۹۲۱۴۸۲
۶۹ نظر
۵۰۱۰
۶۹ نظر
۵۰۱۰
پ

«ستایش ۳»؛ یک تراژدی خنده‌دار

فصل سوم سریال «ستایش» در حالی روی آنتن شبکه سه سیماست که با انتقاد شدید مخاطبان و منتقدان فرهنگی روبرو شده است و معتقدند تولید و پخش سریالی با کیفیت پایین نشان می‌دهد مسئولان تلویزیون در خلق تراژدی‌های خنده‌دار استاد شده و هیچ سیاست‌گذاری و نظارتی برای انتخاب سریال‌های تلویزیون ندارند.

ایرنا: فصل سوم سریال «ستایش» در حالی روی آنتن شبکه سه سیماست که با انتقاد شدید مخاطبان و منتقدان فرهنگی روبرو شده است و معتقدند تولید و پخش سریالی با کیفیت پایین نشان می‌دهد مسئولان تلویزیون در خلق تراژدی‌های خنده‌دار استاد شده و هیچ سیاست‌گذاری و نظارتی برای انتخاب سریال‌های تلویزیون ندارند.

«ستایش ۳»؛ یک تراژدی خنده‌دار

ستایش مجموعه‌ای تلویزیونی در سه فصل به کارگردانی سعید سلطانی و به قلم سعید مطلبی است. به گفته کارگردان و بازیگران مجموعه، بانی و طراح این سریال زنده‌یاد ایرج قادری بوده است. تولید فصل اول ستایش از سال ۱۳۸۸ آغاز شد و سال ۱۳۹۰ پایان یافت، ۱۲ آذر ۱۳۸۹ روی آنتن رفت و ۶ آبان ۱۳۹۰ به پایان رسید. فصل اول سریال ستایش را می‌توان اثری تراژدی دانست. تراژدی که همراه با دو شاخصه عشق و مرگ آن هم براساس زوال تدریجی پیش می رفت. قصه این سریال درباره دختر جوانی به نام ستایش بود که سعی می کرد برادرش را که متهم به فرار از خدمت سربازی بود، نجات دهد.

او در این راه با دوست برادر خود، طاهر فردوس آشنا شد و با کمک طاهر برادرش را راهی مرز کرد. محمد با کمک طاهر راهی مرز شده و در مسیر فرار کشته می شود. در این نقطه اولین مرگ در داستان ستایش رخ داد و خیلی زود عده ای از مخاطبان مخصوصاً کسانی که در آن زمان درگیر مسائل مربوط به خدمت سربازی بودند با این موضوع همذات پنداری کرده و پای این داستان نشستند. نویسنده از موضوعی به نام جوانمرگ شدن که در فرهنگ ایرانی بسیار جلب توجه می کند کمک گرفت تا مخاطب را به دیدن قسمت های بعدی ترغیب کند.

حشمت فردوسی که پدر سالار شد

بعد از مرگ محمد، طاهر به زندان افتاد و شخصیت حشمت فردوس که پدری مستبد، ثروتمند و قدرتمند بود پررنگ‌تر شد. شخصیت حشمت بیننده را خیلی زود به یاد کاراکتر پدر در سریال پدر سالار با بازی محمد علی کشاورز انداخت. از آنجا که داستان ستایش بر اساس روایت خطی پیش می رفت و بیننده به‌راحتی می توانست پایان سریال را حدس بزند؛ باز هم مخاطب این مجموعه تلویزیونی بود چون بی صبرانه زمین خوردن حشمت فردوس را انتظار می کشید تا دلش خنک شود. دقیقاً اتفاقی که برای مخاطب در سریال پدر سالار رخ داد دوباره در ستایش تکرار شد. انگار نویسنده این سریال قصد داشت پدر سالار دیگری را در ستایش نمایش دهد تا نظر مخاطب را جلب کند و پای تلویزیون بنشاند و درهمین راستا موفق هم شد.

چند فیلمنامه در دل یک سریال

داستان فصل اول ستایش به گونه ای پیش می رود که در نهایت طاهر با رضایت خانواده محمد، از زندان آزاد شد و از آنجا که مجذوب و شیفته ستایش شده بود، علی‌رغم مخالفت خانواده خود و خانواده ستایش و با وجود میل باطنی ستایش، با او ازدواج کرد. طاهر و ستایش صاحب دو فرزند دختر و پسر شدند. اما باز هم ناکامی ها دست از سر شخصیت های این سریال بر نمی داشتند و طاهر در پی ماجرای حسادت همسر برادر خود (انیس، همسر صابر) که برادر بزرگتر او و در واقع پسر بزرگتر حشمت فردوس به حساب می‌آمد، متهم به حمل مواد مخدر شد و پس از فرار از دست مأموران در تصادفی به کما رفته، فوت کرد.

با فوت طاهر دومین مرگ در این داستان رخ داد و ستایش در فراق برادر، همسر و مادر خود و با توجه به وضعیت نامناسب پدر به زندگی با دو فرزندش همچنان ادامه داده و برای فرار از پدر شوهر خود حشمت فردوس که دنبال محمد (فرزند ستایش) می‌گشت تا به گفته خودش اسم وی را به یدک بکشد، راهی دیاری دیگر می شود و در نهایت پدر خود را نیز از دست می‌دهد. مخاطب ناخواسته با دیدن این سکانس ها یاد فیلم سینمایی واکنش پنجم اثر تهمینه میلانی می‌افتد. نویسنده ستایش در فصل اول سعی کرده بود از فیلمنامه ها و داستان های متعدد کمک گرفته و یک اثر جدید و با شخصیت هایی که تنها نامشان فرق می کند بسازد. پس نمی توان فصل اول ستایش را یک اثر مستقل دانست بلکه بیشتر شبیه چندین داستان به آمیخته بود که پیش از این مخاطب تجربه دیدن آنها را داشت.

ستایش و کوله‌پشتی از ناکامیها

اتفاق های تلخ پشت سر هم که برای شخصیت اول فصل اول این سریال رخ می داد، همچنین کش دادن قصه در همان زمان نیز مخاطب را بسیارخسته کرد. همچنین باید گفت ستایش در دوره خودش حجم بالای ناکامی ها و نا امیدی هایی را به جامعه تزریق کرد. مرگ جوانی به خاطر فرار از سربازی، مشکلات بسیار جدی برای ازدواج که می توانست دل خیلی از جوان های آن دوره را که درگیر مسائل مربوط به ازدواج بودند خالی کند. دستگیری طاهر و نشان دادن عروس خانواده به عنوان شخصیتی سیاه و خیانت کار، مرگ طاهر و نامردی هایی که حشمت فردوس به اعضای خانواده اش روا می داشت می توانست به شدت روی مخاطب بگذارد.

همیشه فیلم فارسی و فیلم‌هایی که به رواج احساسات و به تعبیر بعضی‌ها منجر به ابتذال در جامعه می‌شوند جزء فیلم های خطرناک محسوب می شد و انتقاد های زیادی به این گونه آثار می شد. سریال ستایش را در برخی از زوایا شبیه فیلم فارسی های قدم بر می داشت و در دوره خودش تراژدی بسیار خطرناک بود. مسئولان و مدیران وقت تلویزیون این مبحث را بررسی نکرده و انگار برای انتخاب محتوای سریال ها سیاستگذاری خاصی نداشتند و به این موضوع فکر نمی کردند که یک سریال با داستانی بسیار تلخ و سیاه می تواند چه بلایی بر سر روح و روان افراد جامعه بیاورد. هرچند سعی شده بود با نشان دادن روحیه قدرتمند ستایش به مخاطب القا شود که می توان در سختی ها امید داشت و حرکت کرد؛ این اتفاق انقدر ناشیانه در فیلمنامه شکل گرفته بود که کمتر کسی به این موضوع فکر می کرد.

موفق در انتخاب بازیگر در فصل اول

جدا از نقدهایی که به داستان این سریال وارد بود، انتخاب بازیگر در این فصل ستایش یکی از نقاط قوت این مجموعه تلویزیونی محسوب می شد. حضور بازیگرانی چون داریوش ارجمند، سیما تیرانداز، مهدی پاکدل، مهدی سلوکی توانست کمک بسیار شایانی به دیده شدن ستایش در تلویزیون کرد. حتی نرگس محمدی که جزء بازیگران بی تجربه در آن دوره محسوب می شد نیز توانست مقابل دوربین به خوبی نقش یک زن مظلوم و خستگی ناپذیر را بازی کند.

فصل دوم و توقف به خاطر کیفیت پایین

تولید فصل دوم ستایش سال ۱۳۹۱ روی آنتن رفت و سال ۱۳۹۲ به پایان رسید، پخش سری دوم از ۲۷ دی ۱۳۹۲ آغاز شد. نویسنده و کارگردان ستایش که با فیلمنامه نه‌چندان قوی و فقط با مانور روی داستان های تکراری و استفاده از عنصر جوانمرگی و عشق توانسته بودند مخاطبان زیادی را جذب کنند این بار با داستانی بی‌کیفیت‌تر شروع به کار کردند. داستان ستایش ۲ به شدت کش پیدا کرده بود و زمان مخاطب صرف دیدن سکانس های بی معنی و خسته کننده می شد. سکانس هایی که فقط به خاطر پر کردن زمان ساخته می شدند نه هیچ چیز دیگر.

فصل دوم ستایش داستان ۲۲ سال بعد این زن زجر کشیده با دو فرزند خود نازگل و محمد را روایت می کرد. این خانواده با نام مستعار رودباری (به جای فردوس) در منطقه‌ای در شمال کشور و دور از چشم حشمت فردوس زندگی می‌کردند و صاحب رستورانی محبوب در میان مردم شده بودند ولی دوباره ناخواسته با یکدیگر رو به رو شدند. مهدی سلوکی که پیش از این نقش محمد برادر ستایش را بازی می کرد حالا بدون هیچ تغییری در گریم و حتی تغییراتی در فیزیک و پوشش در نقش محمد پسر ستایش مقابل دوربین رفت. نرگس محمدی نیز بدون گریمی که نشان دهد ۲۲ سال از زندگی او گذشته است در حالی که فقط یک عینک و چند چروک کوچک و محو روی صورت داشت، در نقش مادر مهدی سلوکی مقابل دوربین می رفت.

حال اینکه این دو بازیگر در حقیقت تفاوت سنی چندانی ندارند و حضورشان با این گریم ساده در نقش مادر و پسری خنده دار و توهین به شعور مخاطب است و باعث می شود شخصیت ها و اتفاق ها برای مخاطبان باور پذیر نباشند. کیفیت پایین ستایش دو و بی احترامی به شعور مخاطبان و کم‌کاری تیم سازنده باعث شد خیلی از مخاطبان ستایش از دیدن این سریال سرباز زده و بسیاری از منتقدان به داستان لاغر و کیفیت ساخت پایین این سریال خرده گرفتند.

در نهایت در تابستان ۱۳۹۳ پخش این اثر به دستور عزت الله ضرغامی رئیس وقت صداوسیما به خاطر کیفیت پایین متوقف شد.این اولین باری بود که تلویزیون دستور توقف یک سریال را به خاطر کیفیت پایین آن می داد.

فصل سوم و داستانی که کش داده می‌شود

تولید فصل سوم پس از ۵ سال در سال ۱٣٩۷ شروع و پایان همان سال به پایان رسید. قرار بود ستایش ۳ بعد از ماه رمضان ۱۳۹۸ روی آنتن برود؛ اما پخش این اثر به تعویق افتاد و از ۲۲ شهریور ۱٣٩٨ به روی آنتن شبکه سوم سیما رفت.

در فصل سوم، حشمت فردوس که به دنبال بازیابی اعتبار از دست رفته اش است، به واسطه نوه اش محمد به ستایش نزدیک و در خانه او ساکن می شود. صابر که از رفتارش با حشمت پشیمان است، با نقشه پری‌سیما (همسر دوم صابر فردوس) کشته و پری‌سیما صاحب همه اموال حشمت فردوس می شود. انیس، توانایی تکلم خود را باز می یابد و تهدیدی بزرگ برای پری‌سیما محسوب می شود. در همین گیر و دار، ستایش درگیر یک رابطه عاطفی با پسر همسایه می شود. رابطه ای که مشکلات جدیدی را پیش رویش می گذرد.

حشمت فردوس با همراهی نوه اش محمد و همکاری زن باغداری به نام خانوم بزرگ موفق می شود بخشی از سرمایه های از دست رفته خود را زنده کند. از طرفی نازگل، نوه حشمت با همکاری شوهرش موفق می شود اسنادی برای ابطال وکالتنامه حشمت فردوس به پسرش که موجب از دست رفتن اموالش شده است، به دست بیاورد. در همین اثنی، مهدی مظفری که به ستایش علاقمند شده از او خواستگاری می کند، اما در اتفاقی ناگهانی تصادف می کند. ستایش، پس از این تصادف تصمیم می گیرد به مهدی جواب مثبت بدهد. داستان تکراری و بازی با تراژدی مرگ یک شخصیت دیگر باز هم در ستایش ۳ خودنمایی می کند.

آیا این اثر طراح گریم داشته است؟

یکی از انتقادهایی که به این فصل از سریال گرفته شد باز هم گریم بازیگر نقش اول، یعنی نرگس محمدی بود. اینبار محمدی با چهره ای نه چندان شبیه به چهره اش در فصل دوم بلکه جوانتر و بدون عینک و چین و چروک در صورتش مقابل دوربین قرار گرفته بود. مهدی سلوکی نیز با فیزیک و چهره ای واقعی خود و بدون هیچ گریم خاصی مقابل دوربین رفت.

رعایت نشدن اجرای گریم تخصصی دراین سریال موضوعی بود که باعث شد خیلی از مخاطبان و منتقدان بر آن خرده بگیرند. آیا طراح گریم ستایش ۳ اجرای ابتدایی ترین طراحی گریم در خصوص سریال هایی که چندین فصل داشته و زمان گذشته و آینده را روایت می کنند را نیاموخته است؟ یا این مسئله دیگری در کار است؟ پیش از این عنوان شده بود نرگس محمدی اجازه گریم سنگین روی چهره خود را نمی دهد. در فصل سه هیچیک از مسئولان این سریال جواب قانع کننده ای در این باره به خبرنگاران ندادند. تهیه کننده ستایش و داریوش ارجمند نیز با تایید اینکه گریم در این مجموعه تلویزیونی مشکلی ندارد عنوان کردند ستایش در فصل سه به آرامش رسیده و مشکلاتش حل شده و شاید هم از ژل و بوتاکس استفاده کرده است.

اگر کمی زمان و خلاقیت صرف می‌شد

غیبت رامسین کبریتی در ایران باعث شد در ستایش ۳ فقط نامی از این شخصیت برده شود و کارگردان ترجیح داد در سکانس هایی که باید صابر را نشان دهد فقط مردی را از پشت سر یا در نمای محو رو به رو به نمایش بگذارد. صابر در ستایش ۳ شبیه یک روح، نه دیالوگی برای گفتن داشت و نه چهره اش دیده می شد. عوامل تولید این اثر باز هم ترجیح دادند راحت ترین راه برای خلاص شدن از دست کاراکتر صابر را انتخاب کنند و یک مرگ را دیگر در فیلمنامه ستایش خلق کنند. آن هم یک مرگ خنده دار و غیر قابل باورو ساختگی.

یکی دیگر از مشکلات انتخاب بازیگر در این سریال نبودن حدیث میر امینی بازیگر نقش دختر ستایش در فصل سوم و انتخاب بازیگر دیگری برای این نقشر بود که مخاطب را گیج می کرد. همچنین در فصل سوم ستایش نقش حشمت فردوس بسیار پررنگ تر از سایر نقش ها و حتی خود ستایش شده است و بیشتر داستان روی ماجرای زندگی اوست. حرکات دست و میمیک صورت و دیالوگ تکراری «افتاد» بازیگر این نقش نیز مخاطب را خسته کرده است.

بی‌تبحر در ساخت سریال چندفصلی

با بررسی سریال سه‌فصلی ستایش باید گفت تلویزیون در ساخت اینگونه آثار تبحر ندارد. حتی عوامل سازنده سریال های چندفصلی از پس سطحی ترین موضوعات؛ یعنی گریم، انتخاب بازیگر، عدم انتخاب لوکیشن های تکراری بر نمی‌آید چه رسد به اینکه داستانی جذاب تحویل مخاطب دهند. بیننده امروز تلویزیون، بسیار هوشمند است و کافی است سه فصل سریال ستایش را مقابل سریال های روز دنیا که در چند فصل ساخته می شوند بگذارد. آنجاست که متوجه می شود فیلم نامه نویس های ایرانی تخصصی در نوشتن و خلق داستانی هیجان انگیز برای یک فصل را ندارند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    همه ایرادها درست و به جا مثل سریال طولانی کیمیا

    پاسخ ها

    • بدون نام

      یه مشت چرت و پرت و دری وری به بهانه آموزش به خورد مردم میدن

    • بدون نام

      چرا ایقد زود جواب بله داد اخه! فیلم نامه ش ضعیفه خیلی. لدفا بودجه عمومی رو هدر ندین.

    • بدون نام

      داستانش عالیه و آموزنده.بیخودی ایراد نگیرین

  • amin

    چرا ایرانی هامیتونن مگه پایتخت ۵ فصل نبود هر بار نگاه میکنی باز باحالو جذاب واسه ادم

    پاسخ ها

    • داش غلام

      آره دقیقا منتهی اونا وقت گذاشتن و زحمت کشیدن اما اینها یه آش رشته درست کردن

    • پسر شمالي

      چون مردم رو غمگين کردن مردم دارن خودشون رو به در و ديوار ميزنن که مثل گذشته شاد بشن ولي مسئولان همچنان جلوي شادي مردم رو ميگيرن . الان عمو قناد براي مردم جذاب تر از اين فيلمهاي ابکي و مصنوعيه . سريال برادر جان رو يادتون بياد چقد ديالوگ هاي مصنوعي داشت

    • پسر شمالي

      چون مردم رو غمگين کردن مردم دارن خودشون رو به در و ديوار ميزنن که مثل گذشته شاد بشن ولي مسئولان همچنان جلوي شادي مردم رو ميگيرن . الان عمو قناد براي مردم جذاب تر از اين فيلمهاي ابکي و مصنوعيه . سريال برادر جان رو يادتون بياد چقد ديالوگ هاي مصنوعي داشت

    • بدون نام

      این رشتی همه جا هست

    • بدون نام

      اون روانیه که زیر اخبار مربوط به شمال و غیر شمال صد تا کامنت میذاره و ریپلای میده از کامنت دادن بقیه ناراحته:)

  • کارمند

    مسخره ترین سریال تاریخ

    پاسخ ها

    • پسر شمالي

      برادر جان . جومونگ . امپراطور دريا . گاندو . بانوي عمارت تقريبا همه فيلماي که پخش ميشه مزخرفن

    • بدون نام

      پسره شیمالی هر سوراخی سرتو نکن

  • بدون نام

    واقعا این سریال ازاولشم مزخرف, بود

  • ساده دل

    دقیقا این نقد درسته . طوری ساخته شده انگار این سریال برای مخاطب کودک ساخته شده . بابا قدری به فهم و شعور مردم احترام بگذارید . من که بعد سه یا چهار قسمت دیگه این سریالو تماشا نکردم و چیزی که برای من جای سواله اینه که چطور اقای ارجمند قبول کرده تو این مجموعه که سرتاپاش ایراده ایفای نقش داشته باشه

    پاسخ ها

    • پسر شمالي

      هدف اين سريال ها فقط شستشوي مغزيه فقط بگن چجوري زندگي کن چجوري نکن

    • پسر شمالي

      هدف اين سريال ها فقط شستشوي مغزيه فقط بگن چجوري زندگي کن چجوري نکن

  • علی

    گل گفتی، ی فیلم کاملا درپیت... حیف بوجه ای ک واسه این فیلما هزینه میشه

  • یک ایرانی

    واقعا مزخرفه

  • بدون نام

    اگه اینقدر انتقاد بیجا نکنین وحرف نزنین میگن لال تشریف دارین شما میتونی بهترشو بساز حرف زدنو همه بلدن

    پاسخ ها

    • داش غلام

      برو بابا

    • بدون نام

      امان از افراد جاهل و نادان که حتی تحمل نقد و بررسی هم براشون سخته!

  • بدون نام

    هرسریالی ساخته‌میشه ایراد بگیرید ! مردم هوشیارن مردم کلا دوست داشتن به خاطر ایرانی بودنش و دیالوگای اموزندش. هرچند ایرادایی داره ولی درکل سریال بدی نیست.

  • بدون نام

    واقعا ستایش ۳مزخرف هست این چه فیلم ساختنه خداوکیلی

    پاسخ ها

    • پویان

      بنظر من سریالش هر چند قوی نیست و از خیلی جهات ضعیف هست اما کاراکتری مثل حشمت فردوس خیلی خوب نقش بازی میکنه و خیلی حرفای اموزنده میزنه و درکل فیلمش مفهومش اموزندس مخصوصا اینکه درمورد ازدواج مجدد زن بیوه حرف زده چیزی ک الان در جامعه ما هنوزم جا نیافتاده

  • Engineer

    وقتی که ما ۳۰ ۴۰ تا شبکه داریم ولی روی هم ۵ تا سریال جدید درست حسابی نداریم مجبور میشیم بشینیم همون ستایش آبکیو ببینیم
    والا در کشورهای دیگه سریال هایی با جلوه های ویژه آنچنانی میسازن تازه مردمشون ازش استقبال نمیکنن بعد مردم ما میشینن یه سریالی که در کل ۵ تا بازیگر و سه تا لوکیشن و چهار تا حرف خاله زنکو میزارن روی سرشون

  • بدون نام

    کاشت زودتر تمومش کنن.چیه آخه.مخصوصا حشمت فردوس که رو اعصابه با اداهای تکراریش و خصوصا بازی لوس ستایش و ازدواج اون که حال آدمو بهم میزنه
    یه سریال پر از بد آموزی

    پاسخ ها

    • بدون نام

      تو چرا میشینی همچین سریال مزخرفی رو نگاه میکنی!؟ بابا کلی فیلم و سریال خوب هست که میشه دانلود کرد و دید

    • بدون نام

      چرا حالت از ازدواجش بهم می خوره؟ زن فقط باید فدا بشه تا حالتون خوب شه؟ حتی سریالهای دوزاری تلویزیون هم برای قبایل ایرانی غیر متعارفه!

  • HasanJalil

    سلام و درود
    این مطالب اصلا مهم نیس
    مهم رضایت ،مردم همیشه در صحنه هست
    چن وقت پیش در طی گرازشی نظر مردم رو نشون دادن که همه به اتفاق راضی بودن.

    پاسخ ها

    • پسر شمالي

      ابله مگه صدا وسيما نظر مخالفا وو پخش ميکنه؟ هرجور خودشون بخوان گزارش ميگيرن بعد تو ميگي همه به اتفاق راضي خخخخ خيلي باحالي تو

    • بدون نام

      خب عقل کل ایناازمردم نظرمیپرسن نظرهای مخالفوحذف میکنن نظرهای موافق روپخش میکنن یعنی واقعاًاینقدردرکت پائینه بیچاره ماملت که باامثالتومیشیم هشتادمیلیون

    • بدون نام

      جواب توخاموشیه

  • علی

    خیلی مسخره ی،من که اصلانگاش نمی کنم،فصل بعدی فک کنم ستایش تازه بره مدرسه،خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

  • کارگر

    خجالت بکشید
    میلیارد میلیارد از پول بیت المال مشتی فیلم و سریال بی محتوای آبکی می سازن که علنا توهین به شعور ببینده ست
    از سر و ته شون گریه و بدبختی و عزا و ماتم و زندان و گرفتاری و مرگ و میر و افسردگی میباره

  • بدون نام

    گریم افتضاح
    ستایش یهوئی هزار درجه تغییر موضع میده . یعنی افتضاح
    اون پسره خواستگار ستایش . سمج و لجباز . یعنی افتضاح
    کل سریال خسته کننده ... یعنی افتضاااااااااااااااااااح

  • بدون نام

    با نقد شما کاملا موافقم

  • بدون نام

    حالمون بهم نزنید

  • بدون نام

    نظرات شما با تعداد مخاطبین جور نیست ، چرا وقتی از سریالی خوشتون نمیاد پستهای پشت سر هم در تخریبش میزارین؟

  • بدون نام

    سریال بسیار خوبی است نسبت به سریالهای دیگر..... لطفآ دشمنی نکنید با انصاف باشید.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اشتباهي مثبت دادم

  • بدون نام

    پول مفت رو حروم ساخت این سریال کردند اونهم تو سه بخش...

  • بدون نام

    مثلا توقع دارند کیفیت سریال‌های صداوسیما مثل HBO باشه

  • بدون نام

    گر تو بهتر میزنی بستان بزن...

  • بدون نام

    متاسفانه این سریال بامحتوای آبکی خیلی هم بدآموزی داشت
    آنجا که خواستگار ستایش بدون خواستگاری رسمی ، هردو قرار عقد گذاشتن !!! و در کمال وقاحت و بدون مقدمه چینی جلو بچه ها و پدربزرگ بچه ها مساله خواستگاری و قبول کردنش و عنوان کرد!!!!! منظور این نیست که ازدواج کردنش مشکل داشت ، ولی اینطور برخورد کردن و سراز خود تصمیم گرفتن خارج از عرف بود و یه جورایی حرمت شکنی بود!!!!
    در هرصورت هرچیزی آدابی داره .
    و برخورد خشونت آمیز و تحقیرآمیز حشمت فردوس نسبت به محمد بسیار جای انتقاد داره !! و تکیه کلامهای مکرر حشمت فردوس !
    کارگردان میتونست برای شخصیت ستایش یه بازیگر باتجربه تر و مسن تر انتخاب کنه که به کاراکترش بباد!
    مثل فیلم شوق پرواز ... که زن عباس بابایی در جوانی الهام حمیدی بود و در گذرزمان و مسن شدن خانم افسانه بایگان بازی میکرد .
    در هرصورت فیلم ستایش از نظر فیلمنامه و انتخاب بعضی بازیگران و چهره پردازی و دیالوگ ها بخوبی ساخته و پرداخته نشده !! و چه بسا بدآموزی هم دارد !!

    پاسخ ها

    • روشن

      کاملاموافق هستم چون هم قبح بعضی چیزهاروشکسته هم رفتارحشمت بانوه وخانم باغداروهمه کلابده

  • ali

    من سریال ستایش خیلی دوست داشتم از بقیه سریالهای تلویزیون خیلی بهتر بود هرچند یه ایراداتی هم داشت ولی در کل سریال قشنگی بود وکلیه قسمتهاشو با اشتیاق دیدم ممنون از عوامل فیلم

  • بدون نام

    تمامش کنید این سریال مزخرف رو .دیگه شور ازدواج رو تو فیلم و سریالها درآوردید

  • بدون نام

    سلام الان شبکه نمایش فیلم اولین باران پائیزی را نشون داد بابازی بینظیر مرحوم استاد مشایخی وقصه زیبا وآموزنده .... تلویزیون میتونه با محصول خوب هم سرگرمی هم تکریم بزرگترها وهم اموزنده باشد .واقعا از اولش اشک ریختم تااخرش

  • بدون نام

    صد رحمت به هندیا
    آخه ی داستان چرت و پرت که هیچ سازگاری با واقعیت نداره که نیاید آنقدر کشش بدهند
    یکی نیست به فروغی بگه آخه نامرد عادل فردوسی حیف نبود که ستایش را داری میذاری

  • بدون نام

    فقط اومدن داستان رو کش دادن روی موضوعات بی معنی .موضوعاتی ک مال سالها قبله و تو فیلم های قبلی دیده میشد

  • بدون نام

    تمام کامنت ها مال ادمهای غرب زده و بی تجربه دهه ۸۰ به بعد هست.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بهترازعقب مانده های دهه پنجاوقبل ترش هستن

  • مهتاب

    به نظر من که اونقدراهم بد نیست همین که همه خانواده رو ساعت 8/45 دقیقه دور هم جمع میکنه یعنی موفقه سریال یعنی سرگرمی و ستایش از این جنبه خیلی هم موفقه خودتون امار مخاطبینش رو ببینید و بعد نظر بدید

    پاسخ ها

    • بدون نام

      فیلمهای شونه تخم مرغی هم در ایران فروش خوبی دارند و به طور کلی بازگشت سرمایه براشون تضمین شده است

  • فریبرز

    خیلی
    هم فصل سومش واولش که من دیدم قشنگ بوده

  • ادمین

    من اسم این فیلم هارو خاله زنکی رو میگم آش پشت پا برا شمسی خانم .......آخه بابا این چه فیلم های مزخرفی هست شما مجوز پخش میدین حالا نمیگیم اونی که مجوز ساخت داده کار با اون نداریم .....ولی جون مادرتون این خاله زنکی هارو بزارین کنار یه سریال ساختین خود بازیگراشم میان از خودشون و تیکه های مسخره بازی های فیلم خودشون توئیت میزارن میخندن میگن بخندید به ما .......فیلم هایی بسازید که بیننده و مخازب تحت تأثیر فیلم قرار بگیره این فیلم ستایش 3جواب گوی یک درصد از مخاطب های شبکه های تلویزیونی هست بقیه باید بشینن آهنگ تیتراژشو گوش بدن ........یه سریال توپ یه بار درست کردن و پخش کردن به اسم اولین شب آرامش بهترین سریال زیبا و قشنگ از شبکه سه پخش شد چقد معنی و مفهوم داشت چقدر مخاطب

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اشتباهي منفي دادم

  • روشن

    خیلی گندزده اصلا این سریال اموزش خودخواهی به مردم میدهداون ازحشمت بااخلاق گندش واونم ازستایش که حرمت بزرگ وکوچک ونگه نمیداره بدون ایتکه خجالت بکشه میره ازدواج میکنه وبه این مردم میخوادبگه هرکاری دلشون بخوادبکنندبدون درنظرگرفتن حرمت بزرگ وکوچک باذکراین نکته که اصلانخالف ازدواج مجددنیستم امابادرنظرگرفتن همه اداب واصول این مملکت اصلاقبح این کارهارودرنظرنگرفته لزاون ورزن باغداربانردغریبه هرجوردلش میخوادرفتارمیکنه ازاین ورستایش خودسری میکنه ازطرف دیگه هم اخلاق گندفردوس وگیجی پسرستایش همه دست به دست هم دادن تااعصاب همه روخراب کنندازطرف دیگه هم میگندچرانگاه میکنیدچون ماایرانیا تااخرجریان رانفهمیم دست بردارنیستیم هرچنداخوشمون نیاد

  • مهدی دلبندی

    دمتون گرم ستایش 3 عالی بود

  • بدون نام

    خب نرگس محمدی بااون گریم قسمت ۲ نمیتونه توقسمت ۳ همسرمهدی مظفری بشه بایدبه دایی مهدی شوهرمیکردخخخخخخخ

  • بدون نام

    شایدیوسف پیامبرهمونطورکه دعاکردزلیخاجوان بشه دعاکرده توی ستایش ۳ نرگس محمدی جوان بشه

  • بدون نام

    اون قسمت اش که مادره بخاطر بچه دار نشدن دخترش برای دامادشان زن گرفت باعث از هم پاشیده شدن زندگی همکارم شد کلا داستانهای ایرانی مزخرف هستند

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اره خواهر شوهر منم داغون شده
      موضوع ابكيه مسخرش بماند كل فيلم پر از بداموزيه...پسره بدون اينكه زحمت بكشه مادرشو راضي كنه يا زنه بدون اينكه نظر بچهاش براش مهم باشه رفتن محضر عقد كردن خيلي باحالن كلا نويسنده هاش

  • علی

    حشمت فردوس بار دوم برای خانم بزرگ باید ترشی غوره میبرد با این هدیه خریدنش ! خخخ

  • بدون نام

    نویسنده در چه حالتی اینو نوشته...شاید هم اصلا نویسنده نداره...همینطوری دور هم یه چیزی ساختن

  • علیرضازمان

    بسیارنقدتون مسخرهست وپازحسادت و کینه توزی
    بسیارسریال عالی وجذابی هستش
    بسیاراموزنده و دیدتی این فیلم مخصوصا حشمت و محمد
    عالیتد
    نترکی ازحسادت نویسنده

  • بدون نام

    ستایش3 به مراتب از 2فصل قبلش بهتر بود اینهمه ایراد نگیرید چون هم بودجه کمه وهم یک سری محدودیت ها وجود داره الان دیگه بیشترمردم ماهواره دارن هم ایترنت وبرای همه سلیقه ها فیلم در دسترس هست به نظر من که از فیلم های سینمابیمون باید انتقاد بشه که با وجود ی که تماشاگر پول پرداخت میکنه فیلمی بی کیفیت میبینه ولی چون در سینما بازیگرا برای حجاب ودیالوگ گفتن آزادتر هستن کسی انتقاد نمیکنه

  • بدون نام

    خیلی هم اموزنده بود ووجود شخصیت بزرگی مثل داریوش ارجمند به اعتبار این سریال وجذاب بودن اون کمک کرد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج