شهر خاش وضعیت بحرانی به خود گرفت
به دنبال وقوع بارش های سنگین و مداوم طی دو شبانه روز اخیر شهر خاش و نقاط روستائی و عشایری در این شهرستان وضعیت بحرانی به خود گرفتند.
ایسنا: به دنبال وقوع بارش های سنگین و مداوم طی دو شبانه روز اخیر شهر خاش و نقاط روستائی و عشایری در این شهرستان وضعیت بحرانی به خود گرفتند.
تا حوالی ساعت ۱۸ امروز شنبه افزون بر ۱۰۰ میلی متر باران در گوهرکوه بارید و به طور متوسط در شهر، چاه کمال، سرتلاپ و حاشیه تفتان و ایرندگان نیز حدود ۸۵ میلی متر باران باریده است و همچنان این بارش ها تداوم دارند.
با توجه به حجم بالای بارش ها شهر خاش دچار آبگرفتگی شدید شده و به زیر آب رفته و مناطق روستائی هم همین وضعیت را دارند.
بسیاری از رودخانه ها مانند پنج انگشت، گوهرکوه، تفتان، ایرندگان، شوگه، خان بی بی، کارواندر، گزو، ترشاب، تمندان و غیره به صورت چندباره سیلابی شده اند و هم اینک نیز خروشان هستند.
سقف خانه های قدیمی و خشت و گلی و حتی منازل نوساز آجری و بلوکی خیس و سنگین و خطرساز شده اند و در صورت تداوم بارش ها احتمال وارد شدن خسارت به منازل مردم زیاد است.
با وضعیت هشدار قرار گرفتن شهر خاش نیز احتمال وارد شدن آب از معابر وجود دارد و چنانچه در روستاهای لال آباد، بولان آباد، عیدآباد، شیرآباد، شماره ۵ و غیره از توابع منطقه گوهرکوه به دلیل کوتاه و پائین و کوچک بودن پل ها و ایجاد زیرساخت های نا مناسب بسیاری از منازل زیرآب رفتند.
عنایت ایرندگانی بخشدار ایرندگان خاش گفت: به طور میانگین حدود ۹۰ میلی متر باران در این بخش باریده و هم اینک خطرات ریزش کوه و ریزش سقف منازل قدیمی و خشت و گلی را احساس می کنیم و تاکنون نیز مسدود شدن محور ایرندگان به دامن، ایرندگان به خاش را داشته ایم.
شهردار خاش بیان کرد: در شرایط و وضعیت هشداری بارش ها کارکنان حوزههای خدمات شهری، عمران و فصای سبز در سطح شهر حضور دارند و اقدام به رفع گرفتگی کانالها و مسیر عبور آبهای سطحی می کنند.
عبدالمجید تمندانی افزود: با توجه به اینکه، خط مقدم ستاد مدیریت بحران و بخش اجرایی آن شهرداری می باشد و شهر خاش دارای نقاط حادثه خیز زیادی بوده که اعتبارات شهرداری پاسخ گوی نیازهای اساسی اعتباری در حوزه مقابله با بحران و حوادث نیست، امیدواریم از طریق ستاد مدیریت بحران شهرستان و استان اعتبارات لازم تخصیص یابد.
رئیس ستاد بحران شهرداری خاش گفت: عمده اقدامات ستاد بحران در بارندگی دیروز و امروز و روزهای گذشته در محلات و حاشیه شهر از جمله ریگ آباد، آبترش، اسلام آباد، محمد آباد، ولی آباد، حیدرآباد و... صورت گرفته است.
تمندانی شماره تلفن های ۰۵۴ - ۳۳۷۲۲۱۴۷ و ۳۳۷۲۲۱۴۸ شهرداری و ۱۲۵ آتشنشانی را برای پاسخگویی به شکایت ها و انتقادات و پیشنهادت اعلام کرد.
نظر کاربران
اقایان معلوم نیست چی میکنند از روستای چشین در ۵ کیلومتری مرکز استان همدان اطلاع میدم هنوز بقایای سیلاب چند ماه پیش در سطح روستا مانده .نمیدانم منتظر کی هستند انرا بردارد؟