۹۰۹۰۰۲
۳ نظر
۵۰۱۳
۳ نظر
۵۰۱۳
پ

۱۶درصد بارداری‌ها، بالای ۳۵ سال اتفاق می‌افتد

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت در خصوص وضعیت فرزندآوری در کشور، گفت: در بین سال‌های ۶۰ تا ۷۰ به طور متوسط دو میلیون نوزاد به دنیا آمد که این رقم در سال ۹۴ یک میلیون و ۶۰۰ هزار نوزاد بود که برای جبران این کمبود باید ازدواج‌های کشور ۱۰ درصد افزایش یابد.

خبرگزاری ایسنا: مدیرکل دفتر سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت در خصوص وضعیت فرزندآوری در کشور، گفت: در بین سال‌های ۶۰ تا ۷۰ به طور متوسط دو میلیون نوزاد به دنیا آمد که این رقم در سال ۹۴ یک میلیون و ۶۰۰ هزار نوزاد بود که برای جبران این کمبود باید ازدواج‌های کشور ۱۰ درصد افزایش یابد.

سید حامد برکاتی در همایش آموزشی توجیهی همکاری بین دستگاهی در مشاوره های هنگام ازدواج با اشاره به دغدغه‌ حوزه سلامت در خصوص جمعیت، با اشاره به اینکه جمعیت کشور به شدت رو به پیری است، افزود: با توجه به آمارها، متوسط رشد جمعیت سالانه کشور از حدود ۲.۴۶ درصد در سال ۶۵ به ۱.۲۴ درصد در سال ۹۵ کاهش یافته است.

وی با بیان این‌که شاخص باروری TFI که بیانگر حفظ ترکیب جمعیت است در کشور ما کمتر از ۱.۹ درصد است، اظهار کرد: این میزان می‌نمایاند که برای حفظ ترکیب جمعیت کشور، باید بطور متوسط هر زن در سن باروری حداقل دو فرزند به دنیا بیاورد.

وی افزود: جمعیت کودکان کشور نیز کاهش یافته اما جمعیت سالمند در طی سال‌های اخیر رشد ۲۰ درصدی داشته و ۹.۲ درصد از جمعیت کشور بالای ۶۵ سال هستند.

برکاتی با اشاره به وضعیت مطلوب کشور در خصوص جمعیت سنین کار، اظهار کرد: ۶۹.۵ درصد کل جمعیت کشور در سن اشتغال هستند که یک موهبت برای کشور محسوب می‌شود اما برای این قشر باید شغلی ایجاد کرد تا ظرفیت‌هایشان مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به بررسی‌های انجام شده توسط سازمان WHO در حوزه جمعیت، بیان کرد: ژاپن تنها کشوری است که در سال ۲۰۱۵ دارای جمعیت سالمند بالای ۳۰ درصد بوده و بر اساس این بررسی‌ها، جمعیت سالمند ایران نیز کمتر از ۱۰ درصد کل جمعیت است اما طبق پیش بینی‌های انجام شده توسط این سازمان، در سال ۲۰۵۰، ۳۰ درصد جمعیت ایران سالمند می‌شوند.

وی درخصوص روند ازدواج در کشور، اظهار کرد: آمار ازدواج‌ها در سال‌های ۸۶ تا ۹۷ روند کاهش داشته این درحالیست که طلاق با افزایش روبه رو بوده است، سن ازدواج در پسران حدود ۲۸ سال و در دختران ۲۴ سال است.

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت در این خصوص تشریح کرد: به طور متوسط اولین فرزند بعد از ۴.۴ سال بعد از ازدواج و فرزند دوم نیز ۵.۵ سال بعد از فرزند اول به دنیا می‌آید و ۱۶ درصد بارداری‌ها نیز در کشور بالای ۳۵ سال اتفاق می‌افتد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خیلی هم خوب.جوانی می کنند بعد مادر میشن.بچه شونم عاقلانه تربیت می کنند.حتما باید دختربچه ها رو بندازید گیر نره الاغ ها ؟

  • علی

    تشکیل خانواده، فرزندآوری و کم شدن طلاق همه منوط به وجود رفاه و احساس خوشبختیه. خیلی طبیعیه که وقتی من احساس خوشبختی نداشته باشم کس دیگه‌ای رو درگیر زندگیم نمی‌کنم و عده‌ای که ازین فیلتر عبور می‌کنن وقتی احساس خوشیختی نکنن فرزندی رو نمیارن که تو بدبختی بزرگ شه

  • بدون نام

    آینده خیلی روشنه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج