رئیسی: مبارزه با فساد، حرکتی سیاسی نیست
رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه مبارزه با فساد، حرکتی مقطعی و سیاسی نبوده، بلکه مستمر است، گفت: اینکه برخی فکر کنند این مبارزه امری تشریفاتی، مقطعی یا سیاسی است، اینگونه نیست و مبارزه با فساد در ذات انقلاب و نظام است.
ایسنا: رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه مبارزه با فساد، حرکتی مقطعی و سیاسی نبوده، بلکه مستمر است، گفت: اینکه برخی فکر کنند این مبارزه امری تشریفاتی، مقطعی یا سیاسی است، اینگونه نیست و مبارزه با فساد در ذات انقلاب و نظام است.
حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اداری استان با تاکید بر مبارزه با فساد در ابعاد مختلف جامعه، اظهار کرد: مبارزه با فساد جزو ضروریتهای مدیریتی است.
وی با تاکید بر اینکه توجه به قانون و قانون گرایی محوری اساسی است، بیان کرد: توجه به قانون میتواند با همه فراز و فرودها شرایط کشور را در وضعیت درست و قابل قبولی قرار دهد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به نوع واگذاری واحدهای تولیدی به بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: مشکلات ساختاری در این رابطه وجود دارد که باید حل شود و در صورت حل شدن ساختار خصوصی سازی، بسیاری از مشکلات به حداقل میرسد.
رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه باید نظام پولی، بانکی، مالیاتی، صادرات و واردات به نحوی طراحی شود که هرکس مسئولیت را پذیرفت، نتواند تخلف کند، اظهار کرد: باید سازو کار به گونهای باشد که بسترهای فسادزا و تخلف زا اصلاح شود، این اراده در کشور وجود دارد.
وی با بیان اینکه مبارزه با فساد خواست همه ملت است، گفت: برای تحقق این امر، باید فساد را چوپ لای چرخ تولید دانسته و برخورد با فساد را هموار کردن رونق تولید بدانیم.
وی با تامید بر اینکه اراده کارآفرینان و سرمایهگذاران باعث میشود که نقشه دشمنان برآب شود، افزود: ظرفیت نیروی متراکم انسانی و ذخایر عظیمی در آذربایجانشرقی و کشور وجود دارد که منشا بسیاری از گرهگشاییها است.
رییسی در ادامه با اشاره به اینکه سه هزار کیلومتر با ساحل ارتباط داریم، گفت: آیا توانستهایم به اندازه سایر کشورها از این ظرفیت استفاده کنیم؟ استفاده از ظرفیتهای اقتصادی در حوزههای مختلف (دریایی، سایبری و...) میتواند مشکلات بیکاری و روابط ناسالم اداری را رفع کند.
وی با بیان اینکه منافذی که موجب فساد میشود، باید بسته شود، اظهار کرد: نباید اجازه دهیم که هیچ جریان تولیدی در کشور متوقف شود، هیچ مدیری هم نباید حس کند که بیپشتوانه است.
وی با تاکید بر اینکه توانمندسازی بخش خصوصی یکی از وظایف مهم دولت بوده و نفس واگذاری قضیه را حل نمیکند، بیان کرد: باید با ارائه تسهیلات، نظارت و توانمندسازی شوند و پای میثاقها ماندن نیز برای همه لازم است.
رئیس قوه قضاییه در پایان خطاب به مسئولان جهاد کشاورزی استان گفت: بر روی تغییر کاربریها حساس باشید، جهاد کشاورزی در خط مقدم حفظ اراضی و منابع طبیعی قرار دارد.
ارسال نظر