چند نفر در کشور بر اثر آنفولانزا فوت شدند؟
معاون بهداشت وزارت بهداشت آخرین وضعیت بروز و شیوع آنفلوانزا و آخرین آمار فوتیهای ناشی از این بیماری در سال جاری را اعلام کرد.
رویداد۲۴ : دکتر علیرضا رئیسی در حاشیه هفتمین کنگره ملی پیشگیری و درمان چاقی ایران با حضور در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال ایسنا درباره آخرین وضعیت آنفلوانزا در کشور گفت: امسال برخلاف سالهای گذشته موج آنفلوانزا یک ماه زودتر آغاز شد؛ به طوری که هر ساله در اواخر آبان و آذر شاهد آغاز موج آنفلوانزا بودیم، اما امسال هفته دوم مهرماه آنفلوانزا شیوع پیدا کرد.
وی افزود: امسال بروز و شیوع انفلوانزا نسبت به سالهای گذشته چند تفاوت دارد؛ یکی اینکه میزان سرعت شیوع این بیماری بسیار شدید شد. همچنین امسال ویروس H ۱ N ۱ که شدت بیماری آن مقداری بیشتر است سهم بیشتری را در شیوع آنفلوانزا به خود اختصاص داد. البته ما ارائه آموزشهایمان را در سطح کشور آغاز کردهایم.
رئیسی درباره تزریق واکسن آنفلوانزا نیز گفت: تأکید میکنم که تزریق واکسن آنفلوانزا برای همه نیازی نیست، مگر برای گروههای در معرض خطر که این گروهها شامل مادران باردار، افراد مسن، مبتلایان به سرطان یا بیمارهای مزمن تنفسی، قلبی، کلیوی و افرادی که دچار نقص سیستم ایمنی هستند. در عین حال آمار ما نشان میدهد که افرادی که ابتلایشان به آنفلوانزا باعث بستری آنها در بیمارستان و یا منجر به فوت شده است، افرادی بودند که حتما یک بیماری زمینهای داشتند. بیشترین بیماری زمینهای در این افراد بیماریهای مزمن تنفسی و قلبی بوده است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره آخرین آمار فوتیها به دلیل ابتلا به آنفلوانزا گفت: بیشترین آمار فوتی ناشی از ابتلا به آنفلوانزا که به ما اعلام شده از ابتدای سال تاکنون حدود ۳۷ مورد بوده است.
وی همچنین درباره وضعیت بروز آنفلوانزا در مناطق زلزله زده نیز گفت: بروز و شیوع آنفلوانزا در مناطق زلزله زده تفاوت چندانی با سایر نقاط کشور ندارد. در عین حال ما برای افراد پرخطر این مناطق واکسن آنفلوانزا تزریق کردهایم.
رئیسی تأکید کرد: مهمترین بحث در زمینه آنفلوانزا موضوع پیشگیری است. رعایت بهداشت بسیار مهم است. در عین حال توصیه مهم این است که اگر دانشآموزان سرما خوردند و یا به آنفلوانزا مبتلا شدند، دو تا سه روز ابتدای بیماری به مدرسه نروند و در منزل استراحت کنند. همچنین رعایت بهداشت فردی، شستشوی مداوم دستها، عدم حضور فرد بیمار در جمع، استفاده از ماسک، نوشیدن آب فراوان، استراحت کافی و مراجعه به پزشک در صورت طولانی شدن بیماری و یا شدت یافتن آن توصیههای اصلی است که مردم باید آنها را رعایت کنند.
نظر کاربران
الاهی شکر چقدر رفاه آسایش خیلی داره خوش میگذرها