موافقت مجلس با حذف تنوع مدارس
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دولت را مکلف کردند تا حداکثر تا پایان سال تحصیلی ۱۳۹۸ – ۱۳۹۹ کلیه واحدهای آموزشی تحت مدیریت خود را منحصرا به دو صورت دولتی و غیردولتی اداره کنند.
خبرگزاری ایسنا: نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دولت را مکلف کردند تا حداکثر تا پایان سال تحصیلی ۱۳۹۸ - ۱۳۹۹ کلیه واحدهای آموزشی تحت مدیریت خود را منحصرا به دو صورت دولتی و غیردولتی اداره کنند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس طرح تنظیم برخی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش را بررسی کرده و آن را به تصویب رساندند. در ادامه پیشنهاد الحاقی احمدی لاشکی و سید حمایت میرزاده به این طرح بررسی شد و با ۱۵۷ رای موافق به تصویب رسید.
براساس این ماده الحاقی دولت (وزارت آموزش و پرورش) مکلف است حداکثر تا پایان سال تحصیلی ۱۳۹۸ - ۱۳۹۹ کلیه واحدهای آموزشی تحت مدیریت را منحصرا به دو صورت دولتی و غیردولتی اداره کند به گونهای که به جز مدارس استثنایی، مدارس دولتی متنوع در کشور نباشد و ملاک ثبت نام در مدارس دولتی متناسب با فاصله محل سکونت با مدرسه باشد.
براساس تبصره این ماده تاسیس هر نوع مدارس خاص صرفا با مجوز مجلس شورای اسلامی امکانپذیر است. آییننامه اجرایی این ماده حداکثر تا مدت سه ماه با پیشنهاد آموزش و پرورش به تصویب هیات دولت میرسد.
احمدی لاشکی در توضیح پیشنهاد خود برای الحاق این ماده بیان کرد: امروز مهمترین مشکل کشور وجود انواع مدارس است؛ پولدارها در یک طرف قرار گرفته و بیپولها در سوی دیگر هستند. در هیچ کجای دنیا بیش از دو دسته مدارس وجود ندارد.
وی در ادامه اظهار کرد: ما امروز شاهد مدارسی با عنوان «شاهد، هیات امنایی، نمونه مردمی، سمپاد، تیزهوشان، فرهنگیان» هستیم. امروز آموزش و پرورش ما به سمت ناعدالتی پیش رفته است. براساس آخرین آمارها در متوسطه دوم در استان سیستان و بلوچستان بیش از ۸۰ درصد افراد ترک تحصیل میکنند، چرا که جایگاهی برای خود در آموزش کشور نمیبینند.
محمدرضا صباغیان در موافقت خود با این پیشنهاد بیان کرد: امروز از هدف تعلیم و تربیت فاصله گرفتهایم و به سمت تجاری سازی مدارس رفتهایم. امروز عدهای با پول در بهترین مدارس و با بهترین امکانات تحصیل کرده و عدهای آنچنان در ضعف و بیپولی هستند که از تحصیل جا میمانند. برای یکبار هم که شده باید این معضل حل شود. در هیچ کجای دنیا وجود ۲۴ نوع مدرسه مرسوم نیست.
نادر قاضیپور در موافقت با این پیشنهاد اظهار کرد: امروز عدهای آموزش و پرورش را محل تجارت کردهاند. آموزش و پرورش باید اسلامی باشد. بعضا شاهد هستیم که یک فرد با پرداخت ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان در مدرسهای خاص ثبت نام میکند. این تبعیضها در آموزش و پرورش اسلامی معنایی ندارد. امروز در شهر تهران اگر یک دانش آموز یک دقیقه دیرتر به مدرسه برود با پیامک به اولیای او اطلاع میدهند، اما در شهرستانها اگر یک بچه دو روز هم پیدایش نباشد کسی پیگیر او نیست. عدهای در مدارس لوکس با عناوین مختلف تحصیل میکنند و با پرداخت پولهای میلیونی جلو میروند. مگر حکومت ما ساسانی یا شاهنشاهی است؟ آموزش و پرورش نباید محل درآمد افرادی خاص باشد.
در ادامه نمایندگان ماده ۵ طرح تنظیم برخی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش را بررسی کرده و آن را به تصویب رساندند.
براساس این ماده تبصره ماده پنج قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن مصوب ۱۳۸۷.۲.۲۵ با اصلاحات و الحاقات بعدی لغو میشود و ماده واحده قانون الحاق چهار تبصره به ماده ۱۸ قانون تشکیل شورای های آموزش و پرورش استانها، شهرستانها و مناطق کشور مصوب ۱۳۷۹.۲/۲۱ احیا میشود و در بند ۳ ماده ۱۳ قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش استانها، شهرستانها و مناطق کشور مصوب ۱۳۷۲.۱۰.۲۶با اصلاحات و الحاقات بعدی عبارت (۳ درصد) جایگزین عبارت تا (۵ درصد) شد.
نظر کاربران
تاحالا خواب بودید امیدوارم بیدار شید
اگه این مدارس غیر انتفاعی هم جمع بشه همه متحدشکل و همطراز می شوند . آنوقت می توان بوی عدالت را کمی استشمام کرد .
کجاها درامد زایی خصوصی نیست؟صدای نمایندگان شاید شنیده شود صدای مردم هرگز !شما نمایندگان مدیون این ملتید ؛بله مدارس دانشگاه درمانگاه بیمارستانها حتی امبولانسها بیشترخصوصیند این یعنی یک عده که پول دارند زندگی میکنند عده دیگر تو زندگی جا میزنند خلاصه به راههای دیگه کشیده میشوند از تحصیل بازمانده از درمان جا مانده علتش کمبود امکانات دولتیه
شتر در خواب بیند پنبه دانه!از روزی که آموزش وپرورش وقبولی دانشگاه سهمیه ای وپولی شد من شب وروز گریانم
هروقت توانستید از مدارس غیرانتفاعی تعریف جدیدی بدهید وانرا ساماندهی کنید اونوقت درست است
مسولین محترم و نمایندگان مجلس اگر خواهان پیشرفت کشور هستید و اگر دوست دارید که کشور نابود نشه هرچه سریعتر کلیه مدارس را دولتی کنید و اولویت اول کشور را آموزش و پرورش باشه
ریشه تمام عقب ماندگیهای کشور همین خصوصی کردن آموزش و پرورش هستش . باید بهترینها را بعنوان معلم انتخاب کنید . این دزد و قاتل و اختلاسگر برمیگرده به نظام آموزشی
اگه اجرا بشه خیلی خوبه .ان شاالله مثل کنکور نباشه که در موردش هر چی بگن الی هستش
پاسخ ها
در مورد کنکور هر چی می گن الکی هستش(اصلاح جمله قبلی)
ایول
پاسخ ها
''''پیش به سوی '' هرچه بیشتر ''' مدارس غیر دولتی '' ! شبیه واگذاری اتوبوس های شرکت واحد '' به بخش خصوصی ''' و به این میگویند ''' تنوع '''
بعداز این همه سال تازه یادتون افتاده
اره این درسته
اینطوری که بی عدالتی بیشتر میشه.مدارس غیردولتی باید حذف بشه.تا دیروز هرکی درسخون بود و پول نداشت میرفت نمونه دولتی که پول کمتری از تیزهوشان و غیر دولتی میگیره.من خودم هم همین کار رو انجام دادم و میتونم بگم آمار رتبه زیر ۱۰۰۰ در مدرسه ما از خیلی از غیرانتفاعی ها و بعضی تیزهوشان ها بیشتر بود .الان با این کار فقط دو راه میمونه:یا برو دولتی و خودتو نابود کن،یا بیا به ما پول بده که عاقبت به خیر بشی.پس عملا با اجرای این کار عدالت به کل نابود خواهید شد مگر آنکه همه غیر انتفاعی ها و تیزهوشان ها و نمونه ها با هم جمع بشن و همه بشه دولتی و برای هر چند مدرسه یک آزمایشگاه مجهز و کتاب خونه در نزدیکشون تعریف بشه.این طوری اونایی که واقعا توانایی داشته باشند از یک محیط همسان میرن بالا.من فکر میکنم اینا میخوان با این کار مدارس غیر انتفاعی خودشونو پر کنن و از توش پول ملت بیچاره رو غارت کنن.واقعا
غیر انتفاعی جمع کنید نه مدارس نمونه دولتی با این روش به مردم ضربه میزنید هدفتون پولی کردن مدارس که غیر انتفاعی جم نمی کنید
واقعا متاسفم براتون