبار تولید میکردند ؟ پس چطور به بهونه افرایش نرخ ارز , قیمت لوازم خانگی و بردید بالا ؟
اگر تولید کنندگان داخلی کمی بیشتر همت کنند، چرا نتونیم محصول ایرانی خوب داشته باشیم؟ در ضمن باعث اشتغال زایی میشه که این خودش خیلی میتونه مفید باشه برای مملکتمون.
سونی رفت.... ال جی و سامسونگ هم رفتند
سال دیگه دوو و بقیه هم میرن