دموکراتها برنده نبرد استیضاح میشوند؟
نشریه آمریکایی فارن پالیسی روز شنبه در یادداشتی با موضوع استیضاح رییسجمهوری آمریکا،احتمال شکست تلاش دموکرات ها در ماجرای اوکراینگیت و شانس ترامپ برای پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ را مطرح کرد.
ایرنا: نشریه آمریکایی فارن پالیسی روز شنبه در یادداشتی با موضوع استیضاح رییسجمهوری آمریکا،احتمال شکست تلاش دموکرات ها در ماجرای اوکراینگیت و شانس ترامپ برای پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ را مطرح کرد.
مایکل هیرش از خبرنگاران ارشد این نشریه آمریکایی در نوشتاری با عنوان "چرا استیضاح شکست می خورد و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ برنده می شود؟» افزود: هرچند شواهد در ماجرای اوکراین علیه دونالد ترامپ است اما شکست دموکرات ها در استیضاح رئیسجمهوری آمریکا نشان می دهد، وی بار دیگر برنده انتخابات ۲۰۲۰ خواهد بود.
هرچند سوء استفاده "دونالد ترامپ" از قدرت در ماجرای اوکراین اتفاق بزرگی است اما شکست حزب دموکرات نشان می دهد که ترامپ در برابر دشمنانش خوش شانس است. در واقع اگر می خواهید بدانید طی ۱۱ ماه آینده تا انتخابات ۲۰۲۰ چه رخ خواهد داد، به "ویل هارد" افسر پیشین سیا که یکی از میانه رو ترین جمهوریخواهان مجلس نمایندگان مجلس گوش دهید؛ کسی که حالا به عنوان یک دموکرات در کمیته اطلاعاتی این مجلس حضور دارد و تمام طول هفته به شهادت های ویرانگر علیه رئیس جمهوری آمریکا گوش می دهد.
هارد که تابستان گذشته اعلام کرد پس از پایان این دوره، صندلی نمایندگی تگزاس را واگذار می کند و بسیار کمتر از گذشته از ترامپ هراس دارد، بارها نشان داده است که گرایش بسیاری برای بازخواست رئیس جمهوری برای رفتارهای ظالمانهاش دارد. در طول تابستان، هارد یکی از تنها ۴ جمهوری خواه بود که به محکوم کردن اظهارات نژادپرستانه ترامپ در مورد ۴ نماینده دموکرات زن رنگین پوست واکنش نشان داد. (ترامپ به آنها گفته بود که "به همانجایی که تعلق دارند، باز گردند).
این هفته، هارد تماس تلفنی جنجالی ترامپ در ۲۵ ژوئیه (تیرماه سالجاری) با "ولدیمیر زلنسکی" رئیس جمهوری اوکراین را نامناسب" دانست و "سیاست خارجی اشتباه" ترامپ را به باد انتقاد گرفت. وی هراسی نداشت که اعلام کند ترامپ آشکارا در پی تزریق منافع سیاسی شخصی خود به سیاست خارجی آمریکا است و بدین ترتیب امنیت یک ملت دوست که مورد تهدید روسیه است را به خطر می اندازد.
اما آیا می توان این رفتارهای ترامپ را سزاوار استیضاح دانست؟ شخص هارد معتقد است که جرم رئیس جمهوری برای استیضاح باید قانع کننده، روشن و آشکار باشد. از این رو او بر این باور است در مکالمات میان دو رئیس جمهوری چیزی در مورد رشوه یا اخاذی نشنیده است.
بنابراین با توجه به شواهد موجود می توان حدس زد ماجرا تا ۱۱ ماه آینده چگونه پیش می رود. رهبران دموکرات مجلس نمایندگان که همه به این مکالمه گوش داده اند، موظف به رای به استیضاح شده اند اما در این ماجرا آنها به طرز چشمگیری شکست می خورد، زیرا به ظاهر بر هیچ یک از جمهوری خواهان پیروز نشده اند. "جک شرمن" و "آنا پالمر" از خبرنگاران نشریه پولیتیکو در ارزیابی خود نوشتند: "ارزیابی ما این است که این امر به رای واحدی در مجلس نمایندگان منتهی نشده است. در حقیقت، جمهوری خواهان معتقدند که تعداد معدودی از دموکرات ها به استیضاح رای خواهند داد، اما این موضوع تنها در حد یک آرزو برای آنها باقی می ماند".
در حقیقت، در مجلس سنا که تحت سلطه جمهوری خواهان است، شجاعت بیشتری مورد نیاز است تا در چنین موضوع عظیمی با پیامدهای عزل یک رئیس جمهوری برای نخستین بار در تاریخ ایالات متحده روبرو شد.
این به معنی یک پیروزی بزرگی برای ترامپ در یک سال مانده تا انتخابات است و باید اعلام کرد هیچ کس به هنر دونالد ترامپ در اعتماد به نفس دست پیدا نکرده که صبح جمعه در تماس با فاکس نیوز و دوستانش اعلام کرد: "صادقانه بگویم، من یک محاکمه می خواهم.
" در واقع، چرا که نه؟" چه راه بهتری برای ادامه تهدید پیشرو دموکرات ها یعنی "جو بایدن" در انتخابات ۲۰۲۰ وجود دارد که حتی بسیاری از دموکرات ها نیز اعتراف می کنند با پیوستن به هیات مدیره یک شرکت اوکراینی، زمانی که پدر وی معاون رئیس جمهوری بود، اخلاقیات را کنار گذاشته است. ترامپ به خوبی می داند از این ماجرا تبرئه می شود و پیروز میدان خواهد بود.
همزمان روز چهارشنبه شاهد درگیری نامزدهای پیشرو حزب دموکرات در مناظره های پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ بودیم. در این مناظره، بایدن ۷۶ ساله که اغلب به سختی راهی برای نجات آنچه خود گفته پیدا می کند، چندین اشتباه ناخوشایند مرتکب شد.
وی در میان صحبت هایش از خشونت خانگی، به طرز وحشتناکی در مورد لزوم "ادامه فشار و خشونت" گفت و در گاف دیگری برای سرهم کردن موضوع حمایت از "تنها" سیاه پوستی مجلس سنا، سعی کرد اشتباهاتش را بپوشاند. منظور بایدن، "کارول موزلی براون" نماینده دموکرات پیشین مجلس سنا بود.
این در حالی بود که وی فراموش کرد "کامالا هریس" دختر یک مادر هندی و پدر سیاهپوست است و اکنون نماینده براون تنها نماینده زن سیاهپوست مجلس نبوده است. لذا لغزش های بی پایان بایدن این سوال را در ذهن بسیاری ایجاد کرد که آیا این دولتمرد سالخورده و نامزد پیشرو دموکرات ها می تواند در انتخابات ترامپ را کنار بزند.
نماینده پیشروی دیگر دموکرات ها "الیزابت وارن" است که به دلیل تاکیداتش بر مراقبت های پزشکی، هنوز هم توسط بسیاری از دموکرات ها و مستقل ها تا حد زیادی لیبرال دیده می شود. اما پیشنهاد وی برای مراقبت های پزشکی کاملا به عنوان یک برنامه ریاکارانه مورد انتقاد قرار گرفته است.
در همین حال، "برنی سندرز" که همواره در نظرسنجی ها پس از وارن قرار گرفته، قرار است همان اتفاقی که در انتخابات ۲۰۱۶ برایش افتاد، تکرار شود. در اوایل ماه جاری، نظرسنجی "نیویورک تایمز" و "کالج سینا" نشان داد که ترامپ علی رغم رتبه های پایین، در ۶ ایالت کلیدی که وی در سال ۲۰۱۶ برنده شد، همچنان در صدر است و این امر برای دموکرات ها نگران کننده است. وارن نسبت به بایدن یا حتی سندرز در مقابل ترامپ در آن ایالت ها بدتر است.
"نیت کوهن" که این نظرسنجی را هدایت کرده، در این خصوص گفت که اعداد جدید نشان می دهد که ترامپ ممکن است در سال ۲۰۲۰ در بخش الکترال بیش از آنچه در سال ۲۰۱۶ موفق شد، برتری داشته باشد. هرچند ترامپ محبوبیت مردمی را از دست داده و این بار شاید انتخاب وی با حاشیه بیشتری همراه باشد اما باز هم پیروز می شود.
شاید به همین دلیل دموکرات ها وحشت زده شده اند و "مایکل بلومبرگ" شهردار پیشین نیویورک دست به کار شده و خود را برای رقابت های ریاست جمهوری آماده می کند و تبلیغاتی ۵ میلیون دلاری به راه انداخته است. حتی "هیلاری کلینتون" نامزد دموکرات سال ۲۰۱۶، که تاکنون برای شرکت در انتخابات ابراز علاقه نکرده، اعلام کرده است "تحت فشار عظیمی از سوی بسیاری از مردم قرار دارد".
در نهایت باید اعتراف کرد این هفته نشان داده شد که ۴۵ امین رئیس جمهوری ایالات متحده از قدرت خود سوء استفاده کرده است. اما علی رغم انبوه شواهد علیه وی و عملکردش در سمت ریاست جمهوری، احتمالا ترامپ در برابر دشمنانش شانس بسیاری خواهد داشت.
"فارن پالیسی" نام نشریه خبری سیاسی-اقتصادی است که بنیانگذاران آن" ساموئل هانتینگتون" و "وارن منشل" میباشند. این نشریه در سال ۱۹۷۰ بنیان نهاده شد. محتوای اخبار و گزارش های این نشریه بر امور جهانی، حوادث جاری و سیاست داخلی و بین المللی متمرکز است. "موشه نعیم" از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰ سردبیر آن بود. در سال ۲۰۰۸ شرکت واشنگتن پست متعلق به هلدینگ گراهام آنرا خریداری کرد، و از سال ۲۰۱۰ سوزان گلاسر سردبیر آن شد".
ارسال نظر