چند درصد مالیات کشور را تهرانیها میپردازند؟
معاون برنامهریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران درباره تحقق پذیری بودجه سال آینده شهرداری گفت: به رقم مشکلات اقتصادی آماری که در بودجه شهرداری تهران به عنوان منابع درآمدی دیده شده دور از دسترس نیست.
خبرگزاری ایلنا: معاون برنامهریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران درباره تحقق پذیری بودجه سال آینده شهرداری گفت: به رقم مشکلات اقتصادی آماری که در بودجه شهرداری تهران به عنوان منابع درآمدی دیده شده دور از دسترس نیست.
حامد مظاهریان در نشست خبری که به منظور تبیین ارائه لایحه بودجه شهرداری برگزار شد، گفت: امسال دو بار بودجه ارائه کردیم، ارائه متمم بودجه یکی از موارد نادر بوده که امسال در شهرداری تهران انجام شد و این متمم در جهت شفافیت لازم بود. در هفته گذشته متمم بودجه به تصویب نهایی شورا رسید و بلافاصله لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ توسط شهردار تقدیم شورا شد.
او ادامه داد: اتفاق مهمتر این بود که انتظار دکتر حناچی مبنی بر نگاه متفاوت به بودجه و نزدیک کردن آن به چیزی که مدنظر شورا قرار دلشت و مردم در آن بیشتر دیده می شوند بود و می خواستند یک تغییر خاص دراین بودجه ایجاد شود.
مظاهریان تصریح کرد: مهمترین نکته تغییر نگاه در بودجه است. تهران در طی ۱۰۰ سال گذشته با این ویژگی که افرادی را جذب کند تا کارهای عظیم شهری را انجام دهند شناخته میشد و همواره شهرداران به اجرای پروژه های بزرگ شناخته می شوند. اما نوع متفاوت نگاه مدیریت شهری دوره پنجم وجه تمایز آن با دورههای پیشین است.
او تاکید کرد: برگرداندن پروژهها به درون محلات نقطه تفاوت ما است و خانوادهها و شهروند تهران با مسائلی در محیط زندگی مواجه هستند که با پروژههای بزرگ مقیاس متفاوت است و به همین دلیل محله محوری در اولویت بودجه سال آینده در نظر گرفته شده است.
مظاهریان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به وضعیت اقتصادی کشور افزایش ۲۵ درصدی بودجه چقدر در دسترس و تحقق پذیر است گفت: این اقتصاد کلان کل مجموعه کشور را شامل می شود و شهرداری لازم نیست از همه شاخص ها تبعیت کند. ۵۲ درصد کل مالیات کشور را تهرانی ها می پردازند و به رقم مشکلات اقتصادی آماری که در بودجه به عنوان منابع درآمدی دیده شده است دور از دسترس نیست. از طرفی تلاش ما این است که خودمان را تسلیم نکنیم و با توجه به وضعیت فعلی آنرا دور از دسترس نمی بینیم.
معاون شهردار تهران درخصوص اینکه انتظار می رفت رقم بیشتری برای خرید اتوبوس ها درنظر گرفته میشد اظهار داشت: درباره حمل و نقل عمومی اتفاق نظر وجود دارد اما تحقق پذیری نیز مساله مهمی است. برای مثال هیچوقت تعداد مشخصی اتوبوس وجود ندارد و باید سفارش داده شود تا آماده گردد و در جلسه ای که هفته گذشته تشکیل شد تنها ۴۰ اتوبوس آماده فروش وجود داشت که بتوانیم آنرا بخریم و مجموعه ارقامی که گفته شد به نظر می رسد حوزه حمل و نقل را پشتیبانی می کند و از طرفی تحقق پذیر است.
مظاهریان در پاسخ به سوال دیگری درباره سهم بودجه اجتماعی که کاهش یافته است گفت: افزایش قابل قبولی داشته و با این رقم روزانه بیش از یک و نیم میلیارد تومان تنها در فضاهای اجتماعی صرف می شود که جدای از بخش های هزینه حقوق است. بودجه ای برای تامین دو گرمخانه جنرال که در کشور به نوبه خود بی نظیر است در نظر گرفته شده است.
برای توسعه گردشگری منطقه سرخه حصار و ذره فرحزاد نیز بودجه ای در نظر گرفته شده است. همچنین درباره توسعه راسته های فرهنگی و مرکز آیینی صبا و برنامه تهران ۱۴۰۰ از دیگر شاخص هایی است که درنظر گرفته شده است
نظر کاربران
یه خورده فقط یه خورده کمتر دروغ بگین.
25 درصد
تهرانیها تو تهران نفس هم میکشند باید به حناچی مالیات و عوارض بدهند
بایدم بیشتر بپردازن از بقیه استانها میگیرین خرج تهران میکنین