۹۱۶۷۰۴
۱ نظر
۵۰۰۸
۱ نظر
۵۰۰۸
پ

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران خبر داد

هوشمندسازی ۳ سرویس در حوزه‌ی شهرسازی

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اعلام سه سامانه سرویس هوشمند شهرسازی گفت: از این به بعد استعلام آخرین وضعیت پرونده، استعلام طرح تفصیلی و نمایش اطلاعات شهرسازی هر پرونده به صورت هوشمند برای همه مردم قابل دسترسی است.

خبرگزاری ایسنا: معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اعلام سه سامانه سرویس هوشمند شهرسازی گفت: از این به بعد استعلام آخرین وضعیت پرونده، استعلام طرح تفصیلی و نمایش اطلاعات شهرسازی هر پرونده به صورت هوشمند برای همه مردم قابل دسترسی است.

عبدالرضا گلپایگانی صبح امروز در آیین رونمایی از سرویس‌های هوشمند شهرسازی با بیان این که امروز سامانه شهرسازی هوشمند می‌شود، گفت:‌ از امروز به بعد ایجاد امکان تشکیل پرونده به صورت غیر حضوری ، تایید نقشه هوشمند و هوشمند سازی اعلام رقوم ارتفاعی، کف پیاده رو و معابر از طریق سامانه «تهران من» قابل دسترسی است.

وی با بیان اینکه از این به بعد استعلام طرح تفصیلی، استعلام آخرین وضعیت پرونده شهرسازی و نمایش اطلاعات شهرسازی با هدف هوشمند سازی تسریع امور و شفافیت راه اندازی شده است، گفت: مردم می‌توانند با مراجعه به سامانه تهران من همه اطلاعات مرتبط با پرونده‌ی خود و آخرین وضعیت استعلامات خود را مشاهده کنند.

گلپایگانی بابیان این که روزگاری مردم برای اطلاع از طرح تفصیلی به شهرداری و یا دفاتر خدمات شهری مراجعه می‌کردند گفت: اطلاعات شهرسازی به رانتی برای عده‌ای خاص تبدیل شده بود اما حالا این اطلاعات به صورت شفاف و فرایندی در اختیار همگان است.

وی با بیان این که آگاهی از همه تصمیماتی که در شهرداری بر روی پرونده گرفته شده باعث می‌شود که شاهد سلامت اداری بیشتری باشیم گفت: مردم به جای آن که به شهرداری و یا دفاتر مراجعه کنند می‌توانند در منزل نشسته و در خواست تشکیل پرونده‌ داده و یا آخرین وضعیت پرونده را مشاهده کنند.

معاون شهرداری تهران با بیان اینکه در کنترل نقشه موضوعاتی همچون دستورات، کنترل نقشه، گواهی عدم خلاف و گواهی پایان کار ، از این به بعد فقط با کنترل سیستمی و بدون مداخله کارشناس ارائه می‌شود گفت: با هوشمند سازی اطلاعات شهرسازی دیگر مباحثی همچون طبقه اضافه، تراکم و طول پیش روی اضافه در شهرداری معنا نخواهد داشت و عین همان چیزی که در طرح تفصیلی است اجرایی می‌شود.

وی با بیان این که یکی دیگر از دستاوردهای امروز هوشمند سازی اعلام رقوم ارتفاعی کف پیاده رو و معابر است گفت: از این به بعد باید در هنگام دستور نقشه در مورد کد کف گذر نیز دستورات مشخص شود. چرا که ما شاهد اغتشاشات بصری در پیاده روها هستیم و اگر این مساله کنترل نشود نابسامانی‌ها تشدید می‌شود.

وی با بیان این که در حال حاضر افراد سالم هم به دلیل پله و شیب و غیره نمی‌توانند به راحتی در پیاده روها حرکت کنند چه برسد به افراد کم توان؛ گفت: به مهندسان طراح اعلام کرده‌ایم که برای دستور نقشه باید کد گذر اعلام شود تا در پایان کار این کد گذر تایید شود.

گلپایگانی با بیان این که معتقدیم اگر سه مساله سطح اشغال ، تعداد طبقات و تراکم ساختمانهای مجاز رعایت شود دیگر شاهد بروز مشکلاتی نخواهیم بود، گفت: این سه مساله یعنی سطح اشغال، تعداد طبقات و تراکم از این به بعد به صورت سیستمی و درهنگام دستور نقشه مورد تاکید قرار خواهد گرفت.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خدا عوض تان بدهد اگر همه کارها تحت نظر سیستم کامپیوتری شود جلوی دزدی ها هم کم کم گرفته می شود .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج