۹۴۸۳۶۳
۱۱ نظر
۵۰۱۶
۱۱ نظر
۵۰۱۶
پ

روایتی از واکنش حاج قاسم به پیشنهاد کاندیداتوری

امام جمعه موقت تهران گفت: شهادت سردار سلیمانی، چنان عطری را ایجاد کرد که جامعه ما و جامعه جهانی این عطر معنویت را استشمام کردند.

خبرگزاری فارس: حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی‌اکبری امام جمعه موقت تهران در خطبه های نماز جمعه امروز تهران، هفته گذشته را هفته عجیبی توصیف کرد و گفت: از سحر جمعه گذشته تا این جمعه فضای کشور عزیزمان و منطقه مقاومت، آکنده از عطر تقوای الهی بود.

وی، ویژگی خاص سردار سلیمانی را تقوای الهی دانست و افزود: همین کلمه متفاوت و ممتاز و پرمعنا، رمزگشایی می‌کند از شخصیت حاح قاسم عزیزمان و این غوغا و قیامتی که برپا شد، حکایت از ظرفیت معنوی و ارتباط عمیق و شایسته این عبد صالح با پروردگار متعال است که شهادت او چنان عطری را رها کرد که جامعه ما و جامعه جهانی این عطر معنویت را استشمام کردند.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: بعد از شهادت سردار سلیمانی،‌ شاهد یک تحول عظیم و روحانی هستیم و این معجزه تربیت الهی، تربیت علوی و تربیت فاطمی است که در زمانه ما به صورت یک مکتب ممتازِ برجسته، دارای ویژگی‌های منحصر به فرد خودش یعنی مکتب تربیتی عالی امام خمینی است.

حاج علی اکبری به نقل از یکی از دوستان خود گفت: به حاج قاسم گفتم که محبوبیت شما اقتضا می‌کند کاندیدای ریاست‌جمهوری شوید. ایشان در جواب گفتند: «من نامزد گلوله‌ها و نامزد شهادت هستم. سال‌هاست در این جبهه‌ها به دنبال قاتل خودم هستم، امّا او را پیدا نمی‌کنم».

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مرگ

    دورد بر روح حاج قاسم. یا لیتنی کنت معک.

  • بدون نام

    فرشته ای به شکل انسان

  • بدون نام

    فرشته ای به شکل انسان

  • بدون نام

    قابل توجه آنهایی که چسبیده‌اند به صندلی های ریاست و بر خلاف خواسته های مردم عمل می کنند ودل از آن نمی کنند

  • mzb

    حاج قاسم روحت شاد

  • بدون نام

    لااله الا الله

    پاسخ ها

    • کرجی

      قید دنیا را زده بود.مردخدا .خداوند برای این نیتش محبوب دلها قرار داد.روحت شاد

  • جواد علی

    چرا دروغ میگی ،هفته گذشته ایران عزیزما اکنده از خون وکشتارو مصیبت بود

  • ناصر

    مسئولین یاد بگیرید
    برخی از شما ها کجا می رود ید
    واقعا فکر کنید

  • بیطرف

    فدای اون چهره نورانیت خدایا کاش هزاران جان داشتم اول برای رهبر وبعدبرای سردارمی دادم

  • استرآبادی ahmad

    درودبرشرفش الحق که آقایی برازنده این بزگواروآقازادگی برازندی فرزندان این شهید سرافرازه
    اون آقایون وآقازاده ها که العان تومملکتمون باب شده فقط شکل ادمیزادودارن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج