طرح دو فوریتی الزام دسترسی به خدمات اینترنت
طرح دو فوریتی الزام دسترسی به خدمات اینترنت در مجلسیک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از تهیه طرح دو فوریتی الزام دسترسی به خدمات اینترنت خبر داد و گفت که این طرح امروز تقدیم هیات رئیسه مجلس خواهد شد.
عصرایران: یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از تهیه طرح دو فوریتی الزام دسترسی به خدمات اینترنت خبر داد و گفت که این طرح امروز تقدیم هیات رئیسه مجلس خواهد شد.
سید حمیده زرآبادی در این باره گفت: در ماده واحده طرح الزام دسترسی به خدمات اینترنت آمده است که اعمال هرگونه قطع و یا مسئولیت استفاده از خدمات مبتنی بر بستر اینترنت ( اعم از داخلی و بینالمللی) تحت هر عنوان بدون مجوز مجلس ممنوع است و مقررات این حکم عطف به ماسبق میشود.
به گفته وی در تبصره ۱ ماده واحده این طرح آمده است: دولت صرفا در شرایط اضطرار با مصوبه شورای عالی امنیت ملی میتواند پس از اطلاع رسانی عمومی مدت زمان محدودیت دسترسی به برخی از خدمات مبتنی بر بستر اینترنت ( اعم از داخلی و بینالمللی ) محدودیت را اعمال کند.
وی گفت: در تبصره ۲ ماده واحده این طرح آمده است: محدودیت دسترسی به خدمات مبتنی بر بستر اینترنت ( اعم از داخلی و بینالمللی) برای دستگاههای اجرایی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، دانشگاهها و مراکز پژوهشی شرکت ها و موسسات خصوصی حتی در شرایط اضطرار اعمال نخواهد شد.
زرآبادی با بیان این که هرگونه اختلال در اینترنت کشور، علاوه بر خسارتهای مادی، خسارتهای غیر قابل محاسبه و عمیقی را بر پیکره نظام تحمیل میکند، مهاجرت افراد نخبه، بی اعتمادی و ناامنی برای سرمایه گذاری، ناامیدی و بی انگیزگی نیروی انسانی برای راه اندازی کسب و کارهای دانش بنیان، قطع و همکاری شرکتهای خارجی و بی اعتمادی نسبت به شرکتهای ایرانی را از جمله این خسارتها عنوان کرد.
این عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: الزام دسترسی به خدمات اینترنت امروز به قیددو فوریت تقدیم هیات رئیسه مجلس خواهد شد.
نظر کاربران
این که همون شد خخ
چه فرقی کرد
اخرش شورای یعنی امنیت هر وقت خواست قطعش میکنه
صبح بخیر تازه فهمیدید چقد ضرر میرسونه اونم تو عصری که همه دنیا با اینترنت مشترکن.
تبصره که زدید که میشه همون. خودتون رو مسخره کنید
خسته نباشید نیازی به قانون شما نبود که، از اول هم شورا تصمیم گیرنده بود و شما مجلسی ها هیچ کاره
قبلاً هم اینترنت داخلی بود بزرگوار مثل سروش وغیره حالا کمی پیشرفته تر شه آیا کسی استفاده می کند یا خیر چون اینترنت جهانی داستانش فرق می کنه
یعنی اینترنت جهانی قط میشه مثل کره شمالی