پلیس در زندگی خصوصی افراد دخالت نمیکند
رییس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا گفت: نیروی انتظامی هیچگاه در زندگی خصوصی افراد دخالت نمیکند و در بخشی که جنبه عمومی دارد، برابر اخلاق باید به وظیفه خود عمل کرده و در واقع به رعایت حقوق شهروندان کمک میکند.
خبرگزاری ایسنا: رییس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا گفت: نیروی انتظامی هیچگاه در زندگی خصوصی افراد دخالت نمیکند و در بخشی که جنبه عمومی دارد، برابر اخلاق باید به وظیفه خود عمل کرده و در واقع به رعایت حقوق شهروندان کمک میکند.
حجت الاسلام سیدعلیرضا ادیانی در حاشیه سفر به کرمان در جمع خبرنگاران با تشکر از تلاش کارکنان نیروی انتظامی در کشور و استان کرمان درباره اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اظهار کرد: در نظام اسلامی مردم ولی نعمت هستند و حکومت اسلامی برای ایجاد نظم و امنیت شهروندان جامعه و حتی کسانی که شهروند غیرمسلمان این جامعه هستند، وظیفه دارد نظم و امنیت را برقرار کند.
وی با اشاره به اینکه بخشی از امنیت، سیاسی و اجتماعی و بخشی از آن امنیت اخلاقی و روانی است، افزود: در نظام اسلامی همه مردم به عنوان عضو پیکر جامعه، مسوولیت دارند که ارزشها را در بین خودشان نهادینه کنند و منکرات و عوامل زشتی جامعه را با نهی از منکر بزدایند.
ادیانی با اشاره به اینکه انزجار قلبی، تذکر لسانی و اقدام عملی از مراتب امر به معروف و نهی از منکر است، تصریح کرد: تذکر لسانی کار عموم مردم است و در همه نظامهای سیاسی زمانی که کسانی از ارزش جامعه تخطی میکنند، پای حکومت به میان میآید.
رییس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا با تاکید بر اینکه حکومت، نماینده مردم است و هرجا ببیند عدهای از قانون تعدی میکنند باید ورود کند، افزود: نیروی انتظامی که فرزندان این ملت هستند با افرادی که قانون را زیر پا گذاشته و به امنیت اخلاقی و روانی خدشه وارد میکنند و البته بخش محدودی هستند، با قوه قهریه به عنوان بخشی از حاکمیت نظام ورود و برخورد میکند.
وی افزود: نیروی انتظامی هیچوقت در زندگی خصوصی افراد دخالت نمیکند و بخشی که جنبه عمومی دارد، برابر اخلاق باید به وظیفه خود عمل و در واقع کمک می کند به شهروندان که حقوق آنها رعایت شود.
ادیانی گفت: همراهی، همدلی، خواست و تذکر لسانی مردم، به عدم ورود پلیس و به ویژه اقدام عملی کمک میکند و مردم باید با قانون و حقوق جامعه آشنا شده و برابر قانون رفتاری را تنظیم کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: کسانی که برای ترویج ارزش و زدودن ضدارزش به عنوان خیرخواهان و دلسوزان جامعه برای امر به معروف و نهی از منکر ورود میکنند، اگر کشته شوند شهید امر به معروف محسوب میشوند.
رییس عقیدتی سیاسی ناجا بیان کرد: یکی از راهها در امر به معروف و نهی از منکر، کار گروهی است؛ زیرا اقدام گروهی موثر است و اگر در مرحله تذکر لسانی، مردم به صورت جدی ورود کنند، قطعا اثر میگذارد.
وی افزود: یکی از وظایف اصلی ناجا حمایت از آمران به معروف است و مسیر رییس جدید قوه قضاییه در این مدت همین بوده و به جامعه امید دمیده و بنا دارد از آمران به معروف دفاع و با مرتکبان اعمال زشت به شدت برخورد کند.
ادیانی اظهار کرد: مردم ایران شریف هستند و بخش محدودی از جامعه قانون را رعایت نمی کنند که بخشی از آن به دلیل جهل است و بخش دیگر ناشی از این است که نرخ جرم کاهش پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه اکثر مردم قانون را رعایت میکنند، گفت: باید قوانین اصلاح و به روز شود؛ زیرا جریمههای فعلی بازدارنده نیست و نوع کسانی که قانون شکن هستند، متمولان هستند و باید جریمه متناسب با جرم باشد. باید نرخ جریمه افزایش یافته و خطاکاران محرومیت اجتماعی داشته باشند.
نظر کاربران
حاج اقا اصلا این طور نیست پلیس کشور انگار مالکیت صدر صدی در زندگی افراد داره دعوت بفرماید مناطره تا عرص کنم یک به یک خدمتتان بله در زندگی روحانیون ابدا دخیل نیستند اما مردم عادی وای وای
شما با نصب این همه دوربین تا توی خونه های مردم و رصد میکنید مردم خبر دارن؟
پاسخ ها
در دین اسلام تجسس در کارهای مردم می گویند خوب نیست
این دور بین ها کار اخلاقی جامعه دینی دارد خراب می کنند
نمی دانم چرا علما ی دینی متوجه به این کار نیتسند
مشکل اینه که تعریفتون از عمومی و خصوصی کاملا اشتباه و مغرضانه است
دیگه چیزی برای دخالت کردن مونده؟ این جا مثل برره س افعال همیشه معکوسن
پلیس حق ندارد دخالت کند و پلیس بایدر۱۰۰٪در خدمت مردم باشد چون آب ونانشان از مردم است
بخداقسم بهترین پلیس دنیا راداریم بیاییم همه باهم قدرشان را بدانیم وتاجاییکه میتوانیم مشکلاتشان رااضافه نکنیم
ابدا طرف تو ماشين نشسته منظر مسافر است مياد کل زندگی طرف را زیر رو.میکند
در دنیا قانون ومردم از پلیس حمایت می کنند در کشور ما چطور. اگه فرهنگ اسلامی داشته باشیم قانون مند باشیم نظرها عوض میشه.
پاسخ ها
بابا تا حرف ميزنيم همه چیز را به اسلام ربط میدهید
نظر ما چرا چاپ نکردی؟
گفته های منهی را چاپ نکردی اون حرفها به درد می خوره کارشناسان اجتماعی ایران مسائل را به دوربین ها حواله نکنند
که کاری بس خطر ناک است
اصلا در جامعه دینی اسلام پلیس را نباید آمر به معروف قرار داد باید قرار داد به جای خودش باید معرفتهای دینی افراد را در جامعه بیشتر بکار برد وافراد ازنظر دینی خود امر ونهی داشته باشند وبرای جمیع افراد مسلمان هم باشد اینکه دوربین بکار ببریم وپلیس هم دخالت بدهیم دردی را دوا نمی کند