دلایل قطع شبانه گاز مردم در تهران
همزمان با قطع شبانه گاز مردم برخی از مناطق تهران و آغاز افت فشار گاز شهری در پایتخت، شرکت ملی گاز دلایل قطع شبانه گاز مردم را تعمیرات شبکه تغذیه و توزیع گاز شهری اعلام کرد.
همزمان با ورود موج جدید سرمای زمستانی به برخی از استانهای نیمه شمالی کشور، متوسط مصرف گاز طبیعی توسط مشترکان خانگی، تجاری و صنعتی به حدود ۵۷۰ میلیون مترمکعب افزایش یافته است.
آمارهای رسمی منتشر شده توسط شرکت ملی گاز ایران حاکی از آن است که روز گذشته متوسط مصرف گاز بخش خانگی به حدود ۴۹۱ میلیون مترمکعب افزایش یافته است.
از این رو با افزایش مصرف گاز خانگی، گازرسانی به صنایع عمده، کارخانهها، مجتمعهای پتروشیمی و نیروگاهها یا به طور کامل متوقف و یا به شدت محدود شده است.
مجید بوجارزاده سخنگوی شرکت ملی گاز امروز با تاکید بر اینکه با وجود سرمای شدید واردات گاز طبیعی از ترکمنستان کماکان ادامه دارد، بیان کرد: همزمان با افزایش مصرف گاز کل کشور متوسط مصرف گاز استان تهران به ۱۱۶ میلیون مترمکعب افزایش یافته است.
دلایل قطع شبانه گاز در تهران
از شب گذشته گاز برخی از مناطق شهر تهران همچون مناطق یک و سه با افت فشار و یا قطعی روبرو شد که سامانه شرکت ملی گاز علت این قطعی شبانه گاز مردم تهران در یکی از سردترین شب های زمستان سالجاری را تعمیرات خطوط لوله اعلام کرد.
مجید بوجارزاده سخنگوی شرکت ملی گاز با تائید قطع گاز در در مناطق ۱ و ۲ و ۳ شهر تهران تصریح کرد: این قطع گاز به دلیل مشکل عملیاتی در شیر ورودی اندیشه بود که برای ساعاتی از کار افتاد که مجبور به تعویض سریع این شیر شدیم.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه این مشکل ساعت دو نیمه شب برطرف و گاز این مناطق نیز همان ساعات وصل شد، اظهار داشت: با وجود تعمیرات شبکه گاز اما به دلیل افزایش مصرف مشترکان خانگی شاهد افت فشار گاز در برخی از مناطق تهران هستیم.
این افت فشار گاز در سطح شهر تهران توسط سخنگوی شرکت ملی گاز ایران هم تائید شده است در حالی به وقوع پیوسته است که برای زمستان امسال متوسط تولید گاز ایران با بهرهبرداری از چندین پروژه همچون طرح شیرین سازی گاز در پالایشگاه فاز ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی، راهاندازی کامل طرح ذخیرهسازی گاز در مخازن سراجه قم و راهاندازی فاز اول طرح ذخیرهسازی گاز در شوریجه خراسان، طرحهای افزایش تولید گاز در پالایشگاههای بیدبلند، فجرجم و شهید هاشمی نژاد ظرفیت پالایش گاز کشور افزایش یافته است.
از این رو برای زمستان سالجاری دستکم ظرفیت پالایش گاز طبیعی ایران روزانه بیش از ۳۰ میلیون مترمکعب و ظرفیت انتقال گاز روزانه ۱۰۰ میلیون مترمکعب نسبت به زمستان سال گذشته افزایش یافته است.
ارسال نظر