تقاضا برای خرید مسکن افزایش یافت؟
همزمان با آغاز دوره رکود مسکن، تقاضای خرید خانه از مناطق شمالی شهر تهران به مناطق جنوبی تهران منتقل شده است.
ایرنا نوشت: همزمان با آغاز دوره رکود مسکن، تقاضای خرید خانه از مناطق شمالی شهر تهران به مناطق جنوبی تهران منتقل شده است.
بر اساس جدیدترین گزارش دفتر برنامهریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی که به صورت ماهیانه حجم و قیمت معاملات مسکن در هر ماه را اعلام میکند تمایل به خرید خانه در مناطق جنوبی شهر تهران نسبت به سال گذشته همین زمان افزایش یافته است.
در منطقه ۱۷ شهر تهران (خیابان قزوین،سه راه آذری و...) که مرداد سال پیش با فروش ۲۲۳ خانه از کل تعداد معاملات( ۱۱ هزار و ۷۵۸) کمتر از ۲ درصد از کل معاملات مسکن را به خود اختصاص داده بود، در مرداد ماه امسال با تعداد فروش۷۳ واحد خانه ۲.۵ درصد از سهم کل معاملات (۲ هزار و ۹۳۱) را به خود اختصاص داده است.
در منطقه ۱۵ شهر تهران (افسریه، خاوران و ...) نیز سهم معاملات منطقه از ۵ به ۶درصد افزایش یافته است.
بدیت ترتیب در مرداد ماه امسال در منطقه ۱۵ تهران ۱۷۶ واحد مسکونی به فروش رفته است که از رقم کل ۲ هزار و ۹۳۱ خانه در ۲۲ منطقه تهران سهم ۶ درصدی را در رفع تقاضای مسکن خانوارها داشته است.
در این منطقه در مرداد ماه سال گذشته ۷۰۱ خانه به فروش رفته است که نسبت به رقم کل خانه های فروخته شده در این ماه سهم ۵ درصدی را داشته است.
منطقه ۱۰شهر تهران ( جیحون، خوش، قصر الدشت، کارون و رودکی) نیز از معاملات مرداد ماه از ۶ درصد در مرداد ماه سال گذشته به ۸ درصد در مردادماه امسال رسیده است.
در مرداد ماه امسال در این منطقه ۲۴۲ واحد مسکونی به فروش رفته است که از رقم کل معاملات مسکن در ۲۲ منطقه پایتخت (۲ هزار و ۹۳۱) سهم ۸ درصدی را در خانهدار کردن مردم برعهده داشته است.
وضعیت تقاضا در مناطق بالای شهر تهران در مرداد ماه امسال متفاوت است.
در منطقه ۵ تهران که بیشترین تقاضای خرید مسکن را دارد و این رتبه را به صورت ماهیانه حفظ میکند، در صورت مقایسه با میزان فروش خانه در مرداد ماه سال قبل با کاهش ۲ درصدی مواجه می شویم.
سهم منطقه ۵ از معاملات در مرداد سال گذشته با تعداد فروش هزار و ۶۱۹ خانه ۱۵ درصد است که امسال به کمتر از ۱۳ درصد کاهش یافته است.
در این منطقه در مرداد ماه امسال ۳۶۷ خانه به فروش رسیده است.
منطقه یک پایتخت که میانگین قیمت هر متر مربع خانه در آن از ۳۱ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان تیر ماه به ۲۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان کاهش یافته است نیز به نسبت مرداد ماه سال قبل سهم خود را در خانه دار کردن متقاضیان مسکن از دست داده است.
این منطقه ۵ درصد از معاملات مرداد سال قبل را به خود اختصاص داده بود اما در مرداد امسال با فروش ۱۳۲ واحد خانه در این منطقه این سهم به ۴.۵ درصد کاهش یافته است.
نظر کاربران
رکود نزدیک به 100 درصده! قیمتهای واقعی هر سال حدود 10 درصد افزایش داشت! حالا شما حساب کن دو سال پیش که هنوز جهش قیمتی نداشتیم، اگه مثلا متری 5 میلیون بود، باید الان متری حدود 6 میلیون باشه نه 15 میلیون!!!
آخه برترینها این چه تیتریه ؟؟؟؟ اینجور تیترت ها خودش باعث اختلال تو مسکن میشه
اهن 25 درصد ارزون شده مسکن هم ارزون میشه
تا سقوط قیمتها و واقعی شدن قیمت مسکن کسی خونه نخواهد خرید هر جا که باشه!
خِیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر جیب ها خالی است !!!!!!!!!!!!
قیمتها خیلی تند افزایش یافته .فقط دلالها سود کلان بردن.سازنده و مصرف کننده باید جیب دلال را پر کنن.دولت باید مدیریت بکنه نه اینکه شعار بده
مردم پول ندارن حقوق نجومی هم نمیگیرن درامدها پاداش های ملیاردی هم ندارن چطوری خونه بخرن نباید خونه خرید
اکثر مصالح بین ۲۰ تا ۲۵ درصد ارزان شده
با نخریدن مسکن و خواب سرمایه داران در مسکن مطمئناً کاهش ۲۰ الی ۳۰ درصدی مسکن در راه است