۹۰۹۷۷۴
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

ادامه درگیری‌ها در جنوب پایتخت لیبی

درگیری‌ها میان نیروهای دولتی لیبی و شبه‌نظامیان وابسته به ژنرال خلیفه حفتر در جنوب طرابلس، پایتخت این کشور مجددا از سر گرفته شد.

ایسنا: مصطفی المجعی، سخنگوی نیروهای عملیات «برکان الغضب» لیبی به خبرگزاری آناتولی گفت: درگیری شدیدی میان نیروهای دولتی لیبی و شبه‌نظامیان وابسته به ژنرال خلیفه حفتر در محورهای «الخلاطات» و «الیرموک» جنوب طرابلس پایتخت این کشور مجددا از سر گرفته شد.

ادامه درگیری‌ها در جنوب پایتخت لیبی

وی با بیان این که نیروهای دولتی توانستند این حملات را دفع کنند، تصریح کرد: درگیری ها تاکنون در اطراف این مناطق ادامه داشته و نیروهای بیشتری برای پشتیبانی از نیروهای دولتی به این مناطق اعزام شدند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج