انتظارات از گلکسی اس ۱۱ سامسونگ
گلکسی اس ۱۱ مشابه با رسم معمول سامسونگ احتمالاً در زمستان پیش رو معرفی میشود. در حالی که هنوز چند ماهی به رونمایی از این پرچمدار باقی مانده، اما گمانه زنیهایی در مورد برخی از مشخصات آن مطرح شده است.
دیجیاتو: در گوشی های پرچمدار سال های اخیر حاشیه های نمایشگر بیش از پیش کوچک شده و تقریباً جای چندانی برای تمام صفحه شدن نمایشگرها باقی نمانده. اما یکی از بخش هایی که همچنان در بسیاری از گوشی ها توی ذوق می زند، سوراخ کردن نمایشگر برای قرار دادن دوربین سلفی است. برخی از شرکت ها راهکار دوربین بیرون جهنده را در پیش گرفتند اما خبرهایی از توسعه دوربین های زیر نمایشگر به چشم می خورد. با این حال به نظر می رسد در گلکسی اس ۱۱ هم باید این حفره را تحمل کنیم؛ البته این بار حفره ای کوچکتر از سری اس ۱۰ و مشابه با سری گلکسی نوت ۱۰ در میانه بالایی نمایشگر.
شاید تصور کنید دوربین بیرون جهنده مشابه با آنچه در گلکسی A80 (بررسی دیجیاتو) دیده بودیم می تواند راه خود را به سری گلکسی اس هم باز کند. اما ظاهراً در گلکسی اس 11 چنین اتفاقی نخواهد افتاد. فراموش نکنیم که دوربین بیرون جهنده قطعات متحرک بیشتری به گوشی اضافه می کند و علاوه بر این مقاومت گوشی در برابر نفوذ آب و گرد و غبار را هم پیچیده تر می کند.
حاشیه های نمایشگر گلکسی اس 11 نیز احتمالاً ظریف تر از قبل خواهند شد. برخی گمانه زنی ها اشاره کرده اند که گلکسی اس 11 احتمالاً با لبه های نمایشگر خمیده تر از قبل روانه بازار خواهد شد. با این حال شاید در نهایت همه چیز تغییر کند چرا که سامسونگ در گذشته هم گوشی هایی با نمایشگر های خمیده تر روانه بازار کرده بود اما بعدها تلاش کرد به دلایل مختلف از جمله تأثیر منفی در تجربه کاربری روزانه، از میزان این خمیدگی بکاهد.
سامسونگ از سال 2016 و با گلکسی اس 7 از حسگرهای دوربین اصلی با اندازه های مشابه استفاده کرده اما ظاهراً قرار است برای گلکسی اس 11 حسگر بزرگتری، احتمالاً با رزولوشن 108 مگاپیکسلی را در نظر بگیرد. علاوه بر این پرچمدار بعدی کره ای ها به دوربین تله فوتو با سیستم زوم پریسکوپ 5 برابری (مشابه هواوی پی 30 پرو) مجهز خواهد شد. اما زوم اپتیکال و رزولوشن بالاتر حتی در سال 2018 هم چندان هیجان انگیز نبودند؛ چه برسد به یک گوشی سال 2020.
سنسور طیف سنج یکی دیگر از قابلیت هایی است که احتمالاً در گلکسی اس 10 شاهد حضور آن خواهیم بود. این حسگر نور مادون قرمز را به اجسام می تاباند تا با تحلیل موج انرژی بازگشته از آن ترکیبات شیمیایی سوژه را مشخص کند. ناسا برای سال ها از این تکنولوژی بهره می برد تا ترکیبات شیمیایی ستاره ها و سیارات دور دست را مشخص کند. سامسونگ پتنتی را ثبت کرده که خبر از استفاده احتمالی از این تکنولوژی در گوشی های آینده این شرکت می دهد.
اما این حسگر به چه کار گوشی های هوشمند می آید؟ یکی از کاربردها می تواند در زمینه سلامتی باشد. به عنوان مثال با گرفتن گوشی به سمت یک میوه می توانید از ارزش غذایی آن مطلع شوید. یا حتی شاید در سنجش میزان رطوبت و چربی پوست کاربرد داشته باشد تا بر اساس آن گوشی پیشنهادهایی را برای سلامتی پوست ارائه دهد. با این حال پیش از سامسونگ هم یک شرکت دیگر در گوشی ناشناخته چانگ هونگ 2 از این حسگر بهره برده بود اما احتمالاً سامسونگ اولین شرکتی خواهد بود که یک گوشی تولید انبوه را با این حسگر روانه بازار می کند.
هنوز مشخص نیست که سامسونگ چه رنگ هایی را برای گلکسی اس 11 در نظر خواهد گرفت اما به نظر می رسد مشابه با سری نوت 10 این بار هم شاهد رنگ هایی با طراحی گرادیان باشیم.
ارسال نظر