۸۹۹۲۱۵
۲ نظر
۵۰۲۹
۲ نظر
۵۰۲۹
پ

درمان بیماری‌های چشمی با پروتئین‌ها

تحقیقات موسسه "اسکریپس" در آمریکا نشان می‌دهد پروتئین‌هایی که توسط سلول‌های عصبی شبکیه ساخته می‌شوند در برقراری ارتباط میان چشم و مغز نقش بسیار مهمی را بر عهده دارند.

ایرنا: تحقیقات موسسه "اسکریپس" در آمریکا نشان می‌دهد پروتئین‌هایی که توسط سلول‌های عصبی شبکیه ساخته می‌شوند در برقراری ارتباط میان چشم و مغز نقش بسیار مهمی را بر عهده دارند.

به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی، محققان نحوه توزیع سیگنال‌های بینایی را در بخش‌های مختلف مغز با جزئیات بسیار دقیقی تجزیه و تحلیل کردند. بر اساس این تحقیقات پروتئین‌هایی که توسط سلول‌های عصبی شبکیه ساخته می‌شوند در برقراری ارتباط میان چشم و مغز نقش بسیار مهمی را بر عهده دارند.

درمان بیماری‌های چشمی با پروتئین‌ها

شبکیه این پروتئین‌ها را به بیش از ۳۰ ناحیه از سیستم عصبی مرکزی ارسال می‌کند، اما محققان دو ناحیه بسیار مهم شامل superior colliculus و lateral geniculate nucleus را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. ناحیه اول حرکاتی را که در میدان دید رخ می‌دهند تحلیل کرده و حرکات هدفمند سر و چشم را کنترل می‌کند. ناحیه اخیر نیز شکل اشیا را تحلیل کرده و اطلاعات مرتبط را برای غشای بینایی مغز ارسال می‌کند.

معمولا پروتئین‌ها توسط داروها، هدف قرار می‌گیرند و به گفته محققان نتیجه این تحقیقات پروتئین‌هایی را که می‌توان از آن‌ها برای درمان اختلالات موجود در ارتباط میان مغز و چشم و بیماری‌های ناشی از این اختلالات بهره گرفت، معرفی می‌کند.

در این تحقیقات حدود ۱۰۰۰ نوع پروتئین مختلف که توسط سلول‌های عصبی شبکیه ساخته می‌شوند شناسایی و برچسب‌گذاری شده و سپس مسیرها و نحوه حرکت این پروتئین‌ها در مغز موش‌های زنده ردگیری شد. این پروتئین‌ها همانند آنچه در مغز انسان رخ می‌دهد، از طریق فیبرهای عصبی رشته‌ای و بلندی موسوم به آکسون که از چشم تا مغز امتداد دارند، حرکت می‌کنند.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Cell Reports منتشر شده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    سه خط نظرنیس

  • بدون نام

    البته نظر منوتو چ دانم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج