بازار ارز، چگونه مستعد ریزش شد؟
بسیاری معتقدند دلالان حاشیه بازار به دلیل ریسک بالای فعالیتشان با اقبال چندانی روبرو نیستند و شمار خریداران ارز از این دسته از افراد کاهش چشمگیری داشته است.
خبرآنلاین: از میانه دیروز، با اولین کاهش قیمت، دلالان عرضه دلار را متوقف کردند تا مانع از تداوم این روند شوند. با این حال برخی از افزایش حضور بانک مرکزی در بازار می گفتند.
بسیاری معتقدند دلالان حاشیه بازار به دلیل ریسک بالای فعالیتشان با اقبال چندانی روبرو نیستند و شمار خریداران ارز از این دسته از افراد کاهش چشمگیری داشته است.
دلار در میانه دیروز در صرافیهای بانکی از محدوده ۱۲ هزار و ۴۰۰ به ۱۲ هزار و ۳۰۰ تومان رسید و این روند تا ساعات پایانی روز ادامه داشت. در بازار آزاد نیز برخی از دلار ۱۳ هزار تومانی خبر می دادند اما در عمل دلار در این کانال خرید و فروش نشده است.
فعالان بازار معتقدند بازار ارز ایران در عمل تا پایان سال در محدوده قیمتی ۱۱ تا ۱۲ هزار تومان باقی خواهد ماند چرا که بانک مرکزی کاهش و افزایش بیش از این قیمت ها را در برنامه ندارد.
همتی معتقد است عوامل اقتصادی حاکم بر بازار تغییری نکرده و ورود ارز حاصل از صادرات غیر نفتی به بازار در عین مدیریت تقاضا ادامه دارد اما عوامل سیاسی نظیر اتفاقات عرصه بین الملل و البته افزایش قیمت بنزین در روزهای اخیر مهمترین عوامل رشد قیمت ها در بازار تلقی میشود.
نظر کاربران
بیچاره مردم کم درامد
ریزش چیه .دوباره رفت بالا
پاسخ ها
نه ریخت پایین
برای چند روز هست میبینیم بعد از چند ماه چگونه و چطوری افزایش قیمت میدن بزار مردم سرد بشوند
بانک مرکزی چرا همانند سلطان سکه با نوسان سازی های هدفمند دلال ها را متضرر نمیکند تا اینها هستند کنترل نرخ ارز دشوار است و نیروی انتظامی هم به جمع اوری انها اقدام و دستگاه قضا هم کسری بودجه دولت را از انها دربیاورد
اصلان دلار وعرض های کشور های که در تحریم شریک هستند باید خرید و فروش نشن