مزاحمتهای تلفنی عجیب
ماجرای مزاحمتهای تلفنی پدیده جدیدی نیست. هرچند با گذشت زمان و بالارفتن فرهنگ استفاده از تلفن و ابداع سیستمهای پیشرفته از جمله نمایش شماره تماس روی دستگاه تلفن، آمار مزاحمتهای تلفنی نیز کمتر شد، اما به نظر میرسد هنوز هم عدهای وجود دارند که بنا به دلایل مختلف از ایجاد مزاحمت برای دیگران لذت میبرند.
ایران: ماجرای مزاحمتهای تلفنی پدیده جدیدی نیست. هرچند با گذشت زمان و بالارفتن فرهنگ استفاده از تلفن و ابداع سیستمهای پیشرفته از جمله نمایش شماره تماس روی دستگاه تلفن، آمار مزاحمتهای تلفنی نیز کمتر شد اما به نظر میرسد هنوز هم عدهای وجود دارند که بنا به دلایل مختلف از ایجاد مزاحمت برای دیگران لذت میبرند.
بیتردید مزاحمت تلفنی امری دردسرساز است اما وقتی این مزاحمت برای مراکز خدماتی و فوریتی از جمله آتشنشانی، اورژانس و پلیس باشد حساسیت موضوع چند برابر شده و آسیبهای بیشتری را نیز شاهد خواهیم بود.
روز گذشته دو خبر عجیب درباره مزاحمت تلفنی منتشر شد که یکی را رئیس مرکز مدیریت سوانح و فوریتهای پزشکی شهرستان رفسنجان و دیگری را جانشین فرمانده انتظامی هرمزگان اعلام کرد. در نخستین خبر دکتر سید محسن مرتضوی از دستگیری یک نوجوان افغانستانی خبر داد که در یک روز ۷۰ بار برای مرکز اورژانس رفسنجان مزاحمت ایجاد کرد اما سرانجام با همکاری عوامل اورژانس رفسنجان و زیر نظر گرفتن کیوسکهای تلفن سطح شهر این فرد تحویل عوامل انتظامی شد.
وی همچنین بیان داشته روزانه نزدیک به ۱۴۰۰ تماس با مرکز اورژانس رفسنجان گرفته میشود که حدود ۴۰۰ مورد آنها و حتی برخی روزها تا نیمی از تماسها مزاحمت تلفنی است.
در خبر دیگری نیز عباسعلی بهدانی فرد -جانشین فرمانده انتظامی هرمزگان- از دستگیری فردی که 2000 بار برای پلیس ۱۱۰ ایجاد مزاحمت کرده بود خبرداد. وی گفت: این متهم با استفاده از ۶ شماره تلفن مختلف حدود ۲ هزار مرتبه با مرکز فوریتهای پلیسی تماس گرفته که این امر موجب اخلال در مأموریتهای محوله پلیس ۱۱۰ شده است. پس از تلاشهای شبانه روزی و با هماهنگی مقام قضایی، متهم طی یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاه خود دستگیر و پس از بازجویی و اقدامات تکمیلی برای صدور حکم کیفری به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بندرعباس معرفی شد.
نظر کاربران
کاااااملا اسگول
'''' این مزاحمان تلفنی باید بطور' اورژانسی اعدام شوند!
افغانیهارو بندازین بیرون بیشترشون روانی و جانی هستن .
پاسخ ها
من متعجبم از مسئولیین ما چرا جلوی این افغانهای را نمی گیرند ...
چند سال پیش مطلبی درد آور و قابل تامل توی مجله ای خوندم از قول یکی از مدیران آتش نشانی تهران که روزانه چندصد تماس مزاحمی فقط برای آتش نشانی تهران ثبت میشه که در برخی موارد منجر به اعزام نیروها به محلهای اعلام شده میشه در حالیکه در یک سال گذشته حتی یک مورد مزاحمت تلفنی برای آتش نشانی لندن ایجاد نشد.
مگه تو سوراخ قایم شده بود مخفیگاه میگید
نوجوان افغانستانی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ادم مریض وروانی اینکارو میکنه وخلاص
اینامشکل روحی و روانی دارن
مردم بیکارن وقتی آمار بیکاری میره بالا همینه دیگه .....
آخه یک بار دوبار سه بار پلیس نشسته 2000بار سرکارش بذارن هرچه بگندد نمکش میزنند وای به وقتی که بگندد نمک
افغانیه فکر کرده وسیله سرگرمیه. برگرده تو افغانستان ی کلاش بدن دستش با اون بازی کنه. احمقها کشورشون را با خاک یکسان کردن.
صد سال دیگه هم بگذره باز هم آدم هایی پیدا میشن که بیشعور هستند
بدترین نوع مزاحمت برای نیروهای امدادی است اعم اوژانس - پلیس - آتش نشانی بنظر می رسد این مزاحمان مشگل روحی و روانی دارند بهتر است در آسایشگاه بیماران روانی نگهداری شوند بیشتر اوقات حتی تاخیر یک دقیقه نیروهای امدادی می تواند باعث مرگ انسانی شود
روانیون
یعنی هنوز هم آدمهای بی فرهنگ وجود دارند؟!