ماجرای رسوایی اخلاقی در فاکسنیوز
«رسوایی» عنوان فیلم تازهای است که ساخته و نمایش خود را از اواخر آذرماه آغاز کرده است. «رسوایی» موضوعی واقعی را توضیح میدهد که در سالهای اخیر روی داده و افشاگریهای مرتبط با آن نیز تازه آغاز شدهاند. در این فیلم نامدارانی مثل چارلیز ترون، نیکول کیدمن و مارگوت رابی نقشهای اصلی را بازی کردهاند، با رسوایی اخلاقی روبهرو هستیم که در شبکه خبری فاکس نیوز امریکا رخ داده است.
روزنامه ایران: «رسوایی» عنوان فیلم تازهای است که جی روچ کارگردان امریکایی ساخته و نمایش خود را از اواخر آذرماه در امریکای شمالی و از اوایل دیماه در اروپای غربی، آسیای شرقی و اقیانوسیه آغاز کرده است. «رسوایی» موضوعی واقعی را توضیح میدهد که در سالهای اخیر روی داده و افشاگریهای مرتبط با آن نیز تازه آغاز شدهاند.
در این فیلم دراماتیک که سناریوی آن نوشته چارلز راندولف است و نامدارانی مثل چارلیز ترون، نیکول کیدمن و مارگوت رابی نقشهای اصلی را بازی کردهاند، با ماجرایی روبهرو هستیم که طی دهه اخیر در شبکه خبری فاکس نیوز امریکا رخ داده است.
اندک مدتی پس از مرگ راجر ایلز، رئیس این شبکه از سوی تعداد زیادی از کارمندان و گزارشگران ارشد این شبکه افشا شد که ایلز برخوردهایی جنسیتی و از سر تحقیر طبقاتی با آنها داشته و با چنین دیدگاهی، آنها را مورد آزار روحی و عذاب روانی قرار داده است. لسآنجلس تایمز در نقد خود درباره «Domb shell» آورده است: «جیروچ و همکارانش بهرغم حفظ ساختار مستند فیلم و حساسیت موضوع که وفاداری تام و تمام به حقایق را میطلبید، از برخی اضافات و بال و پر دادنهای سینمایی هم ابایی نداشته و فیلمی ارائه دادهاند که هم اتفاقات اصلی را بیان میکند و هم احتمالها و کنشهایی که میتوانست در دل این واقعه شکل گیرد به تصویر میکشد.
البته فقط نزدیکان ایلز یا افراد متهمکنندهاش میتوانند شهادت دهند که این اتفاقات واقعاً روی دادهاند یا خیر.» طرح اولیه ساخت «رسوایی» در ماه مه 2017 یعنی چند روز بعد از مرگ ایلز نوشته و تدوین شد. در اوایل سال 2018 حضور جیروچ بهعنوان کارگردان قطعیت یافت و در نهایت تصویربرداری در پاییز 2018 در لسآنجلس آغاز شد.
یک وجه مهم در ارتباط با تهیه این فیلم از منظر کمپانیهای تهیهکننده، استفاده از هنرپیشههای مشهور و پرسابقه به قصد علاقهمند کردن بینندگان به موضوعی بود که هرچند بهخودی خود سوژهای حساس و خطیر و مبتنی بر واقعیت است اما اگر با ادوات جنبی و سلاحهای بیشتر مانند رویکرد به نامداران، همراه و تجهیز نمیشد، شاید اثر لازم را دستکم در گیشهها برجای نمیگذاشت.
تدبیر استفاده از جان لیتگو پرسابقه برای نقش راجر ایلز از اقدامات درست و هوشمندانه تیم سازنده این فیلم بود و بازیگران زن این فیلم نیز نقش افراد واقعی را بازی میکنند که در شعبه منهتن شبکه فاکس مورد تعدی کلامی و برخوردهای جنسیتی ایلز قرار گرفتند. این نقشآفرینیها به اندازهای موفق بودهاند که چارلیز ترون، کاندیدای جایزه گولدن گلوب بهترین هنرپیشه زن نقش اول دراماتیک و رابی نامزد بهترین بازیگر زن نقش دوم سال شدهاند و کلاً کمتر بازیگر زنی در این مجموعه حضور دارد که ندرخشیده باشد.
نظر کاربران
این کثافتها در ایران هم فراوان هستند منتها از صدقه سر این ملت جاهل و ابله هیچ اراده و ابزاری برای مقابله با آنها وجود نداره
یک روز رسواییهای شرکتهای ایرانی هم اشکار میشود
اینا که چشمو دل سیر بودن
کی از نجفی و بقیه بسازه؟ باز هم جرات دارند حرف میزنن ایران دهن باز کنی جز قربانی نکوهی و کرم از درخته حرف دیگه ای نیست فرهنگ نرسالار همینه دیگه