۹۰۱۵۷۹
۸ نظر
۵۰۰۲
۸ نظر
۵۰۰۲
پ

تولیدکنندگان لاستیک: یک ریال ارز هم به ما ندادند

نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان تایر گفت: از دو ماه پیش تاکنون حتی یک دلار ارز به تایرسازان تعلق نگرفته و ادامه این روند صنعت تایرسازی را زمین خواهد زد.

ایرنا نوشت: نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان تایر گفت: از دو ماه پیش تاکنون حتی یک دلار ارز به تایرسازان تعلق نگرفته و ادامه این روند صنعت تایرسازی را زمین خواهد زد.

«پرویز اخوان» افزود:‌ اکنون کارخانجات تولیدکننده تایر به سختی با نیمی از ظرفیت خود کار می کنند و در این زمینه طی مکاتبه‌ای با وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونان وزارتخانه، نسبت به ادامه تولید در شرایط یاد شده هشدار داده شد.

وی یادآور شد:‌صنعت تایر صنعتی استراتژیک و مادر است که همه صنایع دیگر به نوعی به واسطه موضوع حمل و نقل با آن مرتبطند، بر این اساس باید تمهیدات ویژه ای برای تامین نیازهای این صنعت اندیشیده شود و در غیر این صورت با بحران مواجه خواهد شد.

اخوان در عین حال به برخی ماه های گذشته اشاره کرد که با وجود همه مشکلات و دشواری های تولید و تحریم ها، اما به دلیل تزریق به موقع و کافی ارز حتی بیش از نیاز هم تایر تولید شد، اما از دو ماه پیش تاکنون ارزی دریافت نشده است.

تخصیص نیافتن ارز، تولید تایر را با دشواری مواجه کرده است

این مقام صنفی خاطرنشان کرد:‌کل ارز مورد نیاز سالیانه این صنعت ۳۵۰ هزار دلار است که برای یک صنعت استراتژیک رقم پایینی محسوب می شود.

هزینه ۲.۳۵ برابری واردات تایر سنگین

وی در ادامه به مشکل پیش آمده برای تولید تایر خودروهای سنگین اشاره کرد و گفت: ارز دولتی به سختی برای تولید این نوع از تایرها تخصیص می یابد، این در حالی است که دلالان و تاجران برای واردات تایر به راحتی ارز دولتی دریافت می کنند.

اخوان تصریح کرد:‌درحالی که تولید تایر سنگین ۱.۷ دلار در هر کیلوگرم تمام می شود، اما واردات آن چهار دلار در هر کیلوگرم هزینه دارد و بسیاری از آنها تایرهای چینی بدون کیفیت و فاقد استاندارد هستند.

وی اظهار داشت:‌اکنون تعرفه واردات تایرهای سنگین از ۳۵ درصد به پنج درصد کاهش یافته است و تخصیص ارز دولتی به آنها، در مجموع تولیدکنندگان را وارد حاشیه زیان کرده است.

نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان تایر گفت:‌اکنون برخی تجار و دلالان برای واردات تایر سبک نیز خیز برداشته اند و چنین اقداماتی آثار تخریبی جبران ناپذیری در صنعت تولید تایر بر جای خواهد گذاشت.

وی افزود: در این زمینه انتظار حمایت های بیشتری از سوی دولت داریم، زیرا بجز منافع اقتصادی که برای کشور دارد، عده زیادی در این صنعت مشغول به کارند و ارتزاق می کنند.

در چهار ماهه امسال ۱۲ میلیون و ۳۵۹ هزار و ۴۱۵ حلقه انواع تایر در کشور تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال کاهش چهار درصدی نشان می‌دهد.

تایرهای تولید شده در این مدت ۷۳ هزار و ۸۵۸ تن بود که در مقایسه با پارسال افت ۱۵ درصدی داشته است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    احمق مگه تولید داخل ارز میخواد

  • شهروند

    خب شما بی انصافها که لاستیک را دو برابر کردید خجالت نمیکشید شرم کنید فردایی هم درکار هست

  • بدون نام

    یک ریال ارز ؟ ریال تومان هم نیست چه رسد به ارز .

  • بدون نام

    چیزی که با جون مردم در ارتباط باشه اولویت نیست.....

  • کهنه سرباز وطن

    دولت تدبیر و امید(کلید) برای تولید تایر خودرو که بطور مستقیم با جان مردم ایران سرکار هیچ گونه ارزی اختصاص نداده ولی برای واردات کالاهای خارجی لوکس بی مصرف و لوازم آرایشی و غذای سگ و مربا ارز دولتی اختصاص داده است که نشان میدهد که جان مردم ایران هیچ ارزشی برای این آقایان ندارد .

  • بدون نام

    علی برکت الله

  • بدون نام

    تولید نمیخاد ارز مولد خام تهیه لاستیک از خارج وارد میشه کاربر که گفته بود ارز نمیخاد ایران کشوری وابسته هست و نمیخاهیم دست برداریم از این طرز فکر؟

  • بدون نام

    من یک راننده تاکسی هستم پارسال یه جفت لاستیک بارزگرفتم ۳۵۰برای ماشینم وچندروزپیش یه جفت بارزگرفتم ۶۵۰.میخوام ببینم سیصدهزارتومن رفته روقیمت لاستیک ایرانی پس چرااین تولیدکنندگان بازم دارندمینالند.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج