گرمایش جهانی، ماهیها را گرسنه میکند
نتایج تازهترین مطالعات حاکی از آن است، گرمایش جهانی سطح اکسیژن آب اقیانوسها را کاهش میدهد و ماهیها را گرسنه میکند.
خبرگزاری فارس: به نقل از انگجت، نتایج تازهترین مطالعات حاکی از آن است، گرمایش جهانی سطح اکسیژن آب اقیانوسها را کاهش میدهد و ماهیها را گرسنه میکند.
محققان تأکید میکنند: این روند زندگی گونههای مهم ماهی را در معرض خطر قرار میدهد.
کارشناسان باور دارند، تأثیر تغییرات آب و هوا بر روی اقیانوسها از آنچه افراد فکر میکنند گستردهتر است؛ مطالعهای از اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت (IUCN) نشان داد که تغییرات آب و هوایی و آب گرمتر حاصل از آن، میزان اکسیژن حل شده در اقیانوس ها را بین سالهای ۱۹۶۰ و ۲۰۱۰ به میزان ۲ درصد کاهش داده است.
در برخی مناطق گرمسیری این کاهش تا ۴۰ درصد دیده میشود؛ علاوه بر این، دانشمندان هشدار دادهاند که حتی یک فرو رفتن جزئی نیز میتواند برای ماهیهای بزرگ و وابسته به انرژی مانند مارلین، کوسهها و برخی از ماهیها آزار دهنده باشد.
سطح اکسیژن پایین آنها را به سمت آب کم عمق سوق می دهد و آنها را در معرض خطر بیشتری برای ماهیگیری قرار میدهد.
در این گزارش همچنین هشدار داده شده است که این امر میتواند تعادل ظریف زیست محیطی را برهم بزند.
به گزارش اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت، حتی اگر انسان اقدامات اصلاحی را انجام دهد، آینده میتواند ناخوشایند باشد.
محققان تخمین زدند که اگر چیزی تغییر نکند، اقیانوسها تا سال ۲۱۰۰ دست کم ۳ تا ۴ درصد از اکسیژن خود را در سراسر جهان از دست میدهند، با تلفات شدیدتری در عرض های جغرافیایی «متوسط تا زیاد»؛ اگر انسان از تأثیر خود بر تغییرات آب و هوایی نکاهد، این یافتهها به تصویری تاریک از آینده کمک میکنند. در عین حال، آنها دلیل بسیار عملی را برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای نشان میدهند، حتی اگر نسبت به افزایش سطح دریا یا سایر مشکلات زمینی نگران نباشیم. عدم تعادل در زیر آب می تواند به مواد غذایی آسیب برساند.
ارسال نظر