طبخ نذری دیزی در هیئت عزاداریِ میبد
در تکیه «علقمه شهیدیه» در شهرستان میبد هر شب بیش از هزار دیزی آماده و بین عزاداران امام حسین (ع) توزیع میشود. این رقم در شبهای پایانی دهه اول محرم به بیش از ۱۵۰۰ عدد میرسد.
خبرگزاری ایسنا: در تکیه «علقمه شهیدیه» در شهرستان میبد هر شب بیش از هزار دیزی آماده و بین عزاداران امام حسین (ع) توزیع میشود. این رقم در شبهای پایانی دهه اول محرم به بیش از ۱۵۰۰ عدد میرسد.
روند آماده سازی دیزیهای نذری توسط تقریبا ۲۰ نفر از جوانان و اهالی محل از صبح با تهیه کردن مواد اولیه و تقسیم آن در ظروف دیزی شروع شده و تا ظهر ادامه دارد و سپس درون فرهایی که برای این منظور ساخته شده تا شب پخت میشوند.
نظر کاربران
خیلی زیبا به شرطه در وجودتون نقشی زیبا خلق کنید نوش جان
بهترین غذای ایرانی
چقدر قشنگ و جالب . در ضمن ظرف یکبار مصرف هم استفاده نمی کنند و آلودگی محیط زیست نداره
پاسخ ها
واقعا استفاده نکردن از ظرف یکبار مصرف عالی بود
قبول باشه ذهنم آب افتاد
بریم، بخوریم.هوم،هوم، چه خوشمزه است.
قبول باشد انشاالله .
نوش جونتون
پس چرا ما در داخل این ظروف سفالی دیزی درست کردیم دیزی ترک خورد
به این میگن نذری نه حلیم که سرده
خیابان خیام تهرانم نرسیده به ۴راه گلوبندک تاسوعا و عاشورا آبگوشتای عالیی میده مسیرتون بود امتحان کنید
واقعا کم نمیزارن
آخ آخ هوس کردم