از عجایب دستگاه قضا
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: از عجایب دستگاه قضا این است که متن چاپ شده برخی آرا را ابلاغ نمیکند و وکیل مجبور است، یادداشت کند.
خبرگزاری برنا: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: از عجایب دستگاه قضا این است که متن چاپ شده برخی آرا را ابلاغ نمی کند و وکیل مجبور است، یادداشت کند.
«محمود صادقی» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در خصوص «کمیته ویژه پیگیری وضعیت احکام اخیر فعالین رسانهای، دانشجویان و نمایندگان در فراکسیون امید» گفت: برای شروع کار این کمیته، به دنبال برگزاری جلسه با قوه قضاییه بودیم. روز یکشنبه قرار بود قوه قضاییه جلسه ای را ترتیب دهد اما پیغام دادند، جلسه روز دوشنبه تشکیل می شود. طبق پیگیری های رحیمی (عضو فراکسیون امید) روز دوشنبه احتمالا جلسه ای با سخنگوی قوه قضاییه برای صحبت های اولیه داشتیم و اگر زمینه مهیا و ضرورت داشت، این موضوع با رئیس قوه قضاییه هم مطرح خواهد شد. در این جلسه خودم، کاظمی، مازنی و الویری حضور خواهند داشت.
او در ادامه در خصوص پیگیری های خود در پرونده «مهدی حاجتی» گفت: از عجایب دستگاه قضا این است که متن چاپ شده برخی آرا را ابلاغ نمیکند و وکیل مجبور است، یادداشت کند. رای حاجتی را که دیدم البته رای متن چاپ شده نبود، همان کپی یادداشت وکیل ایشان بود، در آن عمده اتهامات برای حاجتی گرایاشات ملی- مذهبی بود. هرچند که خود او اعلام کرده که ارتباطی با این گرایشات ندارد و عضویت حاجتی در این نوع گرایشات اثبات نشده است. در آخر مهدی حاجتی را برای فعالیت تبلیغ علیه نظام محکوم کردند.
صادقی بیان کرد: طبق آنچه که شنیدهام، پرونده ای در کمیسیون اصل نود برای حاجتی تشکیل شده که مربوط به بحث توسعه حرم شاهچراغ است. یکی از نمایندگان که عضو کمیسیون اصل نود و از نمایندگان مردم شیراز است می گوید، مسئله حاجتی مخالفت جدی با ساخت و ساز برای شاهچراغ است و پرنده اش هم در کمیسیون اصل نود وجود دارد و به دنبال اتهام دیگری برایش هستند. البته من این موضوع را شنیده ام و نمی دانم تا چه حد جدی است.
او در خصوص فرم های خود اظهاری که قرار است به نمایندگان لیست امید داده شود، گفت: فرم ها هنوز داده نشده است. برای تدوین این فرم ها در گروه های واتس اپ و تلگرام از نمایندگان نظر خواهی کردیم. این فرم ها تایید و تصویب شده ولی هنوز اعلام نشده است. قصد داریم در همین هفته اعلام کنیم.
نماینده مردم تهران بیان کرد: این فرم ها چند جزء دارد. یک جزء داده های ثبتی است یعنی فعالیت های مختلف نمایندگان اعم از طرح هایی که داده اند، سوال هایی که مطرح کرده اند و نطق هایشان و بخش دیگر خود اظهاری است. با دبیرخانه فراکسیون امید باید هماهنگ کنیم و از طریق فراکسیون به اعضا، این فرم ها داده شود. این فرم ها به هرکسی که منتسب به فراکسیون است باید داده شود. ممکن است فرد نخواهد خود را عضو فراکسیون بداند که به اختیار خودش است. یکی از آثار خوب این کار این است که معلوم می شود چه کسی عضو فراکسیون بوده و چه کسی نیست.
او در پاسخ به این سوال که آیا این فرم به افرادی که با لیست امید وارد مجلس شدند و بعد از آن جدا شدند هم داده میشود؟ گفت: اینکه به این افراد فرم داده شود، تصمیم فراکسیون است ولی قاعدتا باید داده شود.
ارسال نظر