ناجا: برای حفاظت از هر مجسمه مامور نداریم
رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی گفت: برای حفاظت از مجسمههایی که در سطح شهرها نصب میشود، نیروی انتظامی نمیتواند برای هر مجسمه پلیس بگذارد.
خبرگزاری ایرنا: رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی گفت: برای حفاظت از مجسمه هایی که در سطح شهرها نصب می شود، نیروی انتظامی نمی تواند برای هر مجسمه پلیس بگذارد.
سرقت مجسمه های پایتخت با سرقت سردیس شهریار آغاز شد و اکنون گفته می شود تعداد مجسمه های مسروقه به ۱۲ مورد رسیده است.
مجسمه های صنیع خاتم در پارک ملت، شهریار مقابل تئاتر شهر، شریعتی در پارک شریعتی، مادر و فرزند در میدان صنعت، باقرخان در خیابان شهرآرا، ستارخان در خیابان ستارخان و مجموعه مجسمه های انتزاعی خانه هنرمندان و همچنین قیصر امین پور در بلواری در سعادت آباد تهران تاکنون سرقت شده است.
سردار محسن حسن خانی روز یکشنبه افزود: برای پیشگیری از موارد سرقت مسئولان قبل از نصب باید با پلیس در این زمینه هماهنگی کرده و نظرات کارشناسی پلیس را جویا شوند.
وی گفت: در حوزه های مختلف نباید تنها نگاه به سمت پلیس باشد. اشیایی با ارزش مادی یا معنوی بالا را در مکان هایی قرار می دهیم بدون اینکه تمهیدات حفاظتی را لحاظ کرده باشیم و بعد دنبال مقصر می گردیم و تا سرقتی در این زمینه رخ می دهد، پلیس را مسئول می دانیم.
وی ادامه داد: این در حالی است که نیروی انتظامی نمی تواند برای هر مجسمه ای شیفت بگذارد؛ اگر در نظر بگیریم شیفت ها هشت ساعته باشد در ۲۴ شیفت کاری برای هر شیفت سه نفر باید برای حفاظت از مجسمه ها کشیک بدهند که این موضوع شدنی نیست.
رئیس پلیس آگاهی ناجا گفت: باید متولیان امر قبل از نصب این مجسمه ها با پلیس هماهنگ باشند و نظر کارشناسی نیروی انتظامی را که حافظ امنیت و جان و مال مردم است، جویا شوند.
وی با بیان اینکه پلیس برای حفاظت از مجسمه ها در سطح کلان شهرها راه کارهایی دارد، افزود: این در حالی است که متولیان امر بعد از اینکه سرقت و بزه ای انجام شد، دنبال مقصر می گردند.
حسن خانی تصریح کرد: البته به عنوان پلیس خودمان را مسئول می دانیم، همانطور که رهبر معظم انقلاب در دیدار با همکاران نیروی انتظامی اعلام کردند اگر سازمان های دیگر در حوزه خود، به وطائف خود عمل نکردند، پلیس باید وظیفه خود را انجام دهد.
رئیس پلیس آگاهی ناجا ادامه داد: نگرانی مردم، نگرانی ما است و موضوعاتی را که باعث دغدغه آنها شود، حتما دنبال می کنیم اما متولیان هر حوزه در ابتدا باید به وظایف خود به خوبی عمل کنند و برای نیروی انتظامی تعیین تکلیف نکنند.
سردار حسن خانی اضافه کرد: تکلیف نیروی انتظامی را سلسله مراتب و قانون تعیین می کند، کسی نمی تواند برای پلیس تعیین تکلیف کند اما نیروی انتظامی در قبال سرقت چه سهل انگاری شده باشد چه نشده باشد، مسئولیت دارد و خود را در برابر پرونده های مجسمه دزدی که در آن سهل انگاری شده است، مکلف به رسیدگی می داند بر این اساس این پرونده ها هرچه زودتر باید سر و سامان یابند.
نظر کاربران
توجیه نیروی انتظامی اصلا قابل قبول نیست
پاسخ ها
میتونه در دورافتاده ترین قله کوه مامور بذاره برای بدحجابی ولی وسط شهر مامور نداره
مامور نداری درسته , شم پلیسی چی ؟ بساط مجسمه دزدی رو میشه 48 ساعته جمع کرد و نه چند ساله !
همه می دونند این مجسمه ها چجوری غیب میشه
پلیس بجای گشت ارشاد و امنیت اخلاقی للطفا دنبال دزدان باشد والا فردا چه بسا ماشین پلیس را هم سرقت کنند
به نحو اولی برای هر نفر از شهروندان هم یک مامور ندارید ولی این بهانه خوبی برای ناتوانی در برقراری امنیت نیست
خراب کردن هم چیزی راحل نمی کند!
حد اقل بر سر هر مجسمه یک دوربین مداربسته مخفی کار بگذارید'!
دوربین که همه جا دارید.
پاسخ ها
جناب سردار تشکیلات شما برای جریمه کردن مردم برای هروسیله یک دوربین در سطح شهر نسب کردید چطور برای اماکن عمومی نمی توانید امنیت را برقرار کنید
برای کشیک دخترا چی
اگه الکی به مردم به خاطر بوشش گیر ندین نیرو زیاد هم دارین
برادران عزیز به خدا تندیس و سردیس با بت فرق داره...
بله هر مجسمه ای که مجسمه نیست اما بعضی مجسمه ها ناطق هم هستند!
برای موتور گرفتن.وجریمه نیرو دارید
پس چرابرابی حجابها وبدحجابها کلی مامور دارین
دوربین نظارتی بزارند داخل مجمسه ها جی پی اس بزارند
چجوریه برای حجاب همه جا نیرو دارید برای این کار ندارید
پاسخ ها
این یک کار به قول معروف الکی که مردم مشغول باشند وگر نه اینها خبر از همه چیز دارند
بيکاري رو کم کنيد ،حقوق کارگرا رم ببريد بالا تا دزدي کم بشه
همین زنهای فضول که به همه گیر میدن و پلیس بازی در میارن و امر به معروف میکنن را بزارید کنار مجسمه ها