۲۴درصد دانشجویان، نیازمند مداخلاتِ روانشناختی
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه ۲۴ درصد دانشجویان پزشکی نیازمند مداخلات روان شناختی هستند، گفت: شکست عاطفی و استرس از جمله مشکلات دانشجویان است.
خبرگزاری ایسنا: مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه ۲۴ درصد دانشجویان پزشکی نیازمند مداخلات روان شناختی هستند، گفت: شکست عاطفی و استرس از جمله مشکلات دانشجویان است.
رحمان خدابنده لو ضمن بیان این مطلب به تشریح جزئیات اجرای طرح سلامت روان دانشجویان علوم پزشکی در سال جاری پرداخت و اظهار کرد: تمامی دانشجویان جدیدالورود دانشگاههای علوم پزشکی در ابتدای ورود به دانشگاهها فرم ارزشیابی استاندارد سلامت روان، را تکمیل میکنند، پاسخ آنها آنالیز میشود و در صورت تشخیص اقدامات مشاورهای یا درمانی بر روی دانشجویانی که مشکل خاصی داشته باشند صورت میگیرد.
وی در ادامه تصریح کرد: پرسشنامه جدید ارزیابی سلامت روان دانشجویان امسال برای اولین بار استاندارسازی و طراحی شده است و در این پرسشنامه ۱۴ شاخص را در نظر گرفتیم و دانشجویان بر اساس این شاخصها تحت بررسی قرار می گیرند.
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه حدود ۲۴ درصد دانشجویان علوم پزشکی نیازمند اقدامات درمانی از نظر سلامت روان هستند، گفت: بر اساس بررسی های صورت گرفته از طریق پرسشنامه سلامت روان این دانشجویان نیازمند توجه بیشتر هستند.
خدابنده لو تاکید کرد: مسائلی نظیر شکست عاطفی، استرسهای کنکور و غیره از جمله مشکلات دانشجویان در بررسیهای سنجش سلامت روان است که البته آمار دقیق را باید بعد از بررسی های لازم اعلام کرد.
نظر کاربران
دانشجوهای پزشکی از بس باید درس بخونن، بیشترشون تو خوابگاه مواد میزنن