بیمار مبتلا به کرونا در آمریکا با ربات درمان میشود
نخستین بیمار مبتلا به ویروس کرونا در ایالات متحده توسط یک ربات هوشمند درمان می شود. این بیمار در شرایط قرنطینه کامل قرار دارد و تیم پزشکی برای محدود کردن هر چه بیشتر تماس بیمار با کادر درمان انسانی از ربات هوشمند برای معالجه بیمار کمک گرفته اند.
انتخاب: نخستین بیمار مبتلا به ویروس کرونا در ایالات متحده توسط یک ربات هوشمند درمان می شود. این بیمار در شرایط قرنطینه کامل قرار دارد و تیم پزشکی برای محدود کردن هر چه بیشتر تماس بیمار با کادر درمان انسانی از ربات هوشمند برای معالجه بیمار کمک گرفته اند.
موضوع حضور ربات ها در تیم های درمانی موضوع عجیبی نیست. ربات ها در خانه های سالمندان، درمانگاهها و بیمارستانها حضوری پررنگ دارند اما این بار نوبت به حضور رباتها در تیم درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا رسیده است.
بیمار مذکور مردی در دهه سوم زندگی خود است که در اورژانس معاینه شد زیرا تصور می کرد که برخی علائم ویروس دیده شده در ووهان چین را دارد و متاسفانه این فرضیه نیز به سرعت تایید شد. او اخیراً به ووهان سفر کرده بود و نگران علائمی بود که تجربه می کرد. با تایید بیماری، پزشکان به سرعت وی را قرنطینه کردند و تا کنون نیز وضعیت سلامتی وی پایدار ارزیابی شده است.
بنابراین پرسش این است که ربات از کجا وارد داستان می شود؟ نقش ربات در این قرنطینه در واقع بسیار مهم است ، زیرا با هدف حفاظت از پرسنل پزشکی و محدود کردن قرار گرفتن آنها در معرض ویروس عمل می کند. این ربات مجهز به دوربین و میکروفون است و به راحتی اطلاعات حیاتی بیمار را به کادر پزشکی انتقال می دهد.
دکتر جورج دیاز ، رئیس بخش عفونی بیماری در مرکز پزشکی منطقه ای Providence در واشنگتن گفت: " پرستاران در اتاق کنترل، ربات را حرکت می دهند تا بتوانیم بیمار را در صفحه نمایشگر هوشمند ببینیم و با او صحبت کنیم." علی رغم این که بیمار در یک وضعیت پایدار قرار دارد ، هنوز امکان ترخیص وی وجود ندارد و متخصصان بیماری های ویروسی آزمایش های اضافی را برای بیمار سفارش داده اند.
این آزمایشات قرار است نشان دهد که آیا این مرد هنوز در مرحله انتقال ویروس به سایرین است یا خیر. در همین حال ، مقامات بهداشتی ایالت واشنگتن 43 نفر را تحت بررسی قرار داده اند که از نظر آنها "تماس نزدیک" با بیمار داشته اند. تماس نزدیک به عنوان هر فردی تعریف می شود که ممکن است در فاصله بین 3 تا 6 پا از بیمار آلوده دیده شده باشند. تیم پزشکی روزانه با آنها تماس گرفته و به طور فعال برای علائم ویروس کنترلشان می کند.
نظر شما در مورد این ربات چیست؟ آیا برای حفظ امنیت از نظر کادر پزشکی گزینه مفیدی است یا اینکه روشی غیر دوستانه برای معالجه بیمار است؟ در هر صورت فراموش نکنید که نقش ربات بسیار مهم است زیرا خطر ابتلای پزشکان به ویروس را کاهش می دهد.
نظر کاربران
احسنت
چی بگم که بیمارستانهای ما ماسک هم ندارن
پراید چند شدع☹☹☹
امریکا امریکا همه چی شده آمریکااااا
ماهم ایت الله تبریزیان داریم که از صدتا ربات بهتره
خدایا چرا باید اینا این همه تو همه چیز جلو باشن
این است قدرت ایالات متحده
بابا الكي اين قدر امريكا رو گنده نكنين اگر نخبه هاي ايراني كه مقيم امريكا شدن ، نبودن امريكا كه الان همچين ادعايي نميكرد.تاسف براي مسئوليني كه نخبه هاشون به راحتي از كشور ميرن و با عث افتخار يه كشور نه يه قاره ديگه ميشن.